en liten vändning... sen det senaste inlägget!

ZLATAN ÄR BÄST. JAG ÄLSKAR ZLATAN. JAG ÄLSKAR FOTBOLL. JAG ÄLSKAR SPORT. JAG ÄLSKAR SVERIGE: JAG ÄLSKAR ZLATAN.

Ett hatiskt inlägg

Jag har nog aldrig blivit så här förbannad under så kort tid, på så mycket på samma gång.

För det första - fotboll. Svettiga ungkarlar som springer runt efter en boll i samma storlek som ett huvud. Dom börjar gråta av att man klappar dom på ryggen, voltar av att man petar på dom och dom lyckas göra mål 1,5 gång per timme.

I handboll tål man i alla fall lite fysisk "beröring", vilket i fotboll får dessa skäggiga män att göra kullerbyttor. Töntar. (denna aggression startade när jag fick reda på att Zlatan inte lirade.

För det andra... TELENOR. Ett skitföretag som påstår sig ÄLSKA kommunikation och människor och hej och hå, det ena med det tredje och så vidare och så vidare. Kommunikation, okej.. Då ska man alltså kunna kommunicera med varandra här i världen? Är det då kanske meningen att mobiltelefonen man köper med alla schyssta funktioner ska kunna gå att ringa med? Är det kanske meningen att jag till och med ska kunna använda telefonen och ha den hemma hos mig när jag betalat för den, och det där abonnemanget som jag måste betala för kanske jag hade tänkt att använda?

Jag har haft sony ericsson i mindre än två år, har varit tvungen att byta mobil 2 gånger och sammanlagt har min/mina mobiler varit inlämnad i drygt 20 veckor på mindre än två år. Det innebär att min mobil/mobiler varit på lagning 20% av tiden jag haft den/dom. BRA SKIT. En av mobilerna ägde jag i ungefär 8 veckor och den var på lagning i ca... ÅTTA VECKOR. Så, ja, jag har anledning att avsky telenor och sony ericsson och allt vad det innebär.

Nu är alltså min mobil på lagning igen, lånetelefon kom inte på frågan - det skulle man köa för tyckte telenor. Min mamma har lyckats pricka in fel pinkod för många gånger, så nu måste jag skriva in min pukkod. Jag har nu skrivit in min pukkod ett antal gånger och simkortet säger att det är fel pukkod.

.. det ena leder till det andra och nu sitter jag i telefonkö hos telenors personliga service. I början av samtalet sa en len och förförande röst - "Telenor önskar dig en god jul och den förväntade svarstiden är femton minuter!"... sen dess har denna fina, lena, vackra, jobbiga röst sagt "Tack för att du väntar, vi gör vårt bästa för att ta emot ditt samtal så fort som möjligt"

NU BLEV JAG LITE GLAD FÖR ATT ZLATAN BYTTES IN, OCH ALLA JUBLAR.ZLATAN ÄR BÄST.

Tja.. det var väl det jag hade att klaga på. Utöver det har det här varit en fruktansvärt mysig dag. Pappa är numera 50 år, några kilogram lättare och har en motorcykel att leka med. Vi var ute på Djurgården och käkade god middag, och nu sitter vi och tittar på matchen. El Clasico kallas den va?

Härlig dag!

Nu ska jag sitta och få ännu lite mer strålning i örat, hjärnan och mina övriga organ för att få tag på min PUKkod... den jag hade var ju tydligen "fel".

Ha en fortsatt trevlig dag!

Jäklar vilket långt inlägg..

Galenpannor


Välkommen till min klass.

vajjertHon är så himla duktig och skicklig sångerska. Finfin låt. Duktig. Fin. Duktig. Skicklig. Snygg. Hejdå.

TUNIKA LÅTER SÅ FJANTIGT

Bra respons på min frågestund fan.

Jag kom nyss hem från stan. Köpte mig en tröja/klänning/tunikagrej på Monki. Köpte också en påse godis med massa godis i.

Ikväll ska min brors fina flickvän Sofia göra mat åt mig och Simon. Hon vägrar berätta vad hon ska göra, men någonting gott blir det nog.

Senare kanske jag åker bort till Louise där Dominique och Alice kanske är och så kanske kanske kanske osv.

för övrigt vill jag bara meddela till alla med mitt nummer att MIN MOBIL ÄR INLÄMNAD, men jag får mig nog en ERSÄTTARE PÅ SÖNDAG. tror jag allt.

