punkt.

jag är trött och jag gillar dig, min pojke.

SEGERTÅGET

Här har jag fastnat igen.. klunkar cola och förväntar mig att bli trött.

Känns som att bloggen bara blir en avlastning för mig när alla andra gått och lagt sig och jag är i behov utav att skriva eller berätta något kul som hänt under dagen.

Men riktigt så är det inte.. jag ser det mer som att detta är den enda tid jag har till sånt här.

Vi har haft Teknik hela dagen, och det har gått bra. Ett arbete på godkänt i alla fall. Fysik, teknik och matte är de ämnen som jag inte förväntar mig mer än ett G i, och det är precis så mina betyg ser ut om jag inte minns fel. Jag gillar verkligen inte att laborera och hålla på och tänka. Det skulle vara skillnad om vår lärare slutade skriva formler på tavlan, och började få oss att inse att atomer skapar oss, och inte bara en bomb eller något så kanske det skulle bli en smula mer intressant... men det är ju upp till läraren i fråga.

I alla fall så gick det bra att skriva, uppsatsen blev klar och nu är det endast en sammanfattning av hela arbetet som saknas.
Imorgon har vi prov i Historia; andra världskriget. Det är så synd att mina föräldrar åkt iväg just nu, för jag skulle verkligen behövt pappas hjälp att argumentera och få minnesbilder m.m. Men jag har fått sköta detta på egen hand och det får vi se hur det går!

Nu ska jag sluta klunka cola och gå och sova istället. Låter som en bra idé!
... men först måste jag berätta att alla nior i hela katrineholm ska på torsdag samlas på safiren och dansa! .. man får inte säga nej om någon bjuder upp och det är obligatorisk närvaro!
Hur ska jag kunna dansa? Jag kan ju knappt gå!.. plus att jag inte ens kan dansa.. Alexander lovade i alla fall att han skulle dansa mellanstadietryckare med mig. haha, det är väl det jag kan!

God natt sverige.

ps. rubriken är ett internt skoiijj ds.

heldag+teknik=YES

Jag har nog världens sämsta studieteknik.

Jag kan inte koncentrera mig! Det finns ju så mycket annat roligt att göra, och så ska man sitta och läsa SO. It sucks.
Även om jag tycker att SO, och framförallt andra världskriget är oerhört intressant, så går det inte att fokusera!

Jag vill verkligen få bra resultat på detta prov, det kanske höjer hela mitt betyg.. Men då krävs i och för sig ett mvg, och det tror jag inte att jag kommer att få. Men jag tänker bannemig försöka!

Träningen var inställd idag, och imorgon ska jag inte åka dit eftersom jag i alla fall inte springer.. (knääckeljagvilldödaochköpaenprotesäckelknä) Så det blir armhävningar m.m här hemma, yehaa.

Men i alla fall..
Nu ska jag sluta att vara så negativ.

Imorgon har vi heldag med vår Tekniklärare. Vi ska bara ha Teknik hela dagen, och allt ska bli klart. Hej & hå. Carro söker fakta nu, medans jag pluggar om Hitler.

Ärligt talat, ha en skön kväll så hörs vi !

Teknisk husarrest.

Varför sover jag inte?

Jag låg i sängen halv tio och skulle för en gång skull sova tidigt. Men så fastnade jag här, framför dumburken och fördriver min kväll.
Jag ska ha husarrest på min dator.. den ska få bo i garderoben ett tag!

fast ändå inte.

innan man spyr.

Hur många gånger kan man lyssna på en låt innan man spyr?

Joni Mitchells "a big yellow taxi" har sprutat ut ur mina highspeakers i timmar nu.. och det är likadant varje kväll.. alltså i flera veckor!

Jag tröttnar inte.. den är grym

Skabbiga hundjävel!

Jag blir så irriterad!

Eftersom jag bor på landet har jag nära till skogen, och i skogen är det "jägartider" nu. Det är jägare vart man än går.
Jag har inga åsikter om jakt, med tanke på att de är sådant jag äter; men jag har fanimej åsikter om VART de får jaga!

I skogen: OK
På vägarna: OK
På min tomt: NEJ

Jag hann inte så mycket som att släppa ut min stackars kisse, innan jag hörde hundskall.
Först förstod jag inte var det var frågan om, men sen gick jag ut på gården och tittade, då såg jag en ful jycke som hade jagat upp stackars Findus i trädet!
Jag gick dit och schasade på hunden, men den bara fortsatte att leta efter byten. När jag kom fram till trädet såg jag att hunden hade haft sönder vår porslinstomte också!

