Jävla Idioti

jag är så hiskligt förbannad på dumma brudar. dumma brudar som bloggar. sånna som jag, fast dumma. sånna som jag vid första anblick anförtror och troget läser, just för att de behärskar de svenska språket på ett sätt jag beundrar (så ni som inte gör det behöver inte ta åt er. alltså syftar jag inte, verkligen inte, på storbloggerskor såsom alexandra "kissie" nilsson m.fl.), men som sedan visar prov på ren idioti i sin blogg.

och nej, jag är inte dum nog att tro på att man inte bygger upp någon slags karaktär i sin blogg för att provocera och höja besökarstatistiken (jag målar t.ex. inte upp en bild av någon jag inte är i min blogg, och därför är min blogg inte särskilt känd och maxar på typ 700 läsare.) men när man nu byggt upp en karaktär i sin blogg, där man utåt sett faktiskt verkar ha något slags innehåll i sin vita hjärnsubstans blir jag så otroligt besviken när det inte stämmer.

"200 kalorier per dag", "size zero", "beach 2011", DRA ÅT HELVETE. det är bara din kassa självkänsla som säger att du blir lycklig om du ser ut som jessica biel. självklart ska man sätta upp mål, och förändra sig själv om man vill förändras! men fan inte genom att uppmana andra till självsvält! det är just det du gör som bidrar till det här ofrånkomligt omoraliskt vedervärdiga samhälle vi lever i! människor tar livet av sig för att dom känner sig otillräckliga. ska inte det räcka för att sätta ett stopp för den här hysterin?

jag har fått höra att det bara är fula och/eller feta människor som säger sånt som jag nu skriver, men det är det inte. nu är det ju jag som skriver.

Kommentarer
Postat av: Sara

Fan vad bra du är! High five på den alltså!

2011-03-28 @ 21:08:27
URL: http://sarasfinest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0