Det som hände, och som händer.


Jag laddar upp denna bild i endast miniatyrform, då slipper ni se precis allt som kan gå fel när man tar en bild! Annars är bilden ett prakt exempel på det! (ja, jag vet att man kan göra den lite större, men det blir fortfarande inte vanlig storlek.)

Hur som helst, fler bilder kanske kommer senare.. det beror på hur de ser ut och på vilket humör jag är på då när jag får bilderna.

Hur som helst(frekvent användande av denna fras), om någon timme ska jag åka till Eskilstuna för att träna! Det var 4 veckor sen jag tränade handboll nu! Så länge har jag inte varit ifrån handbollen på hundra år känns det som...Men det var senast i somras, men i somras tränade jag ingenting alls och nu har jag trots allt sprungit 3 gånger i veckan i fyra veckor.

skönt....

Hela dagen idag har spenderats i Tallås aula. Vi har haft typ "genrep" kan man väl säga. Vi måste ju vara samspelta med både musik och teater och allt vad det är tills på Torsdag!

Jag och Lovisa delar på solot i låten "wish you were here" av Rednex.
Den första föreställningen på Torsdag är ca 17.00 om jag minns rätt. På den föreställningen ska Lovisa sjunga låten, och på den andra föreställningen som går av stapeln kl 20.00 samma dag, sjunger jag låten. På fredag, inför skolan, delar vi på solot!

Nu är ni en vetskap rikare, höh.

Wish you will be there! :D

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll... paj!

vind / vinögd!

okej, jag har en sak att erkänna, - jag älskar gamla bilder. På mig själv, på andra, ja, på vad som helst egentligen.
Förra året var jag sjuk i en vecka, och jag brukar aldrig vara sjuk. Men då var jag det i alla fall, och en vecka var väldigt lång tid att vara sysslolös på, för mig. Bilden nedan är tagen när jag börjar friskna till, och har upptäckt brunkrämens magi.

Nu kanske ni tror att jag är jätteseriös och att jag tycker att bilden är snygg, men grejen är den.. - Kolla riktigt noga så ser man att jag är vindögd! ..Det kanske bara är jag, men jag tycker att bilden är kul. Jag har inte sett den på ett år och då förtjänar den en plats på mig blogg!
beiga läppar, kletiga fransar och
spretande, plattat hår! Så inte mig man kan komma
... vill jag påstå...


alltså, för de som inte förstod, - bilden är jätteoseriös. god natt!

Earth Hour

Igår, mellan kl 20.30-21.30 var det s.k "earth hour". Det skulle få hela sverige att släcka ner alla lampor och andra apparater under en timme. Sverige består av 9 miljoner människor ungefär. Vet någon hur många det var som stängde av/släckte ner?

en halv miljon svenskar.

Det är inte mycket. När jag fick veta det skämdes jag nästan för att vara svensk. Men samtidigt, en lördagkväll, när det dessutom är Sverige-Portugal på tv, vad tänker man då när man bestämmer att earth hour ska äga rum ?!

Jag tycker att det var dåligt att Svenska folket att det inte var fler som brydde sig men ännu sämre var och är det att det var en lördagkväll.

Om det hade varit en söndageftermiddag eller något hade nog fler medverkat. Testa det nästa gång!

signing oouuutt. peace.

ps. och så döp inte en svensk "aktivitet" eller vad man ska kalla "earth hour" för, till just "earth hour". Vi bor i sverige! Det skulle kunna heta vad som helst på svenska. wannabeeessss americans! ds.

va!

vad ska jag göra idag?!

1. titta på simon som sjunger i kyrkan. Vilket innebär att jag innan måste gå & titta på möbler med mamma & pappa i hundra timmar innan..

2. Stanna hemma hela dagen, och sedan åka till skolaulan för att repa musikallåtarna?

ha en bra day

Hörni grabbar! (?)

Min bloggs manliga läsare får just nu en utmaning, - Säg ett plagg eller ting som en kille ofta använder, som förorsakar blåsor eller andra skador.

Anledning till detta: I kväll har jag gått runt i klackskor hela kvällen, och jag har blåsor och skoskav på 3 olika ställen och det bara sviiideeer om hela fötterna...

Därför vill jag veta om det finns, kanske ett liknande, plagg som orsakar dylika skador som skoskav etc!

Spännande..

Hur som helst. Kvällen började sent för min del. Jag var först hemma hos Haza, och kilade sedan vidare (i min onda klackar och trasiga hälar!!) till Julia. Där var det helt fullpackat. Efter en stunds dansande gick vi till Starlight och skulle fira Mattias som fyllt 18, grattis till honom.

På starlight dansade jag, och sen tog jag luft, sen dansade jag och dansade. Jag har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, men vet ni? Det var kul!