Droppen!

50 meter in i skogen såg jag en jägare, och till honom skrek jag "Håll era skabbiga hundjävlar från min tomt!!!"

Fy! .. jägaren lyssnade inte, utan gick istället över en av våra ängar som att han ägde den.

Stackars Findus sitter kvar uppe i trädet, kraken kommer ju inte ner när trädet är så blött...

som en släkting brukar sjunga

Don't bring flowers after I'm dead...

Mitt inlägg som handlade om hörselskadade gamlingar var inte illa menat. Jag vet och förstår känslan av att förlora någon som man inte varit riktigt "snäll" mot tiden innan det var för sent.
Mina farföräldrar ät några som står mig varmt om hjärtat. Utan dem skulle aldrig min familj varit såsom den är idag.

Man ska ta vara på den tid man har, innan det är för sent.
Det är lite som budskapet med låten "Hurt" av Christina Aguilera. Där sjunger hon om att hon har skadat sig själv genom att skada någon annan. Man ångrar så mycket om man inte lever livet i fulla drag.


Ta vara på tiden, det är bara det jag vill säga. inte bara när det gäller äldre människor. Det gäller även vänner, förhållanden, syskon, föräldrar, husdjur, ja, allt!

Take care.

Mer Merilyn Monroe!

Ärligt talat..

Jag kom och tänka på ideal.. kvinnoideal och hur alla tjejer klagar på att våra ideal är så sjuka... vem bestämmer egentligen vad som är rätt och fel när man är kvinna?
"man ska vara nöjd såsom man är" - ja, men om man nu är skitsmal naturligt, då?.. det är inte det jag vill poängtera.. bara faktumet att det är sådan hysteri kring viktnedgång!

Förr

Marilyn Monroe, den första kvinnan som marknadsfördes som en sexsymbol. Var hon benig? - nej. Var hon tjock? - nej.


Sen kom Twiggy. En topmodell som vägde mindre än Marilyns stortå. Skulle detta falla folk i smaken? .. hon var knappast någon sexsymbol, men hon satte trender för kvinnor. Hon blev en förebild, någon man ville se ut som.


Nu

Visserligen har vi fortfarande föredömen som JLo (nedan), Beyonce och Britney Spears. Men de har ju fortfarande en kropp som många skulle gå över lik för att få. Trots det kallas dessa tjejer "kurviga", "småmulliga" osv... Det är inte sunt.


... och en bättre förebild än Victoria Beckham bör ju inte vara så svårt att hitta?..


Hur kan man vilja se ut som ett skelett? .. Visst, om man är naturligt smal och verkligen inte kan göra något åt det, så är det ju inte farligt. Men när man har en benstomme på 40 kilo kan man inte se ut som Olsen-twins utan att något inte står rätt till.
Jag vet att anorexia är en sjukdom, men om idealen skulle bli lite mer "normala" (vad som nu är normalt), så skulle det minska 13åriga tjejers försök att nå BMI 17,4 varje dag...

fan vad deep.. Men, jag kom bara att tänka på det...

Personligen så nojar jag väldigt sällan över sånthär. Jag försöker bara att vara nöjd med det jag har att vara nöjd över. Alla kan inte se ut som carro. Och, tänk vad tråkigt det skulle vara i så fall.. haha, den har man ju aldrig hört förr...

Jag vet inte varför jag kom in på ideal just precis nu, och jag överväger att radera hela inlägget, eftersom det känns som en fet upprepning av blondinbellas senaste bekymmer.. men nu har jag skrivit så mycket, så jag tänker helt enkelt publicera detta inlägg och hoppas på fler sidovisningar, hah!

byebye, mina vänner.

ps. inlägget är en smula dubbelmoraliskt, men jag vill få fram alla mina åsikter.
1. Sluta med vikthysterin, alla är olika.
2. Sluta med vikthysterin, alla är olika.

jä-ä-ä


Min farmor och farfar är mina barnväktare

Tänk hur mycket hörselskador förstör..

När man blir gammal så börjar man ofta höra dåligt, och är man för stolt för att erkänna sina bekymmer så gör man heller ingenting åt dem, utan skyller istället på öronvax.

När jag blir old så ska jag skaffa hörapparat så fort som det bara går. Jag vill vara så fräsch som möjligt så länge jag lever!

