heheheh
trååhååkiihiigt.

Nu har jag haft en av de roligaste helgerna på länge. Det har varit helt fullspeckat hela tiden. I fredags var jag ute, igår var det premiär på "LUDWIG" där simon är huvudroll och efter det var jag ute en sväng igen. Idag sov jag tills familjen Di Dato+Mattias väckte mig kl tolv och sa att det var kameramän på nedervåningen.

Ja, helt enkelt har jag haft kul. ..och med detta har jag insett hur värdelöst och tråkigt det är att blogga. Det är ju bara ett tidsfördriv för slöa och asociala människor som inte orkar lyfta rumpan från datastolen och skaffa vänner.

Nu har jag ingen aning om om jag kommer fortsätta blogga eller ej. Jag kanske skriver av mig någon gång eller så kommer detta leda till maraton-inlägg någon gång i veckan när jag inser hur mycket jag saknar att blogga. Men för tillfället så tycker jag att det suger.

hejdååhå

hemma

SUMMA SUMMARUM: kul! fortsättning följer förhoppningsvis i morgon. Ha en trevlig helg!

Som på beställning

Okej, det finns människor i min omgivning som vill ha fler uppdateringar. Grejen är den att jag inte vet vad jag ska blogga om och då är det aldrig kul att läsa, ellerhur?

Hur som helst. Jag har bestämt att jag kan skriva om en ganska aktuell grej, eller åtminstone har den varit aktuell. Alltså, årets nationella prov i matematik som "gick av stapeln" IDAG!

Jag tycker verkligen illa om matte, och för de som läst min blogg ett tag vet att matte, teknik och kemi är de enda betygen jag kommer gå ut nian med G i, och jag tänker inte ens försöka ändra på det (förövrigt är det omöjligt nu eftersom kurserna är slut!). Jag tycker verkligen inte om formler och siffror som rör till i skallen! Jag vill att allt ska vara tydligt och färdigt så att jag vet vad jag ska göra. Jag hatar att inte ha kontroll!

Provet gick (against all odds) ganska bra.. stundtals.. det var inte särskilt svårt, men jag gjorde slarvfel som vanligt. Det är sådant jag kommer på i efterhand när stressen och paniken lagt sig.

Jag hoppas i alla fall att jag kan skramla i hop poäng så att jag slipper gå IV, för det skulle väl vara tragiskt att ha relativt höga poäng och sedan låta ett ynkligt mattebetyg sätta stopp för studierna?

Död åt matte.. eller nej, koma åt dåliga mattelärare.

Glad och elegant, fast laktosintolerant

Jag har märkt att jag inte tål mjölk och det är min favoritdricka. Jag livnär mig på den laktosrika drycken mjölk och jag tänker inte ändra på det. Jag får leva med svällande mage och sura uppstätningar; hellre spyr jag mjölk än att inte dricka den alls.
Nu ska jag sjunga lite tror jag, precis som på bilden. Min fina mikrofon jag fick av pappa&mamma i christmas present!
ciao

filmtipset

>SEX LEKTIONER I KÄRLEK
En av de bästa filmerna jag vet.

Ryan Phillippe gör en av sina bästa roller.

Se den!

Sex lektioner i kärlekHej!
Jag är verkligen supertrött nu, så jag tänker inte göra något långt värdelöst inlägg om dagen, utan jag ska lägga mig i soffan och kika på "sex lektioner i kärlek". Alltså inte sexlektioner, utan sex (MELLANSLAG) lektioner i kärlek. Den är jättegullig! Sex olika historier om sex olika par som slutar upp i samma familj.. men som sagt, ni som inte förstår er på mellanslag och särskrivningar tror väl fortfarande att det är en opassande film för en sådan som jag.. Hur som helst, nu ska jag dricka upp mitt jättevarma te och knäppa på filmen.

hugs

bugger..!

God dag!

Having a bad day? - I AM.

Vi fick reda på en svenskauppgift som jag glömt bort (okej, mitt fel), sen blev jag påmind om att jag har nationella prov i tyska nästa vecka (okej, mitt fel att jag glömt bort det). På lunchen drack jag mjölk och åt gräddsås, fast jag vet att jag blivit lite laktosintolerant (okej, mitt fel), vi hade utegympa, och jag hade kortbyxor och inneskor (faktiskt min gympalärares fel), och sist men inte minst, ramlade jag med moppen.. eller nej, jag välte! jag TIPPADE, och det var BARA mitt fel! uäh.