I morgon är det match på Tyresö, och på kvällen är det fest inne i stan. Jag får se hur det blir med allt. Pappa fyller 50 på söndag. Old man.

heido

röstarå!

RÖSTA PÅ MIG HÄR.
Det är en tävling som går ut på att göra fulast grimas. Jag vill vinna. RÖSTA PÅ NUMMER FIIIRAAA. 
bilder finns såklart!

SVAREN "del 1"

Pizza eller Sushi?
-Måste säga Sushi.. fast Pizza är jäkligt gott ibland det också.

Varför har du så fint hår? Det verka växa så det knakar, har du lika långt hår på andra ställen? :D
- Tack! Men en halvmeter hår har jag inte på några andra ställen än på huvudet!

Vad tycker du om hon jättekonstiga tjejen i 1B? Tror hon heter Dominique eller något...
- Hon är snygg, snäll, bra och bra och bra =)

Vad gör du nu för tiden?
- Nu för tiden bor jag i Hammarby i Stockholm, pluggar på Rytmus, spelar handboll i Spårvägen FA och umgås med kompisar och familj så fort jag får chansen!

Warum slutade du Deutschlektionerna?
- För att jag inte hade tid att läsa den kursen nu!.. och för att jag ville slippa en kille som heter Fredrik ;)

Hur gammal kan en genomsnittlig alfahanne i en gorillastam bli?
- Jag har inte en susning

Hur trivs du på rytmus? Vad är det för inriktning? Har du fått mycket uppmärksamhet för att du heter Hassle i efternamn?
- Jag trivs jättebra på Rytmus. Det är en riktigt bra skola på många sätt. Jag har sång som inriktning. Ja, en del uppmärksamhet har jag fått pga av mitt efternamn, men jag är inte ensam om att vara släkt med någon igenkänd, utan det finns fler med kända släktingar och en del som själva är rätt igenkända.

Efter att ha läst alla frågor har jag en fråga till.. Personen som frågar varför du är vacker verkar ha uppenbara problem med att skaffa sig tjejer, så min fråga är: Faller du för sånt bull, eller är det bara sliskigt!?
- Haha, om ärligheten ska fram så faller jag inte för "sånt", nej.

Kött eller fisk?
- Jag kan inte bestämma mig. Lax är ju asgott, men det är oxfilé också!

Har du någonsin haft sexuella fantasier om Göran Persson?
skitrolig fråga. nej.

Stockholmarn! Hur går det med pojkarna? Vilket typ är det som din bror och hans vänner kommer få bedömma, som du tar med dig hem?
- Bedöma och bedöma. Han har inte så överdrivet mycket att säga till om, måste jag säga.

Hur stor omkrets har din rumpa?
- Jag har inte mätt på ett tag!

vemm er du ker i?
- Jäg är äntä kär ä nägän.

Hur länge har du gått på handboll?
- Jag har spelat handboll i fem år kanske.. inte så länge i alla fall.

Har du någon som inspirationskälla klädesmässigt, mode..?
- Tja, jag tittar på alla möjliga stilar. Killar som tjejer, och jag klär mig ofta efter mitt humör.. Så egentligen inte.

Hur får du ditt fluffiga hår på burrigt?
- Jag plattar aldrig håret, Jag klipper mig aldrig, jag borstar aldrig håret och jag har gener som gör mitt hår som det ser ut.. that simple.

Vilka artister döda/levande skulle du vilja se live! gör en lista med 10 st o rangordna!
- Jag tänker inte göra någon lista, men jag kan nämna några.. Jag skulle vilja ha sett Michael Jackson fast för 10-15 år sedan... sen Justin Timberlake vill jag se igen, gärna Metallica bara för att, hmm... Alltså jag vet inte. Jag vill festivala.

SPECIELL FRÅGA: "Frågade om Gina ville ställa en fråga och det ville hon. Så här kommer den: Vad är det som går och går och aldrig kommer till dörren? Hon hälsar kram! :)"
- Gina är mitt rara kusinbarn och därför får hon lite extra. Mitt svar på frågan är: Klockan! :)

frukt eller grönsaker
katrineholm eller stockholm
grön eller blå
moa eller lee
björn lövstedt eller mikael öhrning ?