Att man hör dåligt är ju inte bara jobbigt för en själv, de skapar halsont hos andra som är tvungna att skrika. Dem som skriker måste köpa halstabletter. Den som äter många halstabletter får onaturligt mycket laxeringsmedel i magen. Den som har onaturligt mycket laxeringsmedel i magen bajsar skitmycket. Den som bajsar skitmycket spolar en jävla massa. Den som spolar en jävla massa är taskiga mot alla kloakråttor och dessutom miljön. Den som är taskig mot kloakråttor är dum... tänk om den hörselhandikappade bara skulle ha en jävla hörapparat!

Vilka knäckande argument.

- Ey! KyparN, jag har en hörapparat i min soppa!

- Va´sa ni?


hehehehehhee

Snabbuppdatering

Jag har det som alla kallar för "bloggtorka"...

"inte kul"...

Jag vaknade klockan 8 idag. Det blir alltid så när jag vet att jag får sova! Jag blir så irriterad!.. i alla fall så låg jag kvar till kl 12 i sängen och försökte somna om. Det gick halvbra.

Om ca en vecka kommer mamma och pappa hem från Thailand. Pappa har som sagt skaffat en bilddagbok, och där lägger han ut strandbilder på mamma varje dag. Ja, jag är avundsjuk.

Menmen, la nyss på luren efter ett ganska kort samtal med Carolina... våra samtal blir allt kortare, och jag förstår inte riktigt varför. Det var väldigt länge sen jag var där också.. senast var när alexander och fredric sov där...

Min lördag har så här långt spenderats framför dumburken, och jag har inte större framtidsplaner hittills...

Imorgon kommer mormor och skiftbyter med farmor & farfar, denna vecka är det hon som ska bo här. Det ska bli roligt!

mitt knä
Jag är fortfarande sur på att jag blev skadad av en liten skit, men värst av allt är att flera misstänker att det är korsbandet som spökar, och det har jag verkligen inte tid med!
Jag vill så gärna bara köra just nu. Fan alltså.. plus att det är SM nästa helg.. hur ska detta gå?

I alla fall.. nu har jag snabbuppdaterat lite, och jag hoppas att de anonyma kommentatorerna som bad om uppdatering nu är nöjda.

Ha en trevlig helg!

A big yellow taxi took away my man.

knark

min padre har skaffat bilddagbukk och jag har knäckt hans lösen :)

Jag gjorde så att bara jag, simon och min käre freund Carolina kan se hans bilder.

HACKER; CRACKER :D

Tycka synd!

Och så kommer jag på mig själv med att sitta och tycka synd om mig själv, lyssna på Joni Mitchells sorgligaste låtar och fördriva tiden med MSN...
undra om blondinbella också sitter vid msn...


För trettio minuter sen stod jag på tågstationen och vinkade av min gråtande mor och min far. De sa flyga till Thailand inatt och vara där i två veckor, medan jag och min bror ska vara hemma i kalla Sverige och låta livet rulla på som vanligt.

Jag saknar mina föräldrar.. och en och annan som också har åkt bort...

tycka synd

... and dot dot dot...

jag har två citat från denna helg

1. "hehe p-gubbe"
2. "and dot dot dot!"

Kvintetten från Katrineholm!

TJA.
Jag heter Moalie och spelar på linjen.
Jag började min handbollskarriär i KAIK, men bytte tillsammans med caroline och andrea till Guif för att KAIK lades ner. Men efter ett litet tag bytte jag till eskil för att jag inte trivdes i Guif.

r ä t t a r a d e n . . .

TJA.
Jag heter MoaLee och spelar på högernio.
Jag startade min Handbollskarriär i KAIK men bytte efter 2 år Till Guif, för att jag ville träna mera! Efter ett halvår i Guif, höll Guif på att lägga ner för att vi blev för få spelare. Vi bestämde oss då för att försöka träna tillsammans med tjejerna i HK Eskil för att känna på hur det kändes. Efter tre träningar med Eskil ville jag byta för att jag ville det!

ps. Carro och Andrea bytte för ca ett halvår sen till GUIF, för att KAIK la ner 93laget, själv har jag spelat i Eskilstuna i ca 2 år. ds.