Händelse: Jag glömde, eller jag tänkte inte på att jag skjutsade Filippa, och så tänkte jag bromsa ganska hastigt, och det var ju så klart inte lippan beredd på, så hon flyger in i min rygg, jag tappar ballansen och vi tippar... tippad moppe är samma sak som repig moppe (okej, det syns faktiskt inte ens, eftersom att filippa tog emot oss med handen mest..). Jag är DÅLIG.

Plus att jag aldrig får veta besked från skolorna jag sökt. Alla säger att "det ser bra ut" men jag har inte ens fått veta mitt preliminära!

Ingen bra dag helt enkelt... nu ska jag äta och sen åka iväg till träningen och om den går dåligt också, bryter jag ihop.
<--- OBS, SCREW THIS DAY, obs - bilden uttrycker allt.

Ha en trevlig .. och JAA, jag vet att jag skriver dålig svenska idag, men varför inte? i'm sämst todag.


En grymt cool (kylig) kväll...

FREDAG:
Skola, hemfärd, hämta Jesper & Filippa, möta Hugo, grilla vid malmen, BADA!.. (??!!)

PICTURES


Grillaah


sjöö, malmeen


En Garde! Grillpinnewar


Ingen vill i , båda ska i. Vem vinner?


... ingen...

Det var inte så värst superduper jättevarmt direkt... det kanske jag uttrycker ganska bra med mitt chockade ansiktsuttryck?

Ha en trevlig

.

Jag vet att jag har jättemycket gramatiska fel, men jag är jättetrött och orkar inte ändra på det.. (i det tidigare inlägget)

Men det är ju bara april? Sjuttonde dessutom.

Nyss klev jag upp ur ett varmt bad. Det kändes som att det var välförtjänt efter kvällen vid sjön.
Först kunde vi inte ta oss till sjön för att en av mopederna la av var fjärde meter, så då ringde vi Hugo som fick i uppgift att hämta Filippa vid vägen. Efter att jag, Filippa och Jesper väntat på Hugo i ca 20 minuter (vägen tar 2 minuter att köra) började vi bli lite småtrötta, och undrade vart Hugo kunde vara.

Omkring en timme senare var vi alla samlade vid sjön och började grilla!

Hugo berättade anledningen till sin försenade ankomst, - Han hade kört i terräng, fastnat i en lerpöl, och ramlat i skogen(ja, det är nu man ska tycka synd om honom och säga "naawww").

Hur som helst.. efter en kortare tids grillande så (hör och häpna) badade jag och Jesper. Iiiiiiiiiskalllllttttttt. Bilder finns, och kommer upp på bloggen när jag fått dom av Filippa.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, och plugga lite kemi.

Ha en trevlig helg!

två sent.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.

Nu ska jag snart åka och hämta Filippa och Jesper, vi ska nämligen grilla. Hugo kommer också, och förhoppningsvis Carolina & Fredric. Mer om det senare!

Nu ska jag draooo

Lurifax

För er som undrade så är jag klar med uppsatsen nu.
Vad är klockan? jo, - tjugo minuter över tolv!

I morgon blir det bad med filippa, carro, fredric, jesper och hugo! Första doppet för i år, sedan grillmys på kvällen.

Nu är det ta mig fan läggdags!
Ha en trevlig!

Om jag frågade dig om du ville göra mina uppsatser i framtiden, skulle du
svara samma sak som du svarar på denna fråga då?:)

If it is something you waaant...

NEUTRALA:

"Här har du 500:-, sup tills jag blir snygg!"
"Jag skulle se bra ut på dig."
"Surfar du ofta på Google?"
"Jag ska ha sex med dig i kväll, så det är lika bra att du är där."
"Var unik och annorlunda, säg ja."
"Hur vill du ha ditt morgonkaffe?"
"Här ta min mobil, jag ringer dig sen!"
"Skulle du kunna tänka dig att ligga lite med mig?"
"Om jag frågade dig om du ville ha sex med mig, skulle ditt svar då bli det samma som svaret på denna fråga?"
"Jag har en AK47 riktad mot din njure. Vill du ta en fika?"
"Ät mig"
"Du skulle passa jävligt bra till mitt nya lakan."
"Fryser du? Det borde du göra; för du har varit naken i mina tankar hela kvällen."
"Pax för dig!"
"Var har du varit i hela mitt liv ?"
"Skulle inte vi se söta ut på en bröllopstårta?"