Nu ska jag fortsätta titta på film tills att jag somnar, jag är så ruggigt trött.

Jamen just det! Klabbefesten! Jag vann inte, och jag vet inte vem som gjorde det. Dock fick jag reda på att rekordet ligger på 57 st och de har Jens, min kusin, sen några år tillbaka.

Kul att träffa all släkt, och speciellt alla kusinbarn (nästan i alla fall). Jag och Simon blev lekledare, så att trött har jag all anledning att göra. De yngsta kusinbarnet är 2 år gammalt och de äldsta är snart 6 år, däremellan är dem 3 stycken. OH MY GOD, men dem är underbara.. I morgon kommer en video på när jag blir nerslagen av alla dessa ungar!

God natt!, håll till godo vänner.

peopeopeo

Hallå bloggen.

Idag är det klabbätartväling, som sagt. Om du vill veta vad det är, står det i det förra inlägget.
Om en timme ska vi åka och det betyder att jag måste duscha omgående.

Ledsen för lite dålig uppdatering, men jag är torr i huvudet, så jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men jag försöker ju i alla fall!

Och förresten. Sen i Oktober har jag inte sovit mer än 5-6 timmar per natt och inatt sov jag hela elva timmar! Tänk vad lite glädjesamtal kan göra! Haha, ha en bra dag!

pajpaj

Från det ena till det andra..........

- "Yesterday, love was such an easy game to play. Now I need a place to hide away."

- "Jaha, och?"

"Japp, så kan det vara. You'll get over it"Hehehhe, Idaaag haaar jaaag: Sjungit jättemucho och har kolossalt ont i halsen.
Om 6 dagar har vi premiär av vår musikal, det ska bli kul faktiskt. Den här veckan har gått sjukt fort, och det har skett lite drastiska förändringar gällande både det ena och andra. Därav schitzo-konversationen ovan.

Hipp som happ, nu är det fredag. Jag är trött och ska vara hemma med Simon och eventuellt Johannes hela kvällen. I will need it.

I morgon är det "klabbfest" med släkten igen, - det som förra året var hemma hos oss. Klabbfest går ut på att äta så många klabbar som möjligt. Klabbe är typ som pasta, fast det ser ut som plättar.. Och som sylten på klabben (pricken över i:et) så vann jag tävlingen förra året.. Jag åt 19 stycken.

... Dock var min kusin, som annars alltid vinner med sina 37/47 klabbar, typ magsjuk eller ngt sånt dyyyliiikt.

HörS!

pspspspsps, Min gudmor och kusin och min andra kusin har förlovat sig! (Calle och Sofia!) GRATTIS.. dsdsds
<--- bild på fia och mig.

(publicerades idag, skrevs igår)

Vår Sista Dans - Melissa Horn

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Mannen, myten, legenden... haa, saru?


Så här, direkt efter premiären måste jag få skriva vad jag tyckte.

För det första, varför gick jag på Kenny Begins? Jag har aldrig förr gått på en premiär, men när det gäller min forna idol var jag nästan tvungen. Jag trodde först inte att den skulle gå i Katrineholm förrän om något halv år eller något!

För det andra, måste jag säga att Kenny var bättre förr. Även om jag skrattade högst i biosalongen tycker jag ändå att allt som var bra, var ännu bättre förr!

Hur som helst, jag är nöjd! Kenny är lika trög som vanligt. Filmens handling var lika värdelös som vilken blaska som helst, och det enda man skrattade åt var åt samma sak som för tio år sedan, - "saru?" "haa" "jag kan allt själv" och sist men inte minst, "woolie boolie".

Och med tanke på Björn Gustavsson värdelösa skådespel måste jag säga att filmen får fyra av fem toasters. .. Björn var verkligen sämst skådis, men han är ju fortfarande Björn, och det kommer förevigt ursäkta honom.

Nänu, ska jag sova! Tack för en trevlig biokväll Carolina, Lovisa, Claudia, Maks och Marcus (?) !

nattttt

Haircut

Idag har jag klippt mig!
Senast jag visitade frissan var jag hela 14 år och skulle strax få sommarlov, och året var 2008. LONG TIME NO SEE. Anyhow, the results.

FÖRE

Ja, jag är trött av mig på morgonen, och bilden är tagen innan jag ens hunnit sminka mig, eller knappt vakna.

>
Då var allt ovårdat, men faktiskt.. Jag gillade mitt långa slitna hår som gick av så fort man rörde på huvudet. .. (bild IRL, hah)

EFTER

Jag är glad INOMBORDS, men det uttrycker jag inte på bild... så ofta..

Dock gillar jag min frisör, Emma, på Heaven or Hell. Hon gör mitt hår till Heaven, och hon berömmer mitt tjocka svall. För mig är håret min finaste kroppsdel, och det är ju alltid kul att höra att man har fint hår och bra hårkvalité osv! beztiz.