Det är så roligt hur ord och meningar kan förvrängas:) (katrineholmskuriren)

A big yellow taxi took away my man.Idag har jag..
Varit i skolan och haft ganska tråkigt. Tur att Lisa var där i alla fall!
Både Fredric och Carolina var sjuka, så det har varit tyst i klassrummet.
Jag redovisade mitt debattämne om alkohol. Det gick helt okej. Jag var nervös bara, hatar att snacka inför klassen! Känns som att jag har en massa krav på mig..
Sista lektionen höll jag på att dö. Huvudverk och NO/teknik. Det är nog den sämsta kombinationen man kan ge mig! NO-ämnen överhuvudtaget är inte bra för min hälsa... I alla fall Fysik, kemi och teknik. De enda ämnen som jag har G i. haha. och matte. Ni kanske förstår vilken slags tjej jag är?
Men.. åter till dagens händelser--
Jag sov en snabbis på NOn och tog några alvedon, sen tog jag bussen till Björkvik. Resesällskapet var Emma, och det var trevligt. Väl framme i björkvik möttes jag av alexander oxh så kilade vi hem dit.

Trevlig dag, men jag är trött och borde sova!

Ps. Bildjäveln är från i somras när vi var påväg till talliN! Ds. :)
Jag tror att jag är beroende av internet..

Big Yellow Taxi - Joni Mitchell


Against all odds!!

Wow!
Lärde mig nyss hur jag kollade "statistik" och jag är uppe i 63 läsare!

kanske blir en brunettmoa av mig i alla fall!

PEACe

Chuck E's in love - Rickie Lee Jones.

Hej!
Imorgon ska klassen ha ett slags föredrag, kan man säga. Alla ska ha valt ett debattämne och hålla en föreläsning inför klassen. Jag har valt att debattera om ämnet alkohol; om varför man får köpa ut på systemet när man är tjugo men inte arton osv. Det går bra jaooo..

Snart ska jag läsa lite historia. Vi håller på med andra mellankrigstiden och andra världskriget. Ganska många årtal att hålla reda på!

Vid fyra ska jag vara nere på duveholm och bli intervjuad av katrineholmskuriren... inte bara jag, Andrea, Caroline, Martin och Tobias ska vara med.
Förstår någon sambandet kanske?
Vi har alla moderklubben Katrineholms AIK och har alla blivit uttagna till Sörmlandslaget. I helgen är det ju Sverigecupen (spelas i duveholmshallen) och vi ska väl svara på några frågor.
Martin och Tobbe spelar fortfarande i KAIK, men jag, Andrea och Caroline spelar i Eskilstuna. De spelar i IF GUIF och jag i Eskil.

Hur som helst. Jag hör av mig senare, måste fortsätta plugga!

ps. Min nya favoritmusikant är Joni Mitchell. Helt grym. ds.

Ett herrans år och god fortsättning

Nu när jag ska summera mitt 2008, vad passar bättre då än en bild från förra årets nyårsfirande?
-
Under mitt fjortonåriga år hann jag med att klä mig som Jesus och konfirmera mig!...

...I konfirmationspresent fick jag konsertbiljetter till Lars Winnerbäck, grym konsert!...

...Månaderna innan sommaren var nog egentligen ett slags tidsfördriv i väntan på värme, och se, bilden är från midsommar som jag firade i skärgården med familj och vänner. Där fann jag Karolin Selerup som får stå för titeln Sveriges skönaste Karro...

...Första veckan i Juli åkte laget ner till Göteborg och vann Partille Cup. Blev i samband med det inofficiella världmästare i vår ålder!...

...En månad tidigare (1-7 Juni) var Söder och Tallåsskolornas musikklasser, åttor & nior, i Tjeckien som musikaliska utbytesstudenter. Bilden är tagen i Prag när vi fick hälsa på en vakt. Ingen var beredd på att vakten skulle hålla om oss, så vad som hände på bilden var att jag fick ett skrattanfall, vakten petar Filippa i ögat och Alfred gör kaninöron på vakten. Jag tycker att bilden är klockren!...

...På väg hem från Tjeckien fick jag chansen att visa hur biff jag var, så min musiklärare hoppade upp på min rygg och beordrade mig att göra knäböj. I made it!...

...När sommarlovet hade tagit fart på riktigt bestämde jag och Filippa att vi skulle ta en sväng till malmen för att ta lite sköna sommarbilder. Jag vet inte hur jag lyckades, men jag tycker att jag påminner om en groda. Fast stjärt!...