TJEJER TILL KILLAR:

"Hej, jag heter [MoaLee], men du kan kalla mig älskling"
"Impa pimpa pumpa dumpa bye ditt snille nästa kille!"

KILLAR TILL TJEJER:

"Får man fresta damen med ett samlag?"
"Är dina föräldrar frukthandlare? För du har så sjyssta lökar!?" - WFT!!!! Lök är gönsak.
"Söt hund, får man klappa matte?"
"Sätt dig i mitt knä så ska du få åka till månen."
"Varje gång jag ser dig känns det som att mina byxor är för små.."

I brist på annat. Nu måste jag skriva klart uppsatsen. Ut och ragga nu!

.

yesterday is history, tomorrow is mistory. Today is a gift, that is way it's called present.

Oh, Danny boy

SÄTT PÅ UNDER TIDEN DU LÄSER, DÅ BLIR DET MYCKET ROLIGARE :)


Klockan har fyllt halv arton och jag har fortfarande inte helt kommit igång med plugget.
Iii och för sig åkte jag inte raka vägen hem efter skolan, - nej, jag stannade på "solarium riviera" (katrineholmsbordellen, som jag kallar det) och solade. Mitt smeknamn till solariet är grundat på alla plancher som pryder väggarna utanför solarierummen. Över allt är det bilder på tjejer i stringbikini och inoljade kroppar, men det hindrar inte den solande majoriteten av Katrineholm från att sola där, inte!

Hur som helst, nu är jag hemma och har fått en snäll Daniel Lindegren att skicka frågorna som vi ska svara på i vårt Konsthistoriearbete, det var snällt, och jag lovade honom att skriva något om hans insats här.. nu har jag gjort det och mer har jag nog inte att säga om denna dag. Nu är det uppsats som står på schemat!

Ha en trevlig!

Danniboi

Titta, se!Jag har fått tag på mina avslutningsskor nu. Jag ska alltså ha dem på skolavslutningen. Hoppas att ingen annan rackare fått tag på likadana nu bara! .. eller så är det kanske ett gått tecken på att jag gjort en bra köp?.. om någon skulle ha likadan alltså. Hur som helst.
De ser ganska tråkiga ut på bilden, men det är min webkameras fel. I verkligheten är de ljust rosa och skimrar lite i silver.

Det låter verkligen fult när jag beskriver det såhär, men de är supernajs egentligen.. tycker jag, plus att det är tio cm höga klackar, en liten detalj bara....också ser det ut på bilden som att min skostorlek är 45-80, men min storlek är 38, in case ni undrade..

Läggdags, natti jao.

Face-to-Face, Fan också.

Den som ställer frågan vad jag gör uppe så här dags dagen innan skolpremiären kommer aldrig få ett svar.
Jag kan inte sova men jag är väldigt trött. I natt blev det inte mycket sömn, så jag måste försöka ta igen det på något sätt.. tur för mig att det mest är lugna lektioner i morgon, och med det menar jag lektioner där min hjärna inte kommer att behöva ansträngas över dess (imorgon-variga) kapacitet...... dvs. Gympa, kör osv.

Nu ska jag blunda tills att jag somnar. Om jag får för mig att berätta om mitt påsklov så sker det förhoppningsvis någon gång i veckan, annars får ni för evigt undra.

Sov gott, mitt kära hemland.

There must be an angel, with a smile on her face when she thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you.

Over the edge, On with your life.

Jag har verkligen ingenting att skriva om.. eller egentligen har jag sjukt mycket att skriva, men jag vet inte vart jag ska börja eller sluta så jag gör inget av det. Jag bjuder på en bild. En bild som symboliserar en tid som på sätt & vis har återvänt till mig under lovet. Hur som helst hoppas jag på en lite "våtare" blogg i morgon ("skämtet" baserat på begreppet bloggtorka för er stackare som har för bra humor för att förstå det).

Bildprojekt

På bilden i skolan har vi fått i uppgift att måla vår egen uppfattning/version av ett redan känt konstverk... gärna av någon känd konstnär också. Jag har valt "Damen med hermelinen" av Leonardo Da Vinci.
Hur som helst, själva uppgiften var att se på originalbilden och sedan skapa sig en egen uppfattning och efter det måla ner sin fantasibild.

Direkt när jag såg originalbilden la jag märke till pannbanden, och det förknippar jag med Hippies. Det var egentligen så jag kom på den förändringen jag skulle göra, och utifrån det har jag arbetat..