Hur som helst, känns det fräschare nu och jag är glad att jag bokade den tiden hon Emma!

Mah mathah´


Stackkkkkkarssssschh mamma min, hon har migrän. Hon har det cirkus 2 gånger om året, och det varar då i cirkus 3 dagar. Tyck synd om henne, detta är bara cirkus första dagen idag, jappjappjapp.

En skitdag till min ära

Sicken skitdag.

Antagningsprov på rytmus, rösten skar sig och jag var ovanligt, onormalt skitnervös. Jag är inte en "sån" som skriver att det gått dåligt bara för att man senare ska ha kommit in och att man egentligen visste att det gått jättebra. That's not me. Jag är ärlig och jag är jättebesviken. Jag får väl hoppas att min "lägsta-nivå" är högre än vad jag själv tror att den är.

När jag kom hem från huvvestan åkte jag direkt till skolan och sjöng där istället. Musikalveckorna har nu börjat, och det är inget annat än fröjd, mina vänner. Två veckor sjunga, och sedan påsklov. Semester!

Hoppas bara att vi slipper tjaffs om solon, som brukar bli i just musikgruppen!

Nu ska jag ta min lastbil till rumpa och ge mig ut på en springrunda... elle varför inte bara åka på lastbilen?

Hej & då din skitdag.

VILLHALISTAN


*Ett lejon.


*Godis


*Magrutor


*Jordgubbar, saftiga och somriga..


*Sommar.

blekfis hoppar och spännar stjärten!

<---Filippa Öhrman, MoaLee Hassle --->

ogillarstarktlistan


* Ost


*Kemiprovet...


*särskrivningar


*Vuxna, utbildade människor som inte kan skilja på "ju" och "desto". Det heter "Ju mer socker man har i, desto sötare blir kakan".. 1.JU! 2.DESTO!


*Ungdomar som lägger ut på bilddagboken, en bild på sin pojkvän/flickvän, skriver "en månad idag<3 jag älskar dig mest och du betyder allt för mig!"... FAIL! grr.


*Dumma pojkar.


*Två saker man jättegärna vill göra, som händer på samma dag & samma tid


*Låtar man måste lära sig på jättekort tid


*Jobbiga krav på utseende


*Dumma flickor.


onödig fakta jao

visste du att..
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som sement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
-tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.

- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme

:)

FAIL!


hahah, älskade 90tal.

För hundra gubbar!

Hur knäpp är man inte när man glömmer att man ska sjunga solo inför en halv hemstad?

Så här ligger det till...
I morgon ska musikklasserna (alla årskurser) sjunga vid stadsbiblioteket, och jag ska sjunga solo i en av låtarna. Jag ska sjunga Heal the world - igen. Jag är faktiskt lite nervös, men det ska man vara har jag hört.
Hur som helst, så hade jag glömt bort att vi ens hade konsert. Jag har tänkt så mycket på alla antagningsprov här och där och inte lagt en tanke på att jag ska upp och sjunga i morgon!
Men nu har jag kommit på mig själv, så nu ska jag raka vägen ner i säng och sova. Texten kan jag redan, så det är bara röstuppvärmning som krävs i morgon bitti. Wish me viel glück!

Jag uppdaterar i morgon, så fort jag bara kan. Efter eller före konserten vet jag inte, men håll till godo.

Lång, smal, korv. aka Caramba!

Halloj.
Japp, det blev en hemmakväll. Jag sitter nu med halva intresset i bloggen, en fjärdedels intresse åt teven och en fjärdedels intresse åt NOpärmen, som ligger uppe med sidorna/kapitlet organisk kemi.

Nu börjar Let's Dance, och hack i häl är ett avsnitt av "hjälp!", Kvällen kan inte bli mycket bättre...
Eller jo, det skulle den ju kunna...

Just det! Pappas jobbarkompisar Micke & Jette var här i några timmar tidigare idag. Dem tog med en aladdin chokladask. Första lagret är redan slut, och andra lagret påbörjat.
Nu tror ni att jag har ätit allt, precis som min pappa trodde. Mään(Tony Irving), Mamma har ätit miiinst en tredjedel av vad jag ätit plus micke och jette, sådeså! .. När pappa kom in och sa "Hur mycket choklad har DU ätit egentligen?" blev jag på min vakt direkt, eftersom han annars alltid är på mig, mamma och simon om vad vi stoppar i oss och om hur onyttiga vi är, och att han minsann inte åt mer än två rutor choklad när han fick en chokladkaka när han var liten, och blablabla och det ena med det tredje, så jag blev sur på en gång, vilket var lite klantigt, men inte så underligt. Till slut blev jag dryg, och detta slutade med...
(hör och häpna!)