...Efter en ganska regnig sommar började skolan igen. Det kändes spännande att få vara äldst, och jag utnyttjade det till varje pris. Den klassiska "jag går i nian och tror att jag är stört, bäst och vackrast"-bilden nedan symboliserar mitt tappra försök!...

... Under året som gick fick jag för första gången i mitt liv ta kort med en systemkamera, bläddra ner lite så syns resultatet!...

...Även denna bild hör niorna till. Micke, vår kära micke. Hans rumpa klädd i dedär jeansen. En tallås-klassiker!...

...Strax innan höstlovet nalkades fick jag äran att sjunga FN-konsertens sista låt, "Heal The World" - Michael Jacksson. En stor framgång (psykiskt) för min egen del!...

...På höstlovet hann jag med att göra stagedive i Annas lägenhet...

...och ta moppekörkort samt åka en hel del moped!...

... Efter höstlovet började jag och carolina göra en massa roliga saker tillsammans med andra. Bilden visar hur cool jag tror att jag är. Om jag lyckas vet jag inte riktigt...

... Här eftersträvar jag att likna Snoop Dogg.. tror inte att jag lyckas denna gång heller...

...Men roligast av alla dessa helger måste varit när Filippa ängeln Öhrman (till vänster i bilden) drack alkohol för första gången i sitt liv! En bild säger mer än tusen ord, så titta bara.. njut...

...Helt enkelt har detta varit ett galet år, därav en galen bild, och jag måste nog säga "tiden går fort när man har roligt!"

Nu slutar jag med en bild från nyåret 2008/2009 och hoppas att detta år går lika fort!God fortsättning!

Jag mår efterblivet.

Alltså.

Har ni någonsin känt att huvudet inte hänger med, benen reagerar långsammare än vanligt, ögonlocken är öppna till 50% av dess kapacitet, det snurrar i huvudet och ni är lite smärre illamående?

Då är du trött.

Jag pratar inte om någon hangover nu, för det har jag verkligen inte och det skulle inte ens vara möjligt. Men jag känner mig segare än någonting som ruttnat.
:(

Visst var det fun igår, men jag mår verkligen efterblivet just nu.

Lovet gick mig förbi

Hej!
Jag kom nyss hem från att ha spenderat natten hemma hos Carolina, tillsammans med Fredric och Alexander.
Det blev inte direkt som det var planerat, med tanke på att jag fick stanna på akuten i dryga timmen igår kväll... Som tur var hade jag inte gjort något "speciellt" med mitt knä, men det var en svullnad inne i knät, så därför kunde jag inte böja på det hela vägen, och det gjort det ostabilt i sidledes också.
Om jag bara väntar med att anstränga mig på ett litet tag, så kommer svullnaden att lägga sig och då kan jag springa igen.. det kommer att göra ont, men jag kan ju spela i alla fall!

Hur som helst.. natten hos Carro blev lång. Jag sov sammanlagt 2 timmar tror jag. Helt galet trött. Jag kände mig bakis när jag vaknade imorse. Hemskt!

Sällskapet var i alla fall trevligt, tills de började snarka. Eller i alla fall killarna. Carro och jag fick överskottsenergi vid 7 någon gång (morgonen) och satt då och hoppade upp och ner, hit och dit. Efter en stund somnade även vi.. i två timmar. Sen var vi pigga återigen.

Nu är jag i alla fall duktigt trött och skulle kunna betala för att få sova till jag blir pigg.. Men jag tror att jag ska lägga mig tidigt ikväll istället, så är jag utvilad imorgon när skolan börjar.

På tal om skolan...hur taggade är ni? För mig skulle det inte sitta fel med en eller två veckor till.

Mitt lov har försvunnit, gått mig förbi.
De fem första dagarna innan julafton var det träning som vanligt.. två dagar efter julafton drog jag med laget till gbg och lirade cup. Sen kom vi hem sent dagen innan nyår.. Nyår var för en vecka sen, och imorgon börjar vi. VaRt ToG lOvEt VäGeN?


you're welcome!

Vad är oddsen?

Idag vaknade jag av att pappa & mamma kom upp med kastrullock och smällde dem mot varandra. Om inte någon redan tänkt ut det, så låter det ganska mycket och är duktigt irriterande.

Vad är oddsen att de gör det en dag som denna?

En kort stund efter det satt jag och åt frukost tillsammans med Carolina och TVn. trev.

Vad är oddsen att vi gör det en dag som denna?