Nu var det bara den "lilla" detalj att jag ska ha en riktigt bra anledning till varför jag ville göra om Damen till hippie, plus att vi ska ha något liknande en uppsats som handlar om konstnären till orginalbilden, i mitt fall då Leonardo Da Vinci.

Hur som helst, bilden är nu klar och nu har jag "bara" uppsatsdelen kvar. Tur att jag tycker att det är kul att skriva!

Originalbilden


Min version, som är spegelvänd eftersom jag tagit kortet med webkameran.


Och nu ska jag be om att få tala om hur svårt jag tycker att det är och har varit att måla med acryl (alltså penslar!!). Jag har provat på det en gång förut, men en gång är ingen gång, två är lika med noll...

Ändå är jag ganska nöjd, den kunde ju ha blivit både sämre!

God natt Schweden

Radion vet allt.


Den här bilden fick bli lite mindre, det är ju trots allt en blogg och här ska man skriva saker.

Anyhow, i sommar kommer Erik vara på både Hultsfred och P&L och perfooorm!
Tänkte att jag kunde göra lite intern reklam, nu när jag vet något lite i förväg för en gång skull, haha.

en rolig historia om Jens och hans fru: Okej, Jens är min kusin och Eriks bror. Jens fru, Sanna, fyllde år för några veckor sen. Samma dag som hon fyllde år var Erik med på radio. Personen som intervjuade Erik frågade till sist, "Vad ska du göra när denna intervju är slut, Hassle?", då svarar Erik precis som det är, och säger "Jag tänkte åka förbi min bror vars fru fyller år idag". Jens visste redan om att Erik skulle komma på besök, men det gjorde inte Sanna. Som tur var lyssnade ju hon på radion och fick höra nyheten. Hon ringer till Jens och säger "Det är ju kul att man får veta på radio vad som väntar hemma i lägenheten".

Slut på det roliga.. i alla fall skrattade jag när Jens berättade det.

kraaaaaam

Biffarna var det, ja.

Visst får man publicera bilder på sina kompisar? :)

Här är Fredric och Daniel i början av åttan. Jag lägger bilden här istället för på biddagboken, så kan alla se den :D
Urgulliga, och ändå var det bara 1,5 år sen!
Tänk hur jag kommer sitta och skratta åt bilder på mig själv och på andra om typ 2 år? Ser fram emot det!

Fiffigt-Finurlig-Flicka

Idag kunde jag och mamma inte bestämma oss för vad vi ville hitta på, så vi åkte till nörrping och hämtade Satans-Sjuke-Simon. Nu är vi hemma igen och Simonen sitter och stämmer min gitarr och klär på den nya strängar!

Jag är fiffigt-finurlig-flicka nu jao. Jag har kommit på världens snyggaste awwtfiwtt (outfit) till mig.. fast det kanske inte passar på mig för jag är inte lång och modellsmal men jag kan ju alltid hoppas jao!

Jag var nämligen ute och tittade på bortglömda kläder etc och jag där finnade jag en sjuhelsike snygg oknäppbar, skräddarsydd kavajjjjj! YES

bra dag, nu ska familjen Hassle fira påsk, för det kommer vi inte ha tid med när det egentligen skall firas.

Ha en kolossalt trevligt jättekväll.

YEESSS

YEs!
Farmor och farfar var nyss här och vet ni vet ni vet ni?
Farmooor var uppe i mitt rum och gömde påskägg! yes också.
Okej, nej, jag är inte åtta år gammal, men det är ju en tradition, precis som julen! Varför skulle annars hela Sverige sitta och titta på TV kl.15.00 på julafton och se samma skajt år efter år? :)

Justää, gla´påsk jao.

Jag känner mig glad och lite full-i-fan,
precis som på bilden.
gladfullifantjej f15 snart 16.

Bloggtorka råder

Jag har nackspärr
Jag har nästan feber (hur man nu kan nästan ha feber)
Jag är redigt förkyld
Jag har träningsverk i magen, tjoho.
Jag söker sommarjobb jao.

Jag har ingenting speciellt att skriva, och om man inte har det så är det inte kul att läsa.

Jag kan berätta vad som hände på The sims igår! - Mitt uppe i ett lir med någon familj får jag en bugg i spelet. "mamman" står och böjer sig upp och ner i dörröppningen, så att ingen kan komma ut. Efter fem dagar eller något dog hon som tur var.

Japp, det var det jag hade på hjärtat.

