Tidsfördriv

jag vill – att vi ska ha fint väder i thailand
jag har – polotröja på mig
min senaste kyss - var sjukt rolig.
jag lyssnar mycket på - TVn
jag funderar på – flygresan, och vm jag kommer hamna bredvid
jag pratar – oftast
jag gillar inte – idioter
min första riktiga kyss – var för 5-6 år sen
jag avskyr när folk snackar – skit om personer utan att ha en anledning
kärlek är – mysigt
jag gillar – mat
jag kommer alltid att – heta MoaLee Frida Alicia Hassle
sist jag grät var – i veckan
min mobiltelefon är – i vardagsrummet
när jag vaknar på morgonen – är jag alltid kissnödig
innan jag går och lägger mig – så släcker jag alla lampor och stänger kylskåpet en sista gång
idag har jag – vaknat
jag just nu tänker på – hur flygresan kommer gå ikväll...
ikväll ska jag – flyga till thailand!!!
imorgon kommer jag – vara i thailand!
jag hoppas – att jag överlever flygresan!

Hejs och Svejs

Hej läsare!

Idag är ingen vanlig dag, idag är moa-åker-thailand-dagen. Jag lääängtar!

Idag ska jag vara i skolan 10.40 och ha utvecklingssamtal, åker sen hem för att fixa det sista och sen kommer moster Nina och hämtar mig och så börjar min resa mot Thailand!

Det känns som att hela Katrineholm och halva Stockholm också är i Thailand nu, så jag får hoppas på att jag hamnar på ett ställe utan folk jag känner igen, för sånt tycker jag inte är särskilt roligt. Hur som helst.

jag gick upp 1,5 h tidigare än vad jag behövde, så jag kan vara hemma en timme till innan jag måste gå ner till skolan (ja, jag går fortfarande!).

Datorn blir hemma i Sverige, så dom som har tur kanske får sig ett vykort, annars ses vi om två veckor!

Ps. Tack, farmor för att du tar hand om huset! Ds.


nedräkningen avslutadIdag flyr jag landet.

nedräkning


!!!!!!!!!!!!!!

Möttes Av Tomhet

Jag gick upp i tid, käkade frukost, klädde på mig, gick till tunnelbanan. Stationen var avstängd. Härligt. Jag var fast. Han som jobbade i spärren sa att det var hans första dag på jobbet och att han bara fått order om att hänvisa alla till Gullmarsplan. Gullmars var två km bort, skolan var typ 4 km bort..

Vad göra?

Jo, jag gick till skolan. På vägen tänkte jag att jag skulle ta en liten genväg genom skogen. Inte så smart. Efter en kvarts skogsvandrande, (inte att förglömma: runt halva hammarbybacken) senare så kom jag ut hundra meter från där jag gick in på min genväg.

Life is great!

Mina ben domnade bort i de 25 minusgrader som trängde i genom min jacka. Jag försökte tänka positivt:

"Om två dagar sitter jag på en plan mot Thailand. Jag är lyckligt lottad."

och plump, jag klev snett och stod där med snö upp till knäna med skorna fulla av snö.

Life is great!

40 minuter senare, i skolan, möts jag av tomhet. En tjej längst bort i korridoren sa att nyheterna sagt till Stockholm att stanna hemma om det var möjligt idag. Det var två lärare i lärarrummet. Värt.

Nu sitter jag på en lektion med hälften människor och hälften tomhet, fryser trots att jag har min för stora jacka på mig och längtar hem. Jag hoppas för allt i världen att min samhällslärare löd nyheterna och stannade hemma, för jag har ingen lust att sluta 16.10 idag.

Nu har jag lunch! Life is pretty great..


jag för två weeks sen.

nedräkning


Ja

Jag har slut på inspiration. Jag är trött. Jag tänkte klaga på SJ, men jag orkar inte, mina argument är tagna:

"DET VAR SNÖ FÖRRA ÅRET OCKSÅ!"

och...

"HUR KAN DET SNÖA I TUNNELBANOR?"

Nu har jag packat, jag har resfeber fast feberfritt.