Vid 15-tiden åkte jag, pappa och Carolina till vallmotorpshallen för att träna lite. När vi kom dit var det fem tioåriga fotbollsspelare från värmbol som hade träning. Plus att min pappas kusin var tränare.

Oddsen..?

Vi fick vara med dom och spela, och detta slutade med att jag ramlade på mitt vänstra knä och gjorde illa mig.. stolt som jag är så sa jag ingenting då, utan frågade hur det hade gått med killen jag nästan ramlade . Han mådde toppen sa han, sen sprang han iväg.

Jag har aldrig känt mig så gammal...

...oddsen är ganska stor i just detta case..

Anyway, jag ska göra mig kortfattad för jag orkar inte skriva långt.

Idag när jag spelade fotboll med en pluttig kille i tioårsåldern ramlade jag och slog i knät. Nu sitter jag hemma och kan inte böja det... om jag gör det så skriker jag. Synd.

Jag menar.. vad är oddsen? Jag spelar handboll mot biffar 5-6 ggr i veckan och gör aldrig illa mig. Vad är oddsen?!

Det allra jobbigaste är att jag har träningsmatch med sörmlandslaget imorgon. Jättesynd. Ja, jag tänker spela. Men jag vet inte om jag kommer kunna springa, med tanke på att jag inte kan böja knät.

Jättesynd...

odds. adds. padds. dadds.

Ut med det gamla, in med det nya. Tvåtusennio in my heart.


Här är jag och alexander nygifta. Tror att bilden symboliserar ringutbytet...

Linus stod för kvällens spex!

Fredric, min älskvärda klassmate.

Senare startade vi upp ett familjeföretag, vid namn Forex. En lång historia bakom denna bild.

Och så hade vi denna katt. Jag minns inte om de var 2,3 eller t.o.m 4 katter som sprang runt i lägenheten. Men en sak är säker, de katterna är feta. Nästan som en hund.. usch.

Och jag önskar alla en god fortsättning!

Tyvärr har jag inte fått någon bild på kvällens värd ännu. Hon heter i alla fall Alexandra Eriksson och hon gjorde ett bra jobb.

Mer bilder kommer tror jag :)

2008 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning genom ditt 2008!1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
En hel del! Till exempel har jag aldirg förr haft stearin i ögonen.. eller ramlat när jag redan ligger ner!
2. Höll du några av dina nyårslöften?

Ser det ut som att jag har magrutor?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajje!
4. Dog någon som stod dig nära?
nej, gudskelov!
5.Vilka länder besökte du?
tjeckien, danmark, tyskland, estland.. tror att jag fick med allt nu
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Lite mer sommarkänsla, och lite mer julmagi. 7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
ojojoj, 25 juli.
8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag har stått och sjungit en hel låt på tallåsscenen.. och lyckats komma in i eskil f93!
9. Största misstaget?
Jag ser inte 25 juli som ett misstag, utan en erfarenhet. Men det var ju klantigt!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har haft en stukad fot och varit förkyld sen min dåvarande boifriend kom hem med en massa basilusker.
11. Bästa köpet?
Cheesballzzzz
12. Vad spenderade du mest pengar på?
typ presenter.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, med ett och annat hjälpmedel;) .. skämt på sidan.. Ja, jag har varit glad jättemycket.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
ojojoj.. Heal the world! haha!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
hm..tränat!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit.... jag är en larvpotta
18.Hur tillbringar du julen?
Jag tillbringaDE den med min familj + farmor&farfar
19. Blev du kär i år?
Jajjjjjeee!
20. Favoritprogram på TV?
HJÄLP!
21. Bästa boken du läste i år?
hmm... tycker inte om böcker
22. Största musikalista upptäckten?
snook... (A)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Moppääääääädeeeen.
25. Något du önskade dig men inte fick?
man kan inte få allt................................... eller så är man som jag, och får allt!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag kom hem, sen kom fredric, filippa och carro till mig och käkade fett mycket mat.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
finns det säkert.. Men jag jobbar inte så. Tänk framåt!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Velig.. har inte kunnat bestämma mig!
29. Vad fick dig att må bra?
cheezbaaalllzzzz
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
HEATH FUCKING SCREW DRUGS LEDGER
31. Vem saknade du?
dendär lilla extra!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Let's see. Alla möjliga!

ps. Snart kommer bilder från hela året! ds.

RSS 2.0