Idag ska jag vara hemma och kurera mig lite, jag ska plugga kemi och mest vara duktig.

Igår hade vi en knäpp fysträning innan träningen, då vi skulle häva oss i handbollsmålen fyra gånger, sedan gå "skottkärra" över halva planen och göra armhävningar i samma ställning efter det. Men faktiskt, jag kan skryta lite också, jag gjorde benböj med 65-70 kg på axlarna.. iofs, det gjorde tjejen som lyfte mig också, men ändå. Det var duktigt av oss båda!

Facebook har hängt sig och i mitt huvud råder bloggtorka, så det finns nog ingen annan utväg att skippa plugget nu.

Ha det bra!

Varför i hela friden då för?Glassbolaget Carte D'or har gjort en ny reklamfilm för sin nya glass med smultronsmak. Visst, den ser god ut, men vad var det för soundtrack under den tid glassen presenterades? Hörde jag Follow thru med Gavin De Graw?
Ja, det gjorde jag..
Den låten är bra, men vad har den med glassen att göra?

You have to follow thru, with every word you say. An OOH, since you wanna be with me. trlalsllslallaa.... - Smultronglass..

wtf?

Nödvändigt bloggämne, japp.

Bilderna!

Börjar med bilden/motivet som alla använt, - tallåstrappan. Här hängde vi på rasterna med vattenpipa och skit. Vilka förebilder för sexorna, va?


Jag säger bara Jao!


Dag, även kallad Lenny. Han briljerade i sitt skådespel!


Fredric fick rollen som "Sjösjuke Fabbe".. Han skulle se gammal ut, men på bilden tycker jag mer att han liknar en katt..=)


Tjena mittbena jao.


..och Här kommer pippi långstrump, - Tada! (internt, jao, internt)


Och så slutligen, finaly, eller som de brukar säga, - "när målet är målet".


Tack för två underbara musikalveckor, alla tallås nior! Jag har haft grymt kul och jag hoppas att vi tar vara på den tid vi har kvar nu, för nästa tisdag är det back to basics igen!

JAO

"jao" är också ett ord som många frekvent har använt under veckornas gång, det är därför jag ständigt upprepar uttrycket, för er som inte fattade det.

stttrrejk

Jag skrev på bilddagboken att bilder från musikalveckorna skulle dyka upp här inom kort, men ladda-upp-bild-funktionen strejkar tydligen idag, så bilderna kommer upp en annan gång, - så fort som blogg.se vill!

Nostalgi, spelberoende.

Okej, jag har en sak att erkänna.. - Jag spelar The Sims.

Nej, så här är det. När jag fyllde 14 fick jag ett presentkort på ONOFF på 300 kr.
Presentkortet kom aldrig till användning på ett helt år. Och så plötsligt, en dag när jag hade kolossalt tråkigt bestämde jag mig för att bruka mitt presentkort, så jag åkte in till ONOFF och köpte mig ett The Sims 2 spel. Två veckor senare hade spelet försvunnit, men igår hittade jag det igen!

.. Därför spelar jag Sims.

Ärligt talat får jag lite nostalgi till när jag var yngre och verkligen älskade spelet, allt var så spännande och man kunde bestämma saker andra skulle göra. Jag kallade till och med mina små "simmar" för mig eller min.

Hur som helst. Jag spelar på mammas dator, och sitter och skriver här på min egna dator, så att vår bardisk liknar mer ett kontor för tillfället.

Denna dag har varit tråkig, till skillnad från igår!

Nyss fick jag ett sms från min käre vän Johan, han talade om att han skulle komma hit nu på stuberten, så snart har jag besök också.

Hejdå!

Åh, härliga väder.

Har det varit soligt i hela sverige eller har allt bara skinit på min villa?
Denna dag vaknade jag av att mina föräldrar vårstädade trädgården, och höll på att riva ner fjolårets klätterväxter. Jag gick upp, samt ut och kände vårsolen i ögonen. Vilken energi jag fick direkt!

Jag som annars är allt annat än effektiv och oftast sitter inne vid datorn eller teven på helger har nu varit ute hela dagen!

Först satte jag igång och tvättade min kära moped, som jag börjat köra i veckan. Efter det bar jag lite ved tillsammans med pappa och efter det var jag ute och sprang!

Jag får sådan energi av fint väder, så ni anar inte. Just det!, - Jag städade min garderob igen också!