Nu ska jag sova. God natt!

På Onsdag

påonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdagpåonsdag

nedräkning


nedräkning


Dagen Med Gina (Hittills) I Bilder & Lite OrdHej!

NU HAR GINA & JAG:
Spelat Bolibompaspel, gått långpromenad till Globen, åkt tunnelbana, lekt modell i provhyttarna på Lindex och Polarn&Pyret, tagit tokiga bilder på Photo Booth, ätit godis, sprungit, klättrat på snöberg och nu ligger Gina och sover. Jag ska också sova nu, sen är det lunch som gäller!

Heido.

Yes Please


Acne 500:- typ, fast REA, så 300:- typ!

Det Var Ju Alla Hjärtans Dag

Jag sa ju att jag skulle berätta om min kärleksdag - alla hjärtans dag - så nu gör jag det!

Jag sov inte hemma en enda natt på den helgen... fredag-lördag sov jag hos Domi och Lördag-Söndag sov jag hos Alice. Alltså vaknade jag upp hos Alice på den gulliga dagen. Jag käkade frukost med Domi och hon hittade två hjärtan i sin ost. Sen åkte Domi hem och jag åkte och spelade match. Efter matchen var det födelsedagskalas ute i Sollentuna, min kusin Logan fyllde tre år och det firades med tårta och paket. Av oss fick han ett målarkit med Lighting McQueen-tema.. jag är inte säker på att jag stavade det där rätt nu, men det var i alla fall bilen i filmen "Bilar" som var på omslaget!

Sen åkte jag, mamma och pappa hem till mig och käkade middag och sen blev jag sjuk!


Logan med skjortan han fick av mig i julklapp & jag!

Det var min hjärtdag!

nedräkning


informationomhögskoleprovetförpersonermeddyslexi

Så jag satt och sökte på vad som krävdes för vissa utbildningar på högskolenivå. Jag bläddrade bland en massa dokument och hittade ett dokument som var döpt exakt såhär:

informationomhögskoleprovetförpersonermeddyslexi_100210.pdf

Är det ett skämt? Roligt ord för de som dokumentet var ämnat för...

Jag sitter i soffan och glor på "flirting with forty" och den är jättemysig. Tänk att det är så lätt att bli förälskad i en supermuskulös amerikans hunk trots att han egentligen är väldigt ful. Underligt.

Nu börjar den igen!

nedräkning


Imorgon Tänker Jag Må Bra

Gud vad jag är trött på att vara sjuk! Jag börjar bli galen. Ikväll kunde jag ha varit på träningen, eller så hade jag kunnat sitta på göta lejon och tittat på svenska uppsättningen av grease (som jag verkligen, verkligen vill se!), eller så hade jag kunnat göra någonting annat man gör när man är frisk.

I morgon kommer mitt febriga kusinbarn på besök ett tag. Hon är så himla snäll och gullig, så det ska bli jätteroligt. Efter det tänker jag må bättre och sen tänker jag gå på bio med min gudmor som jag inte träffat sen i höstas!

Faktiskt så mår jag ju bättre idag, jag är mycket piggare och gladare, men fortfarande täppt och sjuk. Det blir bättre i morgon, det känner jag på mig.

Nu ska jag och mamma ta en promenad ner till coop och köpa mat tills i morgon och en vecka framåt EFTERSOM JAG ÅKER TILL KOH LANTA DÅ (:

Hejs och svejs.


Gina, mitt kusin barn, och jag

Kyss Inte Mig

Jag har ännu en fråga grundad på fotografier..

Efter lite runtklickande och jag-har-inget-att-göra-för-att-jag-är-sjuk-så-jag-klagar-på-andra på facebook har jag kommit fram till att väldigt många, överdrivet många, otroligt jobbigt många tjejer hånglar med varandra på foton! Det är faktiskt ingenting jag bara kom på nu, utan jag har tänkt på det länge, men nu tar jag tag i det för jag har absolut ingenting bättre för mig här hemma i min sjukstuga.