- Andra kan jag inte svara på. Jag älskar att vara i Katrineholm för att koppla av, men jag skulle inte vilja bo där hela livet. Vem är världens snyggaste manliga skådespelare?
- Oj. Olika från film till film, men just nu är det ju Robert Pattinson. Annars var Heath Ledger min fästman.

Ditt pinsammaste sexminne? Vad tänder du på hos en kille? Är alla Stockholmare brats? om inte, vad är dom då? Har du fejkat orgasm nån gång? Kissat på dig nån gång? hehehehhe
- Alla stockholmare är inte brats.. "annars" är "dom" vanliga.. Och ja, jag har kissat på mig någon gång i mina sexton år.

Om du vore en enbent katt, vad skulle du göra då?
- Ha tre ben.

Äter du bostonkurga ofta? Varför? Är det gott?
Nej, det gör jag inte...

Vilken är din favoritfärg?
- Jag har ingen favvis

När fick du din första kyss? och din senaste...? Och med vilka?
- Min första var med Kalle på dagis när jag var tre år. Min senaste var under sensommaren 2009!
Nu har jag svarat på alla frågor som jag hittills har fått! Fan, 33 st kommentarer är inte illa pinkat för en sån som jag. Tack för hjälpen!

FrågestundOkej, jag satt bara och hade rätt tråkigt. Jag läste andras bloggar och som vanligt undrar jag varför bloggar finns och vart det leder. Hur som helst. Med risk att få 0 kommentarer så tänker jag nu ha en såndär frågestund som alla med många läsare har.

Man får fråga vad man vill under en viss period (vilket för blondinbella brukar vara en timme, men för mig kommer vara i typ.. en vecka) och så lägger jag upp frågorna på bloggen och svarar på dom..

Haha, kör hårt.

See you around.

förstå nu ironin, men förstå också allvaret! Do not doom

SJÄLVKLART KOMMER JAG INTE ATT PUBLICERA NÅGONS NAMN, UTAN BARA FRÅGORNA!=)... trögon

Lugn och ro

God Morgon!

Inatt har jag sovit ensam i mina föräldrars hus ute på landet i Katrineholm. Otroligt skönt att vara ensam ibland. Jag snodde mammas säng och så fick jag sova enda till 12, vilket var otroligt skönt.

Nu har jag precis beställt taxi och ska åka in till Farmor som precis flyttat till Katrineholm. Taxin kommer och hämtar mig och 20 minuter. Sen kanske jag sover här inatt också och åker tåg till skolan i morgon bitti.

Jag har verkligen börjat uppskatta mitt hem här på landet mycket mer än innan. Det är så lugnt och tyst och man kan spela musik hur högt man vill hur sent man vill. Jag längtar till julen, för då ska jag vara här och fira. Det är bara fyra veckor kvar nu.

Ha en bra dag!


New Moon

Okej, jag kan inte frångå att jag blivit precis som alla galna idiotflickor som får orgasm av att se Edward Cullen / Robert Pattinson. Bortsett från orgasmen. Men jag kan erkänna att jag blir lyrisk av filmerna.

Igår såg jag New Moon tillsammans med Carolina. Jag älskar filmen och jag saknar den. Jag saknar filmen som om det vore en person. Jag vill ha filmen hemma. MEN!!!

MEN: På biografen började alla tjejor jubla när varulvskillen tog av sig tröjan. För det första är den killen inte snygg och inte alls charmig. För det andra var han inoljad och hade nästan aldrig tröja på sig.

Hur som helst.. Slutet på filmen sög. Eller nej, sista meningen förstörde det fina med hela sagan. Ett tredje irritationsmoment var att alla som läst boken tjöt ut innan Edward sa sista meningen, vad han skulle säga. De avslöjade slutet.

Nåväl, jag är lika tagen för det. Den tredje måste komma snarast.
Det är jobbigt att fatta att det hela är en saga. Jag vill att han ska vara vampyr på riktigt. Att Edward och "Bella" ska vara tillsammans förevigt och ever and ever.

I-landsbekymmer. Hemskt.

Annars vill jag tacka min goda, fina vän Carolina för en mysig kväll!

