Hejdå Bloggen - Fo Evah!

alltså. när jag skriver i den här bloggen känns det som att krypa tillbaka in i mammas mage. här är jag trygg och här känner jag igen mig. här känner ni igen mig. vi känner igen varandra. på den här bloggen vet ni vad jag heter, vad jag gör och vem jag är kär i. det här är min bloggkarriärs moderkaka.

och nu ska jag bara ge mig ut i det vilda och starta en ny blogg. ett nytt liv och ett nytt förflutet (för visst finns det väl inget förflutet om det inte dokumenterats? helst i "arkiv" på ens egna blogg? visst?). jag kommer säkert få nya små lamm som följer min blogg varje dag. eller kommer ni att lämna mig nu? strandsätta mig på min nya blogg i mitt nya liv och i mitt kommande förflutna? 

gör inte det. 

för jag tänker inte starta mitt nya liv och min nya blogg med att säga att jag ska starta ett nytt liv och en ny fresh blogg; det är ju så klyschigt. se det som en följetång. en följetång med en förnyad story. 

det känns vemodigt att lämna moaleealicia.blogg.se. och det känns vemodigt att skriva ett avskedsbrev till alla läsare där ute, när jag faktiskt inte ens vet om det här inlägget kommer att bli läst. det känns också vemodigt att lämna alla glada och ledsna inlägg. jag har, trots allt - sen jag var fjorton år gammal - troget uppdaterat med hjärta och själ.

men nu vill jag bara starta upp en ny blogg med nya mål och med ny skrivarglöd. för i det hemliga brevet jag la på farmors gravkista, så lovade jag att jag aldrig skulla sluta författa. 

hejdå moaleealicia, hallihallå - moalees.blogg.se - keep that in mind folks!
(ja, den här bloggen kommer att finnas kvar som ett bevis på att jag har ett förflutet...)
min allra första header. det står "hellre som ett freak än en kameleont".
jag
ser ut som en 34årig kontorsnissa, men är bara ynka 14 år och har min första fylla dagen efter.
En Bild
dolda pussbilder.
en dag var jag sjuk och överkonsumerade makeup.
en annan header..(som inte syns för att min blogg är keff+!?!??!?! - besök DEN HÄR ist!!!)
många handbollsmatcher blev det!
mycket photo booth när jag började på rytmus.
varit i thailand. rätt brun.
blivit kär.
varit på festival, sprungit milen, hängt med en jävla massa kompisar, festat, degat, gråtit, firat, sörjt, fyllt år massa gånger, ätit; ja, ni har till och med fått se vad jag ätit.
jag skulle kunna hålla på hur länge som helst; men nu får det vara bra. duschen väntar. maten ska lagas. och jag ska skriva mitt första inlägg på min nya blogg. och vad hette den nu då? jo juste - moalees.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0