Jag kan nästan slå vad om att jag kan hitta en bild där tjejer kysser varandra i varje album med bilder från någon fest. Jag är inte homofob, absolut inte, men jag kan verkligen inte förstå grejen med att tjejer tar kort på sig själva när de kysser varandra, för att sedan publicera denna bild någonstans offentligt och sedan skriva "jag och älskling<3" som underrubrik (självklart gör inte alla så). Jag blir ju förvirrad! Om man skulle se två killar göra detsamma skulle det bli ett jäkla liv i de flesta sammanhang.

EXEMPEL


haha, jag och min älskling vid poolen<3

Hade det här varit på facebook och killarna på bilden hade varit någon man kände, då hade det nog blivit rätt mycket ståhej runt det hela.

Jag vill inte påstå att jag inte reagerat på mitt exempel, men hade det varit två tjejer i bikini så hade jag inte tänkt mer på det, eftersom det är så förbannat vanligt.

I och för sig, det kanske är en bra grej. Ett steg på vägen mot ett mindre normativt samhälle, men vad kommer härnäst? VART SKA VÄRLDEN TA VÄGEN? som alla gamlingar säger.

Och erkänn, det var bilden som lockade dig att läsa hela detta inlägg..?

Det var bättre förr. Då var jag mindre förvirrad och inte ens född.

Förlåt Karin... Jag Är Inte Bättre Själv

Jag gav min vän Karin Eriksson (finns länk i spalten till vänster) dåligt samvete när jag la ut munbilderna igår. Hon skrev att "sådär gör ju jag hela tiden, herre gud" så jag tänkte lugna hennes dåliga samvete med ett par bilder på när jag gör liknande grejer. På de flesta bilderna är jag visserligen 13 år, men på två av dom är jag 15 och det var ju inte alltför länge sen jag var femton inte!

BILDBOMB KOMMER HÄR
(15)

(15)
Varför?

Varför väljer tjejer att posera med dessa miner på vart och vartannat kort?
Kan någon besvara denna fråga?
Är jag gammalmodig? Ska detta vara snygg? Sexigt? Sött? Eller va?

604800 Sekunde Kvar

ONSDAG

En vecka
7 dygn
168 timmar
10080 minuter
604800 sekunder
kvar tills jag
åker till thailand.
ungefär. några timmar till,
eftersom jag åker på kvällen!

Nu sitter jag hemma och kollar på Disneys Tarzan. Jag är fortfarande sjuk, men gick till skolan i morse för att göra ett matteprov. Det gick faktiskt riktigt dåligt, men jag kan inte vara arg för det. Jag är sjuk och seg. Har inte känt mig såhär dålig på länge faktiskt, och jag blir inte bättre direkt. Tråkigt!

Min snälla mamma har tvättat alla mina kläder idag, hon började i morse och håller på fortfarande. Hon är bäst.


nedräkning


Arg Igen + Fettisdagen

Arg idag igen..

jag satt och klickade runt på olika hemsidor för kläder, hittade en massa fint som jag tänkte beställa inför thailandsresan. Efter två timmars runtittande rensade jag bland allt jag klickat in i shoppingbagsen och skulle precis till och beställa hem allt, så står det att det inte fanns på lager, så att de skulle komma i mitten på mars.

Möjligtvis är jag lättretad den här tiden på månaden, men måste allting retas extra mycket då? Det har alltid gått så bra förut! Skitinternet.

Idag är det fettisdagen, förresten. Jag uppmärksammade den dagen förra året också, så varför inte göra det till en tradition? Trots att alla säkert redan ätit tvåhundra semlor var så har inte jag gjort det. Man äter en om året, eller så äter man tvåhundra, men då ska detta ske på fettisdagen!

Nu ska jag & mamma ner och köpa släta bullar & bygga egna slemror.

hejsvejs.

Resfeber

Hey.

Jag blev hemma idag igen. Ja, och mer om den saken har jag ingenting att skriva.
Om åtta dagar bär det av, och jag har redan börjat skriva packlista. Jag tror att jag har lite resfeber. Jag är nervös för att flyga själv. Jag har aldrig gjort det förut... flugit själv alltså. Oh My God.

