I'm in looove.Hela dagen har jag varit med Veronica. Trevlig tjej dedär! Vi lirade lite GH, laddade hem lite musik osv osv. Sköön....t.
Snart ska jag åka och hämta barret vid vägkanten. ... weell, lite senare. nu har jag hämtat henne.

Jag fryser om händerna så jag tänker sluta att skriva nu.

Jag är kär i Heath Ledger. Han är/var så sjukt snygg. Jag är änka.

Över till Carro, SCHûSS!!

köpe & köpe

Imorgon hänger jag med farsgubben till jobbet. Passar på. Ska försöka få tag på lite saker i huvvesta'n.... bilder kan dyka upp.

shüss

drugs make you uggly


Var är the sims?Jag har letat efter mitt the sims spel hela dagen. åtminstone 3 timmar. Jag är arg. Jag vill spela the sims.
hej

Heeftiig


En till bild! Tänkte bara fylla ut bloggen lite. det var bara det. Ich habe tråkigt.

ciao amigosiaos

ps. Tänk att jag alltid har en så bra ursäkt för att mata upp ego-bilder! ds.

brbr... Jag ska komma på egna ordspråk. Jag tar andras hela tiden. Nu, även skriftligt. Förlåt. (tänker på rubriken)

Hheejjppaa

psigen. I förrgår skrev jag ett sms, till min bror, Simon. Det stod "du är en snäll bror. Hejpa".
Han ringer mig genast och frågar om jag är full....

Ibland kan jag undra vad det är jag gör för ont. Är det konstigt när jag är snäll?
dsigen

Kempa-Handboll-Cup

Det var de bilderna jag hade. Resten är lite censurerade.. Men iallafall, på bilderna ser vi mig och loffe & Cajsa. DEVARERE (det var det, det) POSS
KempaCup & SATC

Vi vann Kempa Cup. Långt ifrån bästa spelet, men jag är nöjd i alla fall. Mötte Guif i finalen, förlängning och så vann vi. Spännande.

De få bilder jag tog kommer upp snart, när jag har laddat över dom på datorn! Nu ska jag kolla SATC-movie. ruskigt bra är den =)

G**kes & Nukes


alltså. finner inga ord. <3

Mitt lag, min klubb, HK ESKIL är den bästa klubb/lag som finns. Tack för att ni kom. Jag blev störigt glad =)

Imorgon kör vi på igen daaooo :D

a, fast nu ska jag nog läsa lite i samhällsboken.

egentligen borde jag sitta helt inne i plugget just nu... men det gör jag inte... I morgon har vi prov på samhällsekonomi och jag kan verkligen ingenting. Det är det jag borde plugga på. Men kom igen, samhällsekonomi. Vem skulle inte prioritera top model före det? =)

IMORGON SMÄLLERE! damn/merde att jag är sjuk och har ont i halsen bara, det är ju synd. Men då har jag ju något att skylla på om det går skit, right?
Men det ska inte gå skit, det kommer gå så bra så. kom o kolla vettja. 19.00 i aulan.

nu måste jag verkligen plugga. Annars kommer jag inte kunna kolla på matchen. Eskil (damerna) möter Kaik. wohoo.

Hörs om dä, beeybey

Jag är en sån som saknar sommaren just nu.
Inte Malin som var gift med Stalin

Tja, hur ska jag börja detta inlägg då? .. Sedär, redan gjort. Enkelt.
Jag är sjuk. Eller inte såndär sjuk som man är och är hemma från skolan, men jag har ont i halsen och kan inte andas. blää. . . Jag sitter i alla fall och läser roliga historier. Nu hittade jag en som fick mig att iallafall le lite, för att den var ganska tråkig, - "Alla barnen var rädda för Hitler, utom Malin för hon var gift med Stalin". Hehe. Snart kommer en till..