End of story

Carro Barro

Kväll.
Idag fick jag reda på att Carolina låg hemma med jobbiga, hemska kramper i kroppen. Hon hade varit hemma från skolan, och hennes "tes" med samtalet var att hon antagligen inte kom upp till mig i morgon.
Ledsen MoaLee.
Jag har ringt henne stup i kvarten sen dess och hon har mått bättre för varje samtal. Innan vi la på nyss så mådde hon toppen och planerade att gå till skolan och frågade vilket tåg hon skulle ta.
Nu hoppas jag verkligen att hon får må bra i morgon, och att hon kommer och hälsar på mig. Vi tänkte titta på New Moon och äta gott, om allt går vägen. Hoppashoppashoppashoppashoppas!!
Bildbomb på mig och Barran.  

Sur

idag har jag varit på extreeeemt dåligt humör, och det lär jag fortsätta vara.

Svinsprutan gör mig snurrig i kolan, och jag mår bara allmänt surt.

Jag har för övrigt inte tid att uppdatera, för jag ska göra lite läxor och plugg.

Hejdå

åå-åka pendeltåg, Jag är en loser baby..

...Fast jag har ju körkort.

Pappa har chackat en bajk (t.vänster) och jag har kvar min hoj borta i förrådet i Katrineholm.<--- pappas...min--->

tre grejor

TRE GREJER

ett - Blondinbella har svarat på min kommentar som jag skrev i hennes blogg. hihihiihhhihi. Hon mailade mig. hihihhihiih. Det är sant.

två - Jag tog svinissprutan idag. Jag har biverkningar. Jag har ont i min arm och feber. Jag har även ont i min arm och i min arm.

tre - NEEEJ, mina fingrar är inte svullna på bilden där mina händer punkteras. Jag har korvfingrar och bilden är tagen konstigt!

Nu tittar jag på family guy och ska ta mig många bitar mat!

Krav på bilder

Dagen idag blir en bra dag.

Visserligen har jag rätt tråkiga lektioner i skolan, men efter skolan har jag fullt upp!

Kl 15.00 - en föreläsning, lite sång osv med sångerskan Lisa Nilsson.
Kl 17.00 - Ensembleuppspel. Tråkigt nog längtar jag inte. Det känns inte bra helt enkelt.
Kl 19.30 - Filmfestivalens invigning äger rum på drottninggatan och jag & Fia ska vara fackelbärare. Kul!

Jag har fått order om att lägga ut fler bilder på mig själv också, som en liten ursäkt till alla egobilder! Här är en i alla fall.


Jag har till och med grön ögonskugga. Ögonskugga!+MoaLee. knäppt.

Bredvid mig sitter vackra Dominique också! Bara något att tillägga.

Konduktörpitt

Hej!

Jag har datakunskap och uppgiften är att debattera kring upphovsrätt och nedladdning. Alla är galna!

Tänkte bara säga att jag blev sur när jag åkte till Stockholm i morse. Jag sov ju hemma i Katrineholm över natten och fick ta 7-tåget hem till stockholm (hem till i två städer... hmm)Hur som helst blev jag sur!

Jag satt och väntade på att biljettkontrollanten skulle komma, och när han väl trallade förbi så såg han inte mig. Eller han brydde sig inte om att kolla riktigt noga om det kanske satt någon på sätet under honom. APA.

Jag, eller ja, mina föräldrar har köpt en biljett för typ 200 spänn och så är det helt i onödan! Tänk hur många glassar jag kunde fått, eller gått på bio två gånger hade jag kunnat göra. Konduktörpitt.

Slut

Mina händer

Hej.

Trött.

Match - Rimbokross.

En läskig bild på mina händer

Pladder

Ikväll är det idol, och ikväll ska jag faktiskt titta på idol. Jag hejar på alla tjejer som är kvar i tävlingen och hoppas att någon av killarna åker ut. Gärna Erik bara för att alla gillar honom... fast det skulle vara synd om honom, han sjunger ju bra men det är bara det att jag inte gillar sättet han sjunger på. Det tilltalar mig inte, som jag hade skrivit om jag skrivit fint!

Jag hade också tänkt springa ner till närmsta sushistället och köpa ett par bitar och lite soppa. En cola och lite choklad skulle vara fett. flottigt. äckligt. gott.

Jag trodde att det här skulle bli ett långt inlägg, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. En blogg är ju till för att läsas, och för långa inlägg är det nog ingen som orkar läsa förutom min kära mamma.