Jag längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Nu ska jag spela game cube!


Från i somras när vi var i Thailand!

nedräkning


Morninglight - Simon Hassle

Yup. Sajmon's got a song. Den är inte "ute" än, så ingen kan ju lyssna på den, bara jagjagjag och min familj och de som vi spelar den för + skivbolaget! Låten är bra tycker jag, och blir bättre för varje gång jag lyssnar på den. Att jag längtar efter min bror har nog också en viss inverkan, men om 9 dagar ses vi!!

Nu är jag på bättre humör. Popcorn & satc gjorde susen! Snart är det middagsdags, och det blir nog samma sak som igår ungefär. Matigt. Jag funderar på att tvinga mamma att gå ner till coop och köpa semlor. Jag har ingen koll på när fettisdagen är, så det är väl lika bra att ta den när jag vill ha den. smarr

Nu fortsätter filmen!

Världens Sämsta Förlorare

Just nu är jag benägen att slå sönder någonting ömtåligt, eller till och med tåligt. Jag och mamma har suttit och spelat ett Wii-spel sen kl 11 i morse. Vid sista uppdraget så dyker det upp en överraskning som gör att man inte kommer vidare, så vi kom inte till prispallen. KUL.

Ja, jag blir galen när jag spelar spel och är världens kanske sämsta förlorare när det gäller dator & TV-spel. Nu är resten av min dag förstörd, och bättre blir det inte när mamma har exakt samma temperament som jag! KUL.

Nu ska vi tröstäta popcorn och titta på SATC.

Hejdå!

Vitlöksbomb Och Farliga Ficktjuvar

Hej!

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Om jag inte varit hemma idag hade nog alla i skolan dött, eller blivit sjuka, av min andedräkt efter den där vitlöksbomben igår. Jag åt nyss två till, så det bådar inte gott för morgondagen heller. Hur som. Mamma och jag sitter och spelar SuperMario Olympic Wintergames på Wii, kul!

Idag är det nio dagar kvar tills jag åker till Thailand. Jag längtar så jag spricker, men jag är lite nervös för flygresan. För det första är jag flygrädd, och för det andra ska jag flyga dit själv. Tänk om jag hamnar bredvid någon svettig lurk som somnar på min axel och drägglar ner mina kläder, eller en trotsåldrig och snorig sexåring som inte lyder sina föräldrar, eller en farlig ficktjuv, eller en överdrivet pratglad medelålders och ensamstående man. HEMSKA TANKE.

Nu ska jag & mamma spela vidare!

nedräkning


Sevettas På Min Heletäckeningsvatta

Hei,

Jag håller på att bli sick. Mamma stannar hos mig över natten. Hon tar väl hand om mig. Borde jag skriva om hur en huskur á la Karin Hassle fungerar?

Tappa upp ett badkar med så varmt vatten du klarar. Ligg där tills du känner att du svettas till döds om du ligger en minut till. Under din badtid dricker du honungste och äter en broscetta med onaturligt mycket vitlök. Gå sedan upp och klä på dig onödigt mycket kläder, svettas så mycket du kan. Lägg dig sedan under ett täcke och ät en stor, saftig apelsin. Drick en till kopp med honungste(varmt vatten med honung). Somna och sov länge. Sen är du frisk som en nötkärna!

Jag är under täcket och äter en apelsin just nu. Mamma lagade världens godaste mat till mig:


Jag berättar om min hjärtdag en annan dag. Nu ska jag titta på film.

Ciao!

nedräkning


nedräkning


I Min Godispåse...

... finns:

djungelvrål
sura dödskallar
salta dödskallar
blåa, rosa och gula bläckfiskar
lakritsbläckfiskar
sura vingummi
sockrade körksbär
ferarribilar i både lakrits och colasmak
gott&blandat-bomberna
peacemärken


Japp, det var nog det.

Jag kom nyss hem från Domi. Av ren impuls följde jag med henne hem igår efter skolan, och så hade vi bara en mysig myskväll hos henne. Jag älskar att vara där, det är så himla mysigt och fint.