...att jag fick en lång ölkorv i huvudet!

Bokstavligt talat... Nu ligger denne korv vid min sida och väntar på att bli uppäten. Tack så mycket ! :)

Tidsfördriv med bilder.

A picture of you in your room.


The youngest picture you can find of yourself in digital form.


A picture of you making a goofy face at the camera.


A picture you might have edited to make yourself more attractive.


A picture of you truly being yourself.


A picture of you being ridiculous.


A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.


A picture of a time in your life that's over, and you couldn't be more thankful that it is.


A picture of you when you were anything but happy.


A picture of you with someone you love.
(i love him!)
A picture that makes your heart hurt.


A picture that makes your heart smile.


A picture of one of the best nights of your life.
19 Juni 2007, Gröna Lund och Justin Timberlake med Carolina !


ciaciao

Hej!
Jag börjar få bloggtorka. Jag har inget att skriva om, hjälp mig!
Ännu en fredag som ser ut att bli spenderad hemma i soffan. Det är ganska skönt ändå.
Idag ska jag inte ut & springa, det är jag alltför trött för. Jag tror nästan att jag ska gå upp och lägga mig en stund. Eller så kanke jag följer med Carolina till Lisa, men jag får se hur det blir med det!

Byebyebyebyebyebyebye


DeGeer, kul !

Quiiiza mig.

MIN QUIZ<-- LÄNK!

Jag vet att det är gammalt, men min förra var så dålig. Låt oss alla ge detta ett nytt försök!

Ingen lök hemma & mögliga muffins

Hej bloggis!
Jag har nyss sprungit, och jag är hur svettig som helst. Det är så kul hur jag framställer mig själv som grotesk osv etc osv, intesant? :)

Hur som helst, dagen har varit bra. Jag minns knappt vad jag har varit med om... eller jo, vi hade hemkunskap och jag hamnade i samma grupp som Fredric. Vi skulle göra muffins med blåbärssmak och blåbär i. Fredric gjorde fel, så att mjölet blev rosa och när muffinsarna var klara, såg dem mögliga ut. Fluffet var grå/blått och blåbären hade smält och såg ut som blod. Bra :)

Nu ska hoppa in i duschen, för att sedan bege mig ner till köket och laga mat, till mig själv endast! FF!

Före.

Outfit: Urtvättade guifbyxor och nordencuptröja!

Eeefter.. "vi har ingen lök hemma" ..."Nej, jag tänkte att det räckte med MoaLee".

Jag var bara tvungen...

Idaaaag vaknade jag cirkus elva. Då gick jag upp, åt en nyttig macka och städade rummet.... och så tvättade jag!
När jag städat och donat klart, åkte jag och mamma in till kissecity och handlade food, och så hämtade vi Alexander vid bussen. Sedan åkte vi raka vägen hem till mig!

Väl hemma beslutade jag & grabben att vi skulle ta oss en promenad, nu när det äntligen är sol ute. Så vi gick ner till sjön och kastade pinnar på isen. Direkt efter detta gick vi hem och åt bullar och middag. Nu har han åkt hem, så nu sitter jag själv och tittar på film!

Jag måste bara säga, det har varit otroligt skönt med lov idag. I morgon är det en lång, men synnerligen softig dag. På fredag har resten av klassen kemi-prov, då jag istället gör antagningsprov i norrköping! moha.


Rolig webcam i min daatoor.. i just had to!

Läckerbit! Slickepinne!Okej, jag har tagit ca 45678329032455623145 bilder nu, och alla ser förjävla dumma ut, men efter allt plåtande så kan jag ju inte bara skita i att publicera något!? Tänk egentligen vad jag bjuder på mig själv! ... Jag skulle lika gärna kunna ha skrivit "Nu ska jag lägga ansiktsmask, tappa upp ett badkar, göra i ordning en skål med mörk chokladglass, och sedan bara ångas!"...... Och nu gjorde jag ju det, och nu vet ni ju vad som skall ske.. så varför i hela friden har jag bilden kvar?

Jag är bjussarNNNNNNN om någon ska vara det!

GE ZÄTA

Och så vill jag gratulera Per Elofsson, till segern i "mästarnas mästare".

Missmatch jaoJa ni.. Detta är Fredric. När jag såg hans missmatch tänkte jag "det här blir dagens stora bloggämne". Jag menar, inte snyggt.
Hur som helst. Han hade i alla fall en ursäkt, och den löd "Vi åkte ju skridskor, och jag tänkte ha sockorna på mig, men glömde att byta. Så mina vanliga strumpor blev helt svettiga, och då hade jag hellre dessa sockor".

Nå, fint?

För er som inte vet, är Fredric en nära vän som gick med på inlägget! :)

snabbuppdatering jao.

Hejhej, hemskt mycket hej!