2. Alla barnen satt i flygplanet, förutom pelle för han drack redbull istället!
3. Alla barnen åker moped, utom gabrielle, som är intellektuell.
4. Alla barnen lekte i sandlådan utom moa, hon satt på toa.
roliga.onlineshopping?

jag är så dålig på att shoppa från internet. Jag vet verkligen inga sidor alls... förutom dom som blondinbella hela tiden länkar! Jag letar inte efter något speciellt, men jag vill kolla på snygga kläder i alla fall.

nu vet ni det också.

moahassle.bilddagboken.se - för mer info


ADJÖ

, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX, MOPED PGO G-MAX,


medans jag ändå tjatar så mycket om den.

Dåå äR DET JAAG SOM äR KUUNGSåhär såg MoaLee ut idag. Det är min bror Simons randiga tröja. Resten är mitt. Baaara mitt.
THE F-WORD vad jag är sugen på att kolla på lejonkungen. Så lär det inte bli. Jag har en hel del plugg att göra. Vi har samhällsekonomi-prov på torsdag. Sucks ganska hard.

Hörni, ni som såg mig köra till järven idag - här kommer min ursäkt: JAG HÅLLER PÅ ATT KÖRA IN MOPPEN. (för er små stackare som inte vet vad "köra in" innebär , släng hit en kommentar så kanske jag förklarar)

Känner att jag håller på att bli dryg, så nu ska jag sluta blogga. Börja plugga och göra sånt som jag borde.

وداعاً ((عبارة وداع)), doviđenja, näkemiin, χαίρετε, do viđenja, прощай, Allahaısmarladık, adjö.

MARATONJag och min pärla. Jisas, jag känner mer och mer hur jag håller på att bli som dom där töntiga moppepojkarna som drar runt på trottoarer helt i onödan. Men jag vill bara påpeka, min moped är inte i onödan. Den är fullt nödvändig i väntan på att jag tar ett riktigt körkort. Då blir det åka av!

Maraton, maraton, maraton.....

<---JAG....LOVISA--->Lovisa är inte ens nervös inför torsdag. Hon ska sitta och spela gitarr helt själv inför en fullsatt aula. Jag menar verkligen HELT själv.
En stor svart scen, en pall, en mikrofon, en gitarr, en röst... Tänk er! Jag har i alla fall musik och kör till mitt solo! Gud, hon är cool. På riktigt cool, inte som min
bror-cool. HOn är cool.

au revoir!

dildo.Salut!
Jag fick en såndär i försenad födelsedagspresent av min bror. Han är så cool!

PS. Den är gjord av vingummi. Så i själv verkat är det som en såndär humangus giléråtta som fanns på JAMJAM förr i världen. DS.

Nu kommer det maratoninlägg. Jag har så mycket att berätta!

M Y W E E K E N D : )

sådärja, nu orkar jag skriva om min händelserika helg.
FREDAG: Carro, vi åkte lite moppe, sen åkte vi in till stan. Gick på bio, "rallybrudar". Innan käkade vi på Barken vid Ica Kvantum. Det var faktiskt skitgott där. I alla fall kebabtallriken som vi åt. Efter bion gick vi upp till harre där det var lite humaans, men drog ganska snart och åkte bort mot laggarhult för att hämta carros syster johanna som varit hos maja. Vi åkte runt lite till, sen åkte carro hem till sig och jag till mig.
LÖRDAG: Vaknade tidigt. Upp och spela match mot guif. Vinst med 22-14. Det gick bra. Senare åkte jag in till stan med min pärla. Simon var passagerare ända till stationen. Efter 20 sekunders frenetiskt stirrande såg jag Matilda, som jag hälsade på och sedan gasen i halva botten mot Anna. En timme senare var jag och anna och rebecca hos självaste rebecca. Där var jag en stund. Sen åkte jag till videobutiken, tänkte hyra en film men så blev det inte. Jag åkte hem till Bea som "lanade" med Elin. Efter en timmes gossip där kom jag på att jag var tvungen att tanka (redan!!) Bea visade mig hur man gjorde. Efter detta åkte jag hem!
SÖNDAG: Jag sov ut ordentligt. Kollade lite på TV, sen åkte jag ut med åket igen. Mamma och pappa cyklade denna gång vid sidan av mig. Jag åkte till Carolina till slut. Där stannade jag i tio minuter. Sen åkte jag hem. Satte mig vid datorn. Sen åkte jag ut med åket igen. Denna gång mot stan, men till fam Eklund och jojje som provade åket. 15 minuter senare skyndade jag hem till Gossip Girl, en varm kopp te, kanelbullar och en stekhet riskudde! Vad är bättre? ... Här sitter jag fortfarande, På TVn ser jag dock numera Bridget Jones Dagbok. Här planerar jag att sitta ett bra tag till.