Just nu sitter jag och chattar med min farmor på facebook (!) och hon är nog den coolaste farmodern i hela världen. Hon fyller 85 år i nocember och sitter, som sagt, och chattar med sitt barnbarn (mig) på facebook. Hon är bäst i hela världen!

Nu ska jag duscha och sen drar jag till Alice!


min vackra farmor

Jag Älskar Fredagar

Hi,

Jag sitter kvar i skolan och gör ingenting. Väntar på att Dominique ska sluta och att Roger ska ringa. Erik har spelning på södra teatern ikväll så jag, Alice och Domi kanske ska titta på den. Vi får se vi får se.

Annars kanske det skulle vara mysigt med grönsaksdip framför trallfestivalen. Eller är det på lördagar? hmm..

Jag älskar fredagar.


nedräkning


nedräkning


Nej

Hey!

Jag sitter på en teoretisk idrottslektion. Vi arbetar kring ergonomi. I och med att jag tentar gymnastiken så har jag inte haft gympa sen i september 2009. Det känns ovant!

Anyhow. Om 20 minuter måste jag traska ner till min sånglektion, vilket innebär att jag blir utan lunch idag. Osoft. Jag får nog frossa i riskakor med salt på när jag kommer hem.

Emma kommer till mig idag. Det blir kul! Hon är kul!

Min compadre Andrea krävde i en kommentar att jag skulle lägga ut bilder på min och min brors lägenhet. Just nu har jag bara gamla bilder, och sen dess har vi gjort om lite. Speciellt i mitt rum, det ser rätt annorlunda ut. Så... NEJ. jag vägrar. Jag bjuder på en morgonbild på mig själv.


Ge Oss Sverige Tillbaka - Promoe, Timbuktu

Hello!

Jag har precis gjort ett prov i ljudteknik. Det gick. Nu sitter jag ute och förbereder mig inför nästa prov vi har i ljudteknik - vecka 8. Ljudteknik är faktiskt rätt intressant, men hittills väldigt tråkigt. Det beror antagligen på min inställning!

Hur som helst. Vecka 8 händer det andra grejer också. Det händer såhär:

JAG SKA ÅKA TILL THAILAND I TVÅ VECKOR.

24 februari - 11 mars. tror jag. annars blir det 25 februari - 9 mars. Vilket som är det underbart! Vi ska boka biljetterna i morgon. Än så länge har vi bara preliminärbokat, men nu har rektorn godkänt frånvaro så då är det bara att köra.

ps. rubriken är en skön låt. ds.

"Vem städar dina golv? Vem ska göra din kebab?
Vem ska göra mål i VM? Vem ska köra ambulans?
Vem ska vidga dina vyer? Vem ska lära dina barn?
Vem ska föra Sverige framåt när du bara vill tillbax?

Okej, Bara En Webcambild Till

Veckan som var var en bra, riktigt bra, vecka.

Skolan var kul, Emma var här ons-fredag och det var jättekul, Jag hade kom.hem.till.mig.och.umgås-kväll i fredags och lite i lördags. Lördagen var sjukt rolig på slutet. Domi & Alice är bäst.

Ändå var dagen idag en av de bättre. Mamma och pappa berättade att jag ska åka till thailand om en månad - på sportlovet. Dom sa att biljetten hem var beställd, men att biljetten dit var kruxet.

hihi, ja, jag vet i alla fall att jag kommer hem därifrån och det är ju skönt!


Det fanns ingen bild på när dicken, allan och jag var på samma, så det fick bli en på bara mig och Allis.

Tack för en härlig vecka - mamma, pappa, skolan, Emma, SallyJossanAliceochDominique.

Över & ut.

Girl's Just Wanna Have Fun

Hejsan!

Kvällen blev inte som vi tänkt oss, men vi hade roligt en stund i alla fall. Alice, Domi & jag tog en taxi hem till mig hyfsat tidigt och alla somnade rätt omgående.

Jag & Domi vaknade för några timmar sen, käkade frukost och satte på "Girl's just wanna have fun" med en ung Sarah Jessica Parker. Nu har hon sprungit iväg till tunnelbanan och Alice ligger fortfarande kvar i soffan och sover.