Dagen har spenderats i skolans cafeteria, aka "gruvan". Jag och barret var kioskpersonal sörni!
Bilder kommer senare. Tänkte bara göra en kort liten uppdatering och säga att jag nu endast njuter av vädret. Jag ska bara ut och springa, sen blir det en lugn kväll. I morgon är det hemstudiedag, och den ska jag ta vara på!

Ha det så länge, kommer tillbaka inom kort...tror jag!

God natt sverige

Sådärja!

Nu har jag spelat in "autumn leaves", som egentligen är Paolo Nutinis visa!

Klockan är för mycket för att vara uppe, så jag ska bara lägga lite lack på naglarna innan jag hoppar i säng. Jag funderar på att dra ut och springa i morgon också, det var skönt att ha det gjort när man kom hem efter skolan.
Hur det än blir med den saken, bör jag som sagt sova nu.

hörs gör vi!

nu blir det sjunga av!

Kväller, och jag har ätit middag nu. Dagen har varit lång, med tanke på hur tidigt jag vaknade. I skolan fick jag tillbaka ett engelskaarbete, och till min lycka fick jag MVG på det. Det kändes bra. Lite senare skrev vi någon slags recension på HCe-böckerna vi läser/läste. Det gick också bra, hoppas jag. Det kändes så i alla fall!

När jag kom hem satte jag igång med att städa min garderob. Det gör jag fortfarande, men jag orkar inte fortsätta... Så nu ska jag och pappa spela in lite låtar. Det blir sjunga av!
ciao

When you´re loving me, I´m loving you

Eftermiddag! (fast jag har inte ätit middag.. eller middag är ju egentligen lunch, och det har jag ju ätit.. HUUUUR SOOOM HEEELST *frekvent användande*)

Jag nöter Paolo Nutinis Ps. I love you soundtrack låt, och jag vet inte vad den heter.. fast du bytte datorn till Oasis.. fuck.

Jag håller på att rensa min garderob. Alla kläder jag inte vill ha eller som är för små får Carolina = bättre behövande.
Jag har kläder på fem olika ställen, och det är rörigt.
ställe 1: I en korg med massa nytvättade kläder, som tillhör endast mig.
ställe 2: I min minimala garderob, som tidigare tillhörde min maximala bror, i samband med att mitt rum förut var hans.
ställe 3: I min andra garderob, som är utanför mitt rum, i ett litet instängt hål... den är större än min vanliga garderob.
ställe 4: Under min säng, där är alla mina träningskläder, i en jättestor låda.
ställe 5: På alla mina tomma ytor i rummet.

Nu ska jag återgå till städandet, som gör mitt rum stökigare.

HEJJJJJ

URSÄKTUS (citerat!)

God morgon!

Faktiskt ovanligt att jag bloggar på en måndagsmorgon när klockan är halv sju.. men jag har nyss varit ute och sprungit,(JAG VANN, CARRO!) och är ganska snurrig i huvudet, - Jag brukar inte kunna göra någonting på tom mage. Men!! det känns skönt att ha det gjort, nu kan jag göra vaaad jag vill i eftermiddag:).. och ett annat faktum är att jag faktiskt inte alls lyder mitt motto, som står på min header. Den menar på att jag ska göra allt i sista sekund, eller till och med när det är för sent, men jag gör ju allt innan jag ens behöver göra det.

Nu ska jag ta en varm dusch, och efter det ska jag dricka en varm kopp thé och läsa min bok.

Ooohh, vilken härlig dag!
"(JAG VANN, CARRO!)" - jag hade slagit vad mot carolina, om jag skulle kunna klara att gå upp tidigt för att springa, eftersom jag vanligtvis går upp halv åtta och är då döende.. jag hatar att gå upp tidigt.

Goder afton, goder afton.

Ahejahej!
Jag är skiiiittrött. Dagen min har varit händelserik. Jag vaknade upp hos alexander, åt lunch hemma hos carolina och middag i stadsparken med mamma och pappa. Efter det gick jag på Bio och såg män som hatar kvinnor. Snacka om att flänga runt överallt.

Nu har jag precis kommit hem, och har glasögonen på mig. Jag har nästan aldrig glasögon, men när jag är på bio måste jag. Annars ser jag ju inget!.... det gör jag inte annars heller, men då är jag inte intresserad av att se :)

Hur som helst, det ena ledde till det andra och till slut började jag att fota mig själv, för ovanlighetens skull! Första bilden är bara heftig_schejj, men på den andra har jag upptäckt att glasögonen gör ögonen mindre om man håller dem en bit bort, och så ser du min jättebra bok som jag just nu läser, fenomenal!.. hur som helst (jag använder "hur som helst" alltför frekvent, men det låter så coolt!) Här får du, du som läser, dig ett gott skratt innan du går och sover! Dröm sött, dröm om mig.

