Va hitt´ man på..?


Idag var det mösspåtagning i Katrineholm, vilket innebär att slutet är nära. Läget för mig är, min bror tar studenten, hans bästa kompis tar studenten, hans flickvän tar studenten och mina två kusiner Johanna och Hugo tar studenten. . . Det är så klart jätteroligt och jag ser fram emot alla studentskivor osv, men, frågan är ju - VAD HITTAR MAN PÅ I PRESENT?

hjällllp

Filippa Öhrman

jag skrattar i alla fall inte åt henne ! :D

moa säger:

nyss sprungit, inte långt, men jag har gjort det i alla fall! Nu sitter jag och tittar på CL och hejar på barca. Jag är i själva verket inte alls insatt i fotboll eller någon sport för den delen, men jag tittar av rent allmänbildande skäl.. och så är det rätt kul!

Dagen idag har varit en ganska slö dag. Det enda som krävde minsta ansträngning var fysikprovet men det gick ganska bra tror jag! Det är inte direkt min starka sida med NO, men jag gjorde my best!

Idag var det fotbollsturnering på Backavallen med alla katrineholms nior. Vi (Tallås) kom tvåa, och vann gjorde Nyhem.

I morgon har vi hemkunskapsprov, på fredag har jag en liten del kvar att göra på fysikprovet och sen ska min bild redovisas muntligt.. Sen är jag klar med nian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag kolla vidare på matchen... varför händer det aldrig någonting i fotboll?...

skitsur

jag blir galen. jag orkar inte skriva med stor bokstav i början av mening därför att jag inte orkar det. filippa berättade via sms att vi fick ett nytt papper att plugga på till fysiken. vi fick pappret igår och vi har prov i morgon. är inte det lite knasig planering, va? jag var sjuk igår och är sjuk idag, i morgon tänkte jag gå till skolan och göra provet, men på samma villkor som de andra? Hur ska jag ha kunnat få pappret då? dumt. arg. bfft.

Vad vet du om kärleken, före du förgäves hatat den?


välkommen gröna, granna, schöna, sanna sommar!

En vecka kvar i skolan (med arbete). Nästa vecka kommer de berömda tjeckerna på besök, igen, och då ska vi ta hand om dem och veckan efter det är det ju typ slut på allt. I alla fall har vi inga prov eller inlämningar då. Det känns så sjukt!!!! Man kan nästan säga att jag går ut nian om en vecka. Grundskolan är slut, finito, the end!
Det är SJÄLVKLART att det känns helt fantastiskt, strålande, utomordenligt underbart, men ändå så fruktansvärt TRÅKIGT att lämna klassen, och jag menar verkligen varenda en. .. hur som helst, det kommer bli en sjukt kul sista tid i nian, det är jag säker på. Jag ska ta vara på tiden tillsammans med alla tallås nior, och jag hoppas att alla andra också kommer att göra det.

Just idag är jag hemma och vilar upp mig kan man väl säga. Jag har inte sovit ordentligt på väldigt länge och i helgen har vi spelat cup i Hallsberg. Det var underbart väder för det mesta, och jag är helt underbart skollhet och rödbränd i ansiktet, plus att mina ögon svullnat upp och jag ser helt enkelt inte klok ut. Sol är bra, men inte när den ger mig en förfärlig bondbränna inför skolavslutningen, men what tha häck, that's life mothafacka.

Jag har inte bloggat på jättelänge och jag känner mig inte särskilt tvungen att göra det heller. Nu har jag bara tråkigt efter en timme engelskapluggande och mozart/bach/beethoven-nötande på spotify. Jag tror att jag ska ta mig upp från soffan och spela lite The Sims. höh.

Jag fick lust att lägga ut en massa favoritbilder från mina år på tallås osv. .. jag tror att det ska gå att ladda upp lite om inte internet är alltför segt. hur som helst, ha en bra dag!


ps.och efter att ha kollat i genom alla bilder, så har jag kommit fram till att jag verkligen inte orkar lägga ut bilder idag! hejråds.

luggie


En rar kusin som inte är mer än några veckor. Lucas Collins.