Om en halvtimme kommer mor&far hem till mig för att hämta mig, vi ska åka till Tyresö, där jag ska spela match mot (trumvirvel) Tyresö!

Nu måste jag nog väcka Allan.ps. svar på kommentar: Ja, jag bor i Stockholm själv. Min bror bor annars med mig, men nu har han flyttat till Thailand i ett par månader så I'm going solo.

Nu Dra Vi


Heeejdå!

Finnanfall

Ho!

Lördag kväll.
I skrivande stund blir mitt hår plattat av Alice. Jag älskar när folk pillar på mitt huvud! namnam. Snart kommer Dominique och Sally. Vi ska vara hos mig i början av kvällen för att sedan ha kul någon annan stans resten av kvällen. Det blir ingen sen kväll för mig, eftersom jag har match i morgon. Två stycken! Tyresö ska dödas.

blablabla

Nu ska jag kolla riset, jag håller på att göra sushi.

Förresten! Jag fick en kommentar om Kreatinet jag bloggat om för några dagar sen. En person säger att man kan få biverkande effekter såsom "finnanfall" och dylikt. Nu undrar jag vad ett finnanfall egentligen är. Jag får bilder i huvudet om finska prickar som slåss och krigar på min hud. Det kan ju vara så att jag är barnslig...

rädd för att finnanfall ska utspelas på min hud.

Grannfejd i Hammarby

Bor man i lägenhet måste man vara tyst.
Bor man i lägenhet får man inte spela musik för högt.
Bor man i lägenhet får man inte duscha efter kl 21.00
Bor man i lägenhet får man inte springa inomhus.
Bor man i lägenhet får man inte skrika.
Bor man i lägenhet måste man ta hänsyn till de andra som bor över, under och bredvid en själv.

Igår hade jag åtta vänner här hos mig. Med mig var vi alltså nio personer. Vi spelade musik på lite högre volym än vad man kanske gör när man är ensam. Stereon stod i rummet där ingen granne bor varken över, under eller bredvid och på min balkong stod en del ute och "väsnades" periodvis under kvällen.

Eftersom kvällen inte var planerad för fem öre så hann jag inte sätta upp lappar på porten om att det kunde bli lite spring i trapporna. Så vad gör jag?
- Jo, jag knackar på hos alla mina grannar och säger "Hej! Jag tänkte ha några kompisar här ikväll och tänkte bara varna för att musik kommer att spelas. Om det blir alltför jobbigt är det bara att säga till så sänker vi på en gång."

En av mina grannar var hemma, och han var helcool med det. Han sa "Äsch, jag är så gammal så jag hör ju ingenting. Kör hårt!"och skrattade.

Jag skrev två lappar och satte upp på båda portarna där jag skrev vad som skulle ske och att musiken kommer att tystna vid 00.00-snåret.

Trots det kommer min granne, som bor mitt emot, in 23.20 och beklagar sig över den höga musiken och pratet på balkongen. Jag förstår henne, men hade hon väntat i 30 minuter till hade vi sluppit en dålig grannrelation och jag hade sänkt musiken, såsom jag lovat. För övrigt har hon en treårig son som skriker hela nätterna, varje helg och dag, för att sedan sätta sig kl 08.00 och slå på ett piano en lördagsmorgon.

morr.

För det första har jag aldrig låtit ett knyst annars, aldrig haft över fyra kompisar här samtidigt. Aldrig. Jag spelar aldrig annars musik, jag springer definitivt aldrig inomhus, jag skriker en gång om året, och jag duschar sällan efter 21.00. Grannens son däremot, är där jämt, och sover vägg-i-vägg med mig jämt, skriker jämt och spelar piano.. inte jämt men ofta.

Kanske blir det Aschberg & Grannfejden nästa.

Bittert! Nu ska jag städa.


HiHi

Klicket

Hi.

Torsdag kväll. I morgon är det fredag igen, och det finns ingenting som är så bra som fredagar.
Hur som helst. Emma och jag har ätit upp över 30 bitar hemmagjord sushi. Sushi är gott, men är den hemmagjord blir det lätt lite för mycket. Min mage kommer snart att gå av, eller kanske sprängas.

