Nästa Inlägg Blir Muntrare

hallå där. för att slippa prata med allt och alla om hur det står till med min nyopererade fader kan jag säga: allt har gått bra och pappa är nu hemma på landet och vilar upp sig.
jag är trött, nervös, stressad och spänd. jag har ingen koll på läget. känner mig tom och ledsen. det känns som att allting jag gör blir fel. men jag får aldrig sluta försöka. nu när jag skriver så förmedlar jag ju typ samma sinnesstämning som om någon skulle ha dött eller som om jag vore hjärtekrossad, men sådant är inte fallet; jag är bara helt slut. utpumpad.
antar att jag sakta men säkert håller på att sjunka in i sommarlovskänslan. semester. lugn och ro. det här är mitt sista sommarlov någonsin. jag ska bara ta det lugnt. riktigt lugnt. och i höst är jag redo för ännu ett år, med ännu mer musik.
idag ska jag bara hänga med mina kära kusinbarn. det ska bli så skönt att få tänka på annat. i kväll ska jag och marcus ta en löprunda, precis som igår. sen lär jag somna ganska så gott i natt. nästa inlägg blir muntrare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0