Rotary

Dagen har bestått av rep inför kvällens konsert, och det resulterade i succé! Jag tänker hålla mig kortfattad.. jag är fruktansvärt trött och jag ska upp om 6,5 h, - jag och mamma ska till stockholm till mormor och sy klart min balklänning. hoppas att även den blir succé! nu kommer bilder, och lite längre ner en resumé av vad jag har att göra kommande dagarna...


Jag kan ju inte vara sämre än någon annan.. även jag måste få ta "idol-bilder", även om andreas musik är den sista jag skulle ha i min ipod.. vilken ipod?!... ( bortse från glorios! )

Elins röda ögon var jag tvungen att lägga ut offentligt, hon sa direkt efter bildens födsel "åh, blev mina ögon röda nu med? (glad)" skön tjej!

Jovan är ju förjävla bra! Grrrrrrym kiille och jag ser ut som att jag mår illa, men jag gör inte det!

Jag och Lipps fick fnatt, och hon blev kär i Andreas Jonsson... jättemycket tuggatuggummifjortis och stalkerflicka förvandlades hon till idag!

hjärtat.


... engelskainlämning, fysikprov, bilogihemprov, hemkunskapsprov, tyskt nationellt prov, redovisning i bilden... allt detta mellan kommande måndagen och fredagen. I die.

Nu ska jag dra mig tillbaka! Ha en trevlig. tooodles

wunderbar

Snart är tiden på tallåsskolan i katrineholm, för mig, över. Det känns roligt att komma till något nytt, men otroligt tråkigt att lämna klassen! Jag kom & tänka på det när jag tittade på den här videon. Jag filmade klassen när de inte såg, och alla visar sitt rätta jag. Lovelovelove till musikklass 9a1 2006-2009!(vi övar inför baldanserna, haha)

m-m!

Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv.

cravings...


skit också

Till er, alla lite yngre läsare som går eller ska börja på högstadiet - plugga ordentligt!

Jag satt och pluggade i bilen på väg hem från Norrköping då tanken slog mig, "jag skulle aldrig ha tagit med mig datorn för att plugga om detta vore för ett halvår sen", och det är så sant!

För ett halvår sen hade jag inte brytt mig om jag hamnade efter med lite skolarbete. Jag hade tänkt "det där löser sig", vilket det alltid gjorde. Men nu, nu de senaste veckorna har jag tagit allt på sådant allvar och jag tänker inte längre "guuud vad jobbigt med en massa uppgifter" utan jag tänker istället , "nu är det slutspurt i nian, det är inte långt kvar så det är bara att lämna in dom här små uppgifterna och sen är du klar!".

jag undrar varför jag inte har resonerat så tidigare..? Nu sitter jag här i klistret, och jag behöver 300 poäng för att komma in på den skola jag vill, men det har jag inte.. och det mest irriterande är att jag vet att jag skulle kunna ha högre än vad jag kommer gå ut med. Visst, det kan ju alla om de bara vill men jag vet verkligen att jag har slöat under nian och jag skäms verkligen över det nu. Vad har jag att fira när vi slutar nian? Varför ska jag fira på avslutningskvällen? usch vad jag är dum ibland.

SLUTSATS: plugga när du ska och inte när det är för sent. Det blir bara jobbigare då...

En lördagkväll i maj.


quasimodo


kanin

Tack för en trevlig kväll, cáro

LudwigBild från musikalen, där min bror var huvudroll!

kul, hah. hejpa

länk

Köp Eriks skiva häääraa.

fail!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.984900&selId=1.924472&currPage=3&renderingdepartment=2.34558

han sitter ju på toaaaaaaaaaaaa juu

sova


det värsta som finns är att tvingas till att vakna. Nu är klockan tjugo i åtta. jag börjar skolan om en halvtimme och har inte stigit upp ur sängen ännu.

stor bokstav i början av mening är idag/just nu överskattat. ciao

FUCK YOU, FUCK YOU VERY VERY MUCH

JaG sKa TiLl TaNdLäKaReN iMoRgOn :(:(:(:(:(:(:(


F UUU

Jag =

You rocked my world, you know you did

Jag tror att jag har en förmåga att glömma allt negativt som jag upplevt tillsammans med någon, och bara ser allt från den ljusa sidan. Det låter som en prakt förklaring av en optimist, men grejen är att jag bara får ångest av att tänka på det positiva och det får mig att sakna någon och något som egentligen aldrig var så bra.