Mamma och pappa har svedjebränt hela tomten, förutom vårt relativt avlägsna gärde. När man svedjebränner eldar man allt torrt gräs, för att gräset ska bli grönare och finare på sommaren.

För mig är svedjebränningen ett riktigt vårtecken. Doften av det brända gräset får mig att tänka tillbaka på hur kul jag tyckte att det var när våren och sommaren var på väg, när jag var yngre.

Nu har jag precis ätit bönsallad med lax och sitter och försöker installera Windows på min Mac. Det går inte bra, och som det ser ut nu kommer jag inte kunna använda min egna dator förrän på Måndag. Åh, jag älskar verkligen PC... NEJ! hat.

Hur som helst, ha ett fortsatt bra lov!

ps. När jag skrev om "earth hour" förra veckan hade jag införskaffat mig fel fakta, och ber om ursäkt för det. Tydligen är earth hour ett internationellt projekt. Nu vet jag det! ds.

You can't play on broken strings, you can't HEEAAARRR anything.

Om man följt min blogg sedan, åtminstone oktober, så vet man att jag har ett hål/piercing i min lilla öronflärp, som jag väljer att kalla det.. kanske broskutbukt skulle beskriva lite bättre.. Hur som helst, så bytte jag örhänge lite för tidigt, och fick lite inflamationer med var och sånt där äckligt. Jag tog då ur örhänget i några veckor och sedan satte jag i det igen, och så höll det på fram & tillbaka.

Jag har inte märkt något före idag, men den där örhänget på den där broskutbukten har för varje dag glidit längre utåt, (hur nu det går till?!.. Mamma sa att kroppen skjuter ifrån sig sånt den inte vill ha! hihi) och idag sa Fredric att man såg pinnen igenom skinnet i den där utbukten, och då började jag pilla lite där och så hade jag helt plötsligt örhänget i handen och en uppdelad broskutbukt. Tada! Voila! Se och lär!

Jag får ofta höra att min utbukt är väldigt liten och nästintill obefintlig och att det i princip var en omöjlighet att pierca den, men nu har jag gjort och se så bra det slutade, - nu har jag TVÅ stycken.. eller tre om jag räknar med andra örat :)

SKOSKAV heter det, när jag ändå skriver om min miserabla, och synnerligen trasiga kropp! ;D

Detta är alltså anledningen till min "jag har kissat eller bajsat på mig - gångstil" de senaste 4 dagarna. AJ säger jag bara.

Ja, det är nu du ska tycka synd om mig. mehehe, ha en trevlig helg.. och lov... ETT trevligt lov alltså.

Hejjjjjjj

God Morgon!
Om 2 minuter ska jag ge mig i väg till skolan, sista föreställningarna idag! Vi, eller i alla fall jag är taggad, och det kommer att bli jättetråkigt med vanlig skola igen känns det som.

Hur som helst, ha en bra dag!

Misakul!

Vår musikal är faktiskt rolig!
Man märker verkligen hur man lär känna fler och fler nior, och det är sjukt kul! Synd bara att det är nu i slutet, för tänk hur kul vi skulle ha kunnat ha om vi alla umgicks redan i sjuan!?

Hur som helst, i morgon är det de två sista musikalerna, och de ska vi göra bra!
Jag har riktigt kul och hoppas att alla andra också har det!

tomorrow är vi on it igen, hare

Vädret är wunderbar.

..Eller det var i alla fall fint! Nu håller det på att avta.
Vart nu än vädret tar vägen tänker jag snart ta vägen någonstans med min moped. Batteriet är urladdat, det är den enda problemet. blöh.

Nu ska jag kolla vidare på "room raiders". Det är nog världens sämsta program, men ändå grym underhållning/tidsfördriv.

Snart är det sommar.. Och om två dagar är det påsklov. Kan det bli mycket bättre?.. - det kan det alltid, men nöjd är jag i alla fall!

schüss

PIRATELINE (silja line, tyyp)

Ah hej.

Imorgon är det perimäär av vår musikal, Pirateline.

Den handlar om pirater och båtar och sånt..

Ni får kolla själva, de är faktiskt ganska rolig, men det kanske bara är internt, men i alla fall är det värt ett besök!

Nu sitter jag på min trapp/veranda och solar mig i solen. Det har jag inga planer på att lägga av med, förrän solen gått ner. kära mamma sitter bredvid mig och skrattar åt att jag pratar med mig själv när jag skriver.

Hur som helst. NU ska jag fortsätta glassa. Have it good, have it youuuurrr wayyy! ciao