Vad ska man med bloggen till?

Hej bloggis!

De senaste inläggen har varit sämst, så jag försöker mig på ett nytt, inte fullt lika sämst. Men.. varför egentligen bloggar jag? Det finns flera miljoners miljoners bloggar och en av dessa är jag "ägare" till. Jag har som mest haft 88 sidvisningar, och om man jämför det med vad blondinbella har varje sekund känner jag att min blogg är totaaalt värdelös, så jag vet inte varför jag ens håller på.

Jag får lite anonyma kommentarer som uppmuntrar mig att blogga, och det är så klart kul, men jag kommer ju aldrig bli någon brunettmoa. Och varför jag ens jämför mig med Isabella Löwengrip är ofattbart, för att jag kommer aldrig någonsin blogga om mode eller lägga ut bilder där jag ler likadant och skriva att jag har köpt ett par skitdyra skor etc.

Men.. Hur som helst. Jag tänker inte sluta blogga, för det är här jag skriver av mig när jag är glad (vilket jag för det mesta är), eller arg(vilket jag är iblaaand), ledsen eller förvirrad. De två sistnämnda händer inte särskilt ofta, det är därför bloggen blir så knasig då.

Huur som helst, så är jag nyss hemkommen från björkvik, och Alexander. Jag åkte dit igår på eftermiddagen, och planerna var att jag skulle åka hem på kvällen, men så blev det icke. Vi satt uppe och tittade på melodifestivalen, och efter det någon sämst pojkfilm.

Ja, melodifestivalen var det, ja. La Voix, enligt mig en värdig vinnare. Dock lite töntigt att hon hela tiden ska se sig själv som dålig, och att Agnes är bättre än henne. Som när kamerorna gick över till henne precis innan man fick veta vinnaren, så pekade hon på Agnes och tittade på sig själv som att hon var äcklad. Eller som i den här videon..."jag kommer säkert vara ett såntdär operatantskräll" - Ja, men varför sjunger du den låten om du tror det då? Dummer.
Tack för mig.

det var allt

När psykisk smärta går ut till det fysiska och blir till handlingar backar jag.

Vi faller sönder, jag saknar allt. Jag vill att allt ska vara som då. Vi.

goodbye my friend.

God morgon!

Jag kan inte sova längre. Alltså. Jag har haft sömnproblem i ungefär fem veckor och nu börjar jag bli galen!
Igår somnade jag framåt 01.00, och vaknade 07.30! Vem gör det?! Jag skulle kunna sova en hel dag på vardagar, när jag egentligen ska till skolan och vet att jag måste gå upp, men när jag verkligen får sova hur länge jag vill, så vaknar jag halv jävla åtta!

Ne.. nu ska jag skärpa till mitt språk, men jag blir så arg.

Hur som helst. Jag vaknade var tionde minut till klockan slagit 12, för då orkade jag inte låtsassova längre.

Jag har inte en aning om vad som sker idag. Jag vet bara att kära farfar & farmor kommer hit på besök, de skulle hålla på med veden.

Ska kila. Mer inlägg kommer senare, när jag vet mer om denna dag.

hejja

JUUU

Det är ju fredag den trettonde idag, ju!

Idag hade vi nationella i engelska, det gick inte helt bra. När vi skulle sjunga på ensemblen gick det inte helt bra, och det är mycket annat som inte heller går helt bra.

Jag börjar bli skrockfull på riktigt nu.


Wischpers & big pack


mina föräldrar är patetiska. De låter som jag och min bror när vi var små.

Mamma - Pappa, fixar du glass nu?
Pappa - Ah, vilka sorter vill ni ha era idioter?
Jag - Big pack och mexicana!
*tystnad lyder*
Pappa - Mamma?!
Mamma - Ja?
Pappa - ÅH!

Och så kollar vi på Så ska det låta. Marie Picasso är faktiskt sämst. "wischpers in the morniiiiiiinnn" .. talfel, va?

Homenight

Hemmakväll.

Ikväll ska jag vara hemma med min familj. Känns bra. Jag är kortfattad just nu, men känner inte för annat. Mer uppdatering kommer senare!

musik.

MELISSA HORN - VÅR SISTA DANS

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar härokej, jag tänkte lägga ut ett videoklipp här, men youtube vägrar att visa mig ett klipp av låten, så jag ger upp istället för att riskera att något går sönder i min närhet. raaawr!

broken strings - grym låt, grym text.

FAVVVS:
That your heart don’t want to feel
I can’t tell you something that ain’t real
Oh the truth hurts
A lie is worse
I can’t like it anymore
And I love you a little less than before
Oh what are we doing
We are turning into dustAllt har ett slut.

Idag stod den årliga vårkonserten på schemat... Min sista vårkonsert.