Jag kanske slänger upp ett inlägg senare.


JAG HAR SPRUNGIT IN I EN RIBBA !

LÄS:

Idag hade vi fysträning.

Vi skulle springa från kortsida till kortsida.

Vi var i en liiiiten hall så målen var lite mindre än vanligt.

Två FETA madrasser stod uppradade framför målet så att man inte skulle springa in i väggen eller målet

Vi skulle kuuuta, djuuura, springa så fort vi kunde från kortsida till kortsida.

Väl framme vid andra sidan, madrasserna, målet, ribban...

... så flyttades madrasserna lite längre ner och jag kutade med full fart in i ribban på handbollsmålet.

Skratt. Asgarv. Skitont i kinden, den brinner.

CIAO!

BRA-ROLIG-SKÖN-SERIEscrubs<3

Jinglebells, batman smells

Äntligen hemma.

Temaveckor är skönt, och jag har egentligen inte mycket mer att skriva. Jag sitter hemma, ska snart gå och sova en stund innan jag ska åka mot träningen.

Ja.. det var en uppdatering i alla fall.

Kissie är mördare

Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag somnar.

KISSIE HAR BLIVIT ANKLAGAD FÖR SJÄLVMORDSPÅVERKANDE..!

heheheh

Hemskt om det är sant att denna människa tagit livet av sig pga av att Kissie skrivit att man är fet om låren går ihop eller om magen viker sig när man sitter ner. Kissie är ju bara en roll, som alla älskar att hata, och det spelar hon på. Alla luras att läsa hennes blogg för att alla tror att hon är seriös. Fast visserligen, är man dum nog att driva sin blogg på att man är dum i huvudet så har man väl inte så mycket mer att komma med antar jag. Det ä kanske därför min blogg inte är så värst framgångsrik!


BILD

mörker, akupunktur

Okej.. jag har delade åsikter gällande en grej. Den grejen är: Är det bra att det är så här mörkt som det är ute nu för tiden? Jag blir helt nere, fast samtidigt är det ju väldigt mysigt. Men faktiskt så föredrar jag ljus. Jag glömmer varje år bort hur mörkt det blir på vintrarna, och det måste ju ha och göra med att jag förtränger det. När jag förtränger något så är det ju något jag inte vill minnas. Helt enkelt gillar jag nog inte mörkret något vidare. Fast på julen ska det ju vara mörkt, men bara då:)

Nu kanske mamma kallar mig för schizo igen.

Jag kom nyss hem, det är svart som natten ute och jag ska snart åka i väg till träningen. Jag ska nog få akupunktur på träningen idag, som ska få bort min föredetta bihåleinflammation.

Men nu ska jag käka något. heido.

Till Mamma

HOLA

Min mamma är nog min mest trogna läsare av min blogg. Idag när jag pratade med henne i telefon så sa hon att jag var schizofren. Hon påpekade att jag i mitt senaste inlägg börjat med att vara jättepositiv och sedan hade jag slutat inlägget med att vara sur och negativ. Och nu, medan jag skriver detta inlägg sitter hon och pratar på dålig engelska och säger "You're a bit silly, and crazy, and stupid and idiot". I LOVE YOU TOO.


mamma - när är den där bilden tagen?
moa - ...
mamma - nej, den kan inte ha varit nytagen. du är för brun för det på bilden.
moa - fuck you

OSOFT

TEMAVECKA = SOFT.

Tja.

Jag sitter och kollar på en film. Jag njuter av temaveckan utan plugg. Jag har tränat för första gången på en vecka och det var otroligt skönt. Jag är mör i benen. Jag jag jag jag jag, JA, MEN DET ÄR MIN BLOGG.

Om sex veckor är det jul. Jag längtar för första gången på lääänge efter julen. I år är det inte presenterna jag längtar efter, utan magin, familjen, stämningen och Kalle Anka. Den dagen Sverige tar bort Kalle Anka från SVT kl 15.00 24/12, då flyttar jag och ser till att jag tar majoriteten av alla svennar med mig.

Jag är annars trött och negativ. Jag fruktar till exempel julen för att jag inte vill gå upp en massa kilon i vikt, men det är väl sånt jag får leva med! jag önskar att jag hade en fin ämnesomsättning, men nej. Jag kan titta på en kokosboll och gå upp trettiotvå kilogram. ruttet.