Vi har tittat på roliga klipp från Paradise Hotel, därav rubriken. Jag tänker faktiskt utelämna anledningen. Den som har sett klippen förstår!

Emma är snygg, trött och har en finne på näsan. Poor thing.

JAG HAR INGENTING ATT SKRIVA.

Över och ut.

Floppan, Flippis, Pinuppan, Flurre, Filippa - Kärt Barn Har Många Namn

Jag längtar mycket efter Filippa, mah-sister-from-another-mister. Hon absolut kanske ska komma hit på fredag. Tanken är ju i alla fall uppiggande! Om inte blir det en mysig kväll med tjejsen både lördag och söndag har jag för mig. Den tanken är också en bra tanke.


Här är i alla fall sommaren med mig och filippa i.

SsKkIiTt OoCcKkSsÅå

Hey.

Som jag skrev igår gick jag och la mig vid 19-tiden, för att sedan vakna strax innan 21 och kolla på 13 snart 30. Det gick bra och filmen var rolig. Vad som gick mindre bra var att somna efter filmen. Det tog mig 2 och en halv timme att lyckas med det. Det ena leder till det andra, så när min klocka ringde 06.40 i morse tryckte jag på snooze gång på gång. Till sist tänkte jag att jag skulle gå upp, så jag stängde av klocka, la mig ner och tänkte "vad ska jag ha på mig idag då?"

Nästa gång jag tittade på klockan var den halv åtta och jag insåg att jag somnat om när jag låg där och tänkte på mina kläder. Skit.

Som tur var hade jag tur med tunnelbanor och bussen till skolan, så jag blev faktiskt bara fem minuter sen. Härligt.

Nu ska jag lägga mig och sova i en timme, sen är det träning!


En bild jag hittade här på computern.


Ray Charles - I Got A Woman

Hej!

Vi gick inte vidare till steg fem i SM, vilket känns väldigt tungt. Mer om det orkar jag inte skriva, för då riskerar detta inlägg att bli till en deppig bok, och det vore ju förargligt.

I skolan upptäckte jag att bilderna från mysmiddagen hemma hos Domi förra helgen dykt upp på facebook. Jag visar två av dom lite längre ner.

Jag kom hem från skolan för en timme sen, och nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag är helt slut.

När jag klev innanför dörren idag upptäckte jag hur mycket jag älskar mitt hem. Jag älskar att jag har ett hem. Jag älskar att springa in på rummet, slänga av mig de tajta jeansen och den lite för kalla tröjan för att sedan dra på mig världens största mysbyxor, sovtröjan och den största tjocktröja jag har. Mina fötter får bära de varmaste fotbonader jag äger - ulltofflor.

Jag är rätt tacksam för det jag har helt enkelt. Tack någon. Tack Big Bang för att jag fick födas och bära dessa sköna kläder för att sedan ta av mig dom och ligga under mitt sköna täcke i min utomordentligt sköna säng. Tack.

Skoldagen bjöd inte på mycket. Jag skrev ett prov i filmkunskap och det kändes bra. Det är alltid då det går dåligt, men jag tror faktiskt att jag lyckades bra på riktigt den här gången. Nog om det.

Sen jag var hemma hos Dominique har jag bara velat ändra lite grejer i mitt rum. Hon bodde så himla fint och jag fick en massa idéer av hennes, eller deras, hus. Jag har möblerat om lite i mitt rum, och med det upptäckt att mitt skrivbord är på tok för stort. Skrivbordet ska jag ta bort, sen sätta upp lite gardiner och skaffa nytt sängöverkast och lite nya fotoramar. Jag vill ändra allt nu, men det kan jag tyvärr inte, så just nu står mitt skrivbord och bara står och mitt rum ser kaotiskt ut. Det får jag ta tag i senare!

Nu ska jag sova till klockan 21.00, då börjar 13 snart 30 på 3an. Många treor.


Alla förutom Alice. Influens: twilight


partytrick!

RSS 2.0