Min/vår ensemblegrupp sjöng klassikern "I feel good", som jag har en video av lite längre ner på sidan.. Med tanke på hur slut jag var i halsen är jag nöjd med framträdandet!

Den här veckan har gått fort, må jag säga. En synnerligen underlig vecka. Nästa vecka är det v.12, vilket betyder MÖRDARVECKA.. men när man tänker efter är den inte så mördig. Det är mest Kemiprovet som oroar mig.

Hur som helst, en dag i taget. Skjut inte upp saker till i morgon, som du lika gärna kan skjuta upp till i övermorgon! hah!

Jag är skapligt trött, och i morgon blir en lugn kväll. Med eller utan sällskap vet jag icke ännu. Jag tänker i alla fall vara hemma!

Jag är lite tom på ord, men så kan det va.

Hörspörs.

Damn, man!

fasiken.. åt glass och spräckte hela min dags kämparglö´ osvosvosvosv!
damn.
Jag har ingen självdisciplin. skajt osso

YES!

JAG HAR PLUGGAT!

Hej och välkommen till en blogg, vars ägare är en riktigt duktig pluggare.

Jag som alltid skjuter upp allt i sista sekund (jag menar, läs vad det står på min header) har idag varit riktigt duktig och dessutom hälsosam.

För det första var jag ute och sprang mina fem kilometer på idrotten, och sedan åt jag nyttig linspaj. Efter det skötte jag mattelektionen med bravur (ogillar just matematik) och efter skolan gick jag och solade. Väl hemma övade jag på min låt en liten stund. Efter det satte jag mig med en grov, nyttig smörgås (med tomat och skinka) uppe, vid mitt egna skrivbord och pluggade!

Har jag någonsin varit så duktig på en och samma dag?!

Jag måste säga att det känns härligt när man känner sig redo inför morgondagen. Håll nu tummarna för att mitt läxförhör i morgon går vägen!

Nu ska jag äta lax och sallad, kolla på "mästarnas mästare" och bara fortsätta i den positiva riktning denna dag har gått i. Herre gud, kvällen är ännu ung!

omg omg omg omgomgomgogomogmogmogmomg!!!!!!!Yes!!!!!!!!

Allt är kul, inget är kul.

Goder afton!

Jag har en fråga... Hur ska man veta vad man vill med livet när man är femton år gammal? För vissa är det kanske redan uppstakat. Som ett exempel, då man ärver ett företag, man kanske tar över en bondgård eller rent av spelar fotboll hela livet.

För mig är detta val så oerhört svårt. Jag vet ju vad jag är intresserad av, och bra på, men jag kan ju inte hålla på med allt samtidigt.

Såsom läget är just nu, är jag väldigt skoltrött. När jag började sjuan älskade jag skolan, jag älskade att få hålla på med musik och det självklara valet för mig var musikklass. Men nu finns det ingenting som jag verkligen känner är rätt.

Jag har byggt mig ett liv i lilla Katrineholm. Med hjälp av vänner, musik, skolor och pojkvän har jag, tillsammans med min familj, byggt upp ett liv. Det har inte alltid varit lätt, men jag trivs så bra här samtidigt som allt jag vill är att komma här ifrån och flytta tillbaka till Stockholm.

Det känns så läskigt att ha sitt liv i sina egna händer. I samma stund som jag blir rädd att göra fel val, känner jag att ingenting kan gå fel, med tanke på hur mycket hjälp jag får hemifrån.

I höstas pratade jag om Nacka och Kenya, men vart skulle det leda utan bakgrund? Sedan lutade det åt en "mysig" sam-linje på en liten friskola i eskilstuna, samt musik i både norrköping och stockholm.

Jag har spelat handboll i 5 år, satsat så otroligt mycket tid och energi på det, det är ju en så viktig och stor del! Samtidigt älskar jag att sjunga, och blir av mina släktingar uppmanad att söka musikgymnasium. Medan jag själv sitter här, avreagerar lite i min blogg och hoppas på att skriva långa, roliga, läsvärda artiklar i någon intellektuell tidning i framtiden. Eller kanske skriva långa böcker i samma genre som "sofies värld".

Vem är jag egentligen?

Allt är kul, inget är kul
Allt är intressant, inget är intressant

Men egentligen.. vem är jag att överdriva detta? Alla har ju sina val, och sina lite deppigare perioder. För första gången i mitt liv är inte denna deppiga period orsakad av någon kille eller kompis, utan helt av mig själv och mitt osäkra jag.

Tack för att jag fick rensa och "bolla lite idéer" med dig, bloggen. Hur schysst som helst.

Peace.

Och nu, helgen.


Som sagt, hemma hos Jacob & Elin. Det var bara de vanliga där, och allt var som vanligt. taggad bild, yes.