Hur som helst ska julen firas, även om konsekvenserna blir ett kilo och finnar!

äckligt.

Jag ska nog sova nu, och vakna på rätt sida i morgon. Jag har inte haft en bra dag alls.

Som en sammanfattning av dagen så hatar jag speglar. En del speglar.


HITTADE SJUTTON

Och sen hittade jag en bild på mig själv som är tagen i åttan någon gång. Sjutton var mörkt mitt hår var. Sjutton vad knepig min jag fick till. Sjutton vad jag hade smink. Sjutton vad jag gillar gamla bilder som jag glömt bort. Hmhmhmhmhm...Sjutton vilket onödigt inlägg.

Ny Måne 2

Hej!

Om en stund ska jag och Simon bege oss ner mot Sickla där vi ska titta på Disneys En Julsaga på bio. Vi har nyss ätit upp våra goda pizzor och nu tittar vi på film på tv. Min bror är bra snäll han.

Jag hade bara tänkt att säga att jag längtar till 20 November, för då ska jag kolla på New Moon. Förhoppningsvis blir mitt sällskap Carolina. Om det blir Carolina så blir jag väldigt glad, för just nu är jag väldigt sentimental och saknar henne. Jag tänker på hur kul vi hade för exakt ett år sen. Hmm.

En fin bild som vi tog i åttan.

skittråkigt inlägg

Fick klagomål på dålig uppdatering här på bloggen, så jag tänkte gottgöra mig lite genom att uppdatera!

I fredags slutade jag ungefär kl 9 på morgonen. Efter det hängde jag kvar i skolan till lunch och åkte därefter till götgatan och "hängde". Efter ett tag åkte jag hem, jag vilade och sen kom min kusin Jens och hans två grabbar Teo&Ville och hämtade mig utanför dörren. Vi åkte hem dit där jag stannade för middag och annat mysigt. Åkte sedan hem och somnade i soffan efter två minuter.

Lördag morgon: Vakna, stressa, köpa present till Dopbarn och åka på dop. Ett riktigt fint och bra dop för Oliver Emanuel Hernandez. Fin liten pojke.

Söndag: Lång sovmorgon, filmgloende och nu ska jag gå ut på en 20 minuters promenad. Efter att jag inte tränat på en vecka så kommer det att bli otroligt skönt att få röra på sig.

Den 20 November ska jag se New Moon! :D

IDOL!!!

What's up with idol?

För det första, det finns två smörkillar som ser ut som enrique eglesias (stavas?) bägge två, och en av dom sjunger ju inte bättre än vad han gör heller. Resterande kandidater står och rör sig okontrollerat, håkan-hellström-igt med händer & armar. Kan ingen bara vara eeegeeeeeeeeeen?

Nejhepp. Jaja, jag lär väl vara den enda som inte gillar Erik i idol, och snart gillar jag inte Tove heller. Hon tar för mycket sura toner plus att hon överanvänder rörelserna jag skrev om tidigare.. fast hon gör rätt balla tolkningar av alla låter vilket är bra. Erik är bara tråkig, han sjunger alltid likadant och jag gillar det inte. tyvärr. Nog om idol!

Heido

Klassfoto

Ja..

Idag var det ju klassfoto. Jag gillar inte klassfoto, för jag blir alltid missnöjd med någonting och sen måste jag dras med dom där bilderna i ett helt år varje gång jag kommer hem till mormor eller farmor. Hur som helst. Själva klassfotot där hela klassen är med på fotot tror jag blev rätt knasigt. Alla stod och kramades med varandra och jag började skratta, och klick! Menmen.. sen var tiden inne för det enskilda fotot. Innan jag ens hann sätta mig till rätta så började jag skratta, och - klick!, och då sa jag "vad göör du?", och då tog han ett till. Jag kan tänka mig att det såg ut ungefär såhär:

"<--Hahaha" ... "Vad gööör du?"-->

1.     2.

Så antingen en glad galning eller en arg jävel. Jag vill ha den när jag är arg, den kan jag ge till mormor att titta på och så kan hon få skryta inför sina väninnor om sina "fina" barnbarn. Yehoo.