Ska hämta en bulle! Försök ha det lika bra som jag.
PUSSI =)

En helg som ingen annanJag har aldrig frusit så mycket under så kort tid.. (fredag, lördag, söndag).. det beror på att jag har fått moppe och sitter och kör på den hela tiden. Det blir kallt till slut! i alla fall har jag kört 12 mil nu. bara 18 mil kvar tills jag får gasa för fullt.

Rolig helg. skriver mer om den någon annan gång. PUUUIISSOOUUKRRAAOOM

AOTREJDJÖs


gunvald larsson in my heart


Craaaazy summernightsKanske är det på detta ställe som jag slutar. On the street. Singing.
Hittade bilden och tänkte på den sommarnatten som bilden är tagen. Herre gud. Minnen, minnen.

H a v e a n i c e w e e k e n d , I w i l l !

MuymuymuybraHALLO.

brbr... Nu ska jag snart åka till stan och käka middag med carro. Efter det blir det bio. Rallynånting. Roligt skare bli.
Idag hade jag sönder stänkskärmen på min en dag gamla moped. Duktig, va?

Nog med bloggandet. Adiös

jesus VS muhammad
BR; BR; BR.... varför kan inte alla bara ha samma religionjävel så slipper man skriva om dom förtryckta kvinnorna i islam som inte ens tycker att dom är förtryckte. DAOOH.

men SO är roligt. kul roligt. kulöö

"vad vill du ha då? det finns mycket knark här"

Hej and ho!

brbr... Nu ska jag fortsätta på min uppsats. Jag ska svara på frågan "är kvinnor förtryckta av islam?". alla säger ju olika så det är svårt att svara på, vilket innebär mycket olika åsikter och tankar och sånt däraaa vaaa. Jaja.

Igår när jag satt vid datorn ringde pappa (som är i Holland) och frågade lite om skolan och handbollen och så. Sen sa han "men vad bra av dig.. vill du ha någon present? Det finns mycket knark här"
Ibland är han rolig. notera också att han skrattade och att det var ett skämt. Min pappa vet knappt vad knark är. Fast jo, men ni vet vad jag menar!

Lite senare ändå när mamma gått ut ur vardagsrummet (där jag, farmor och mamma suttit och ätit) säger farmor till min förvåning, "Jag kan inte sitta i den här skitfåtöljen. Usch, jag spyr". Haha, snäll som jag är sa jag inget till mamma om det.

Back to plugg. baaayyyeyy

081014

HOLA.

Jag bara avskyr att man måste använda html-koder här på blogg.se

där blev det en del "br" . jaja. Sitter och kollar på The Hills. Jag förstår inte grejen med det programmet. Överklassens fjortisbekymmer?
Jag har egentligen en ganska fet Islam-uppsats att skriva. Jag ska sätta igång med den. Efter det ska jag göra jämförelser mellan några utdrag från Bibeln. jiiisaas, jag blir så trött. Om två timmar ska jag åka till träningen. Då får jag annat att tänka på!

CIAO

HASSLE, wow!en sorgligare film finns inte! Jag och mamma hyrde den igår när vi hade kört hem simon till nrkp. Vi tänkte köpa en påse godis och kolla på en riktigt dålig tjejfilm. Men som vanligt ändrade vi oss lite inne i videobutiken. Vi tog en bra film. När vi kom hem poppade vi en skål med popcorn, öppnade en påse vingummi och satte på filmen.
Jag har aldrig sett en sorgligare film. Jag grät i en halvtimme när filmen hade slutat. Må hända att jag var sentimental redan innan, men jag skulle ändå ha gråtit hur tuff jag än var.
budskapet var något i stil med att man ska ta vara på den tiden man har med någon. typ.. a, .. a, typ så. .. så gör det nu! ta vara på ditt syskon och säg aldrig att du hatar någon. Vad tjänar man på det? - nada, niente, nothing, ingenting. (alltid ska svenskan vara anorlunda och börja på i istället för n).

anyhow så ska jag sova nu, hur sorglig filmen än var igår, så ska jag sova NU. Imorgon ska jag fika med min mamma & farmor, efter skolan. Jag är en sån ängel!