Bild på Jacob, Carolina, Jag, Elin och Fredric.. i köket.

Kära Danieln och jag. Vi hade fått nog av allt oväsen, så vi satte oss och tittade på youtube en stund.

Och så en bild som lika gärna kunde varit lånad från "finest.se"! Anton heter tuffa-killen-med-cidern :)

Lördag ja, då var jag och carolina hos syskonen Bruce. (claudia & william) som hade någon typ av bjudning som slutade i fest som resulterade i kaos, så att jag och carolina åkte hem relativt tidigt. Men det var trevligt så länge det varade i normal ordning! Förresten, grattis i efterskott claudia !
Och så en bild på mig och alfred, det var den bilden jag tog med hjälp av min egen mobil och den bilden jag har att bjuda på.


Kortfattat alltså.

Tick tack.

.. men så innan jag börjar berätta om min helg så vill jag tacka Agnes Tångvik, för att hon fixat till min header lite :)

Mer helg, ge mig, mer helg.På morgonen idag tänkte jag publicera denna bild, men det blev inte av. Idag har varit en trött och synnerligen trött dag.

I fredags var jag i... *trumvirvel*... Björkvik!!! - *fanfar*

Jag åkte till alexander direkt efter skolan, och senare när det nalkades kväller gick vi hem till elin och lilla jacob som styrde upp .. kan man säga.
Jag hade en rolig kväll, förutom att rotandet i mina jackfickor spårade ur, så att mina tuggumin försvann mer och mer under kvällen. Mina vänner är skurkar.

Hur som helst, skulle mitt morgoninlägg inte handla om helgen, det får nästa göra (mitt kvällsinlägg) som jag skriver direkt efter detta.

Jag tänkte tacka för att fina kommentarer som uppmuntrar mitt bloggande, det gör mig glad!

obs. bild. obs. trött schejj. obs.

Jag vill ha mer helg
ge mig mer helg
Jag vill ha mer helg
ge mig mer helg
Tusen stjärnor som tindrar
Glitter så långt jag ser
Av helgeljus som glimmar vill jag ha mer!


I morgon är det måndag igen, inget sovande då inte.

ryck

Förlåt ni anonyma komentorer. Jag tål bara inte frågor med uppenbara svar, och som en prick över i:et vågar ni inte skriva vem ni är. grr.

Jag är trött och det vet jag, för att mitt öga har börjat rycka, såsom det gör när jag varit vaken ett dygn i sträck. Dock har jag inte varit vaken i tjugofyra timmar, men trött är jag ändå. poor me.

Måste käka något nu.. och plugga. piz.

Dagarna blir allt knasigare...

Haha, jag och Herman om "Vickan"!

Någon som har en häst?

Om gud sa till dig "om du suger av en häst, så ser jag till att du har VG på alla prov i framtiden. Bara om du vill ha MVG så behöver du plugga. Skulle du suga av den hästen då?"

?

punkt slut

jag har koncentrationssvårigheter

En liten överblick

Jag som förut klagade på Filippas blogg, där hon hela tiden tjatade om plugg, ska kanske inte längre säga något. Dock har jag ursäkter. Mitt schema lyder:


- Engelska "The Wave"- ska vara inlämnat nu på onsdag.
- Teknikprov på fredag 6/3.
- Matteprov på fredag 6/3
- Boken ska vara utläst nu på måndag, 9/3
- Fredagen 13/3 är det nationella i Engelska.
- Fredagen 13/3, antagningsprov på någon skola, minns ej vilken av dem det var!
- Vecka tolv.. Mördarveckan.. Vi ska skriva en bokrecension i skolan, bilduppgiften med akrylmålning ska vara klar, samt allt arbete omkring bilden (fakta om konstnär osv). Vi ska ha gjort en låt tills dess, ha skrivit ner den på noter, och kunna spela den, samt spela upp den för Hasse.. Och som pricken över i:et har vi Kemiprov på fredagen!


Efter dessa intensiva veckor är det temaveckor. Då har niorna sin musikal, vilket ska bli skitkul! Efter Musikalveckorna är det Påsklov..

När vecka tolv är över kan jag slappna av igen, tills dess är det bara att köra.

Handbollshelg

Från flemingsberg tog jag tåget hem, och om en halvtimme ska vi åka till Eskilstuna för då är det seriematch mot Lindeskolan.

Helgen har varit rolig. Synd bara att sista matchen slutade som den gjorde, det kunde ha gått bättre! Men hur som helst, som sagt var helgen kul, Tack vill jag säga till faster Monica m. familj som ställt upp!... eh, tack!

Kort uppdatering, nu ska jag packa om väskan och rulla vidare mot älsklingstuna. Kommer hem ikväll vid åtta någon gång!

Ha en trevlig!