Ny Måne

I morgon är det klassfoto kl 8.30 som gäller. Efter det slutar jag. Vi skulle egentligen haft en mentorsdag tillsammans med vår mentorsgrupp men min mentor jobbar inte på fredagar så det blev inte av. Rätt skönt om du frågar mig, men hade också varit kul att träffa alla. Hur som helst.

Jag sitter och tittar på The Proposal, har druckit två stora koppar te, käkat pasta med köttfärs och så har jag precis beställt biljetter till Twilight Sagas uppföljare - New Moon. Känns skönt att ha biljetterna nu i alla fall! Den 20 November ska jag gå och se den, och med vem vet jag säkert inte ännu. Återkommer med den infon, för ni spricker säkert av undran eller hur man säger.

Heido

sjuk

JAG HAR TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hår och sjuka och rastlöshet

Hej!

Klockan är halv fyra. Jag sitter hemma och tittar på någon värdelös film och väntar på att bli friskare. Jag har haft ont i bihålorna, nästan konstant huvudverk och varit förkyld i fem dagar nu. Det är tråkigt!

Jag har inte tränat sen i måndags och det känns ovanligt, jobbigt, tråkigt och jag blir rastlös. Fast det är samtidigt ganska skönt att bara få vila upp sig... dessutom har vi inte några tråkiga läxor från skolan som stressar, så jag kan inte göra annat än att vila.

Hur som helst, jag har fått så himla mycket kommentarer om hur långt mitt hår är, och jag har inte tänkt på det men det är nog så att det stämmer. Jag klippte mig senast innan balen i nian , och gången innan det klippte jag mig veckan innan jag åkte till Tjeckien i åttan. Jag missköter verkligen mitt hår. Nog om mitt hår.


En lockig och en platt bild

Heido

snällpappa!

Idag är det ingen vanlig dag - idag är en dag då jag är hemma och är sjuklig istället för att träna. En sån dag då min pappa är strålande humör. En sån dag då pappa köper hem sushi, film och BJ-glarre. Gladpack!
En bild

TJABO

Ja, jag vet att bilden nedan är hemskt dåligt redigerad men själva idén är ball. Jag vet att jag lagt ut en liknande bild tidigare, men det är faktiskt inte samma bild. Jag såg en målning när jag var i Thailand som jag lät mig inspireras av. Tufft.

Nu sitter jag hemma och är ca sjuk, och jag tittar på en mysig film med Jennifer Lopezzz och Matthew McConaughey. Jag ska snart ta mig en till kopp te, och sen krypa ner och sova.Ha det bra! heido.

bihåleinflammation

God morgon.

Idag är det onsdag och den längsta & roligaste skoldagen på veckan - Jag slutar tio i fem och har nästan alla roliga ämnen under en och samma dag... eller åtminstone efter lunch, då jag har en lektion sång och sen kör efter det. Wunderbar. Nog om det. Jag hade en lugn morgon, käkade världens godaste frukost (müsli, nötter, banan och mjölk) och sen hann jag med att titta lite på tv.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min mattelektion ska börja. Det ska för en gång skull också bli ganska kul, för jag har en asbra mattelärare nu så jag kan inte klaga.

Utöver det så är jag sjuk, håller nog på att få bihåleinflammation eller något. Jag har haft ont i huvudet och bihålorna i fyra dagar och nu börjar jag blir snorig. BLÄ

Nu ska jag göra något annat. Jag kan inte sluta tycka att att ha en blogg är onödigt, men fortfarande uppdaterar jag i takt med blondinbella. HEJDÅÅÅÅ


Trötthejdå

Därför såg jag ut så:

Hallo.
Sitter på datorkunskapen i skolan och lär mig om upphovsrätt. Jag tittade in på min blogg och såg den hemska bilden jag senast la ut. Jag tänkte att jag skulle förklara varför jag ser så konstig ut på bilden:
Helgen som hade gått innan bilden är tagen var helgen då jag hade spelat Järnvägen cup i Hallsberg. Det hade varit en grymt solig helg och jag hade bränt mig. Det ledde då till att hela mitt ansikte svullnade upp och blev rosa. Skrattretande. Det var i alla fall ungefär 6 månader sen som bilden är tagen. Kul.
HEJDÅ.

En gång såg jag ut såhär

FÖRE
EFTER:
Jag kan inte sluta le åt hur jag faktiskt ser ut.