Så.. öh.. ta vara på den tid du.. öh, har.. typ...
skärpning
Ta vara på tiden du har med dina vänner. Det kanske är sista gången du träffar den/hon/det/han.

framöver:
TISDAG: bad på gympan
ONSDAG: 2 minute talk inför klassen. Jag ska prata om "climate change". (som sagt, jag är en ängel)
TORSDAG: syslöjd=klänningjäveln ska jag börja sy nu. + SO - uppsatsen ska vara inlämnad & klar.
FREDAG: NO-förhör? .. Matte-läxa?..

Ta vara på vännerna och skit i plugget, that's hot. På tal om "that's hot". Igår på videobutiken såg jag en film som hetter "the hottie and the nottie". Det var en bild på Paris Hilton (förvånad?) och en bild på någon tjej med matrester i tandställningen och finnar på näsan. Paris hade bikini och the nottie hade kläder. Tanken slog mig bara att "the nottie"- tjejen var ful för att hon såg ut som en miserabel tonåring. Vems fel är det att hennes tänder blev sneda? Vems fel är det att hon har mycket finnar? haha, tänkte bara på det. så sjukt allting.

känner hur jag bara glider från det ena subject (et) till det andra. så nu ska jag sluta innan någon somnar eller kanske skrattar ihjäl sig. puss.

bara en sak till.. Jag kollade på en tjejs bilddagbok idag. Hon hade skrivit "erik hassle på donkan!!, precis när jag skulle ta fram en penna försvann han, så vi fick inga autografer" Då slog det mig. jag kan tjäna pengar på att fixa autografer till dom som vill ha. Från erik alltså. haha. Jag är so cool!

hörs

tack rebecca!Hon har fixat headern, snygg va ? !

det kommer, det kommer.Nu när jag har avreagerat mig lite på fredric så kan jag berätta vad som händer senare. .. Jag ska till carro. förvånad?

Ha en trevlig kväll! Bilder lär ju dyka upp! pussi

fredric hultbög.


seriös ungeDet krävs jäklans mycket mod och självkännedom för att våga lägga ut denna bild. Den är inte det mista på riktigt. Jag är 12 år gammal, och burken är oöppnad. Mina föräldrar är 50 meter bakom kameran och det är mitt i ståhejet inför en fest vi hade här hemma.


det är så roligt med gamla bilder !
Just nu sitter jag och dricker mjöl och äter tårt-rester. Jag har spelat match nu på kvällen, och det blir match även imorgon. Nu slog klockan 12, så jag ska ta mitt pickopack och gå upp och slagga!
H a v e a n i c e w e e k e n d , I w i l l !

Cool_wannabe_golftjej_F13He-he. sa ju att jag var cool.

Nejmen faktiskt, den enkla anledningen till denna bild är att jag ska visa att jag kan bjussa på fulisbilder också. varför ni nu beöver veta anledningen... jag laddar väl upp vad jag vill !! (ssskitsssooofrééén) ;) Jag lägger bara upp en massa övermakeade 14-bilder överallt ! haha. convinced?

Jag är inte så farlig som jag ser utLugg? Jag ser oerhört liten ut tycker jag. tre-fyra år yngre ut än vanligt. Nejdu, det blir ingen lugg för min del inte.
Ha en trevlig helg. Jag lär ju höra av mig!

Carolina Barran WallCarolina aka barran är duktig på att rida. Jag sitter här, nyss hemkommen från att ha tittat på henne i en timme. Roligt var det, men jag är så fruktansvärt kall! Minns dom gånger när jag red. Eller, det var ganska ofta. Om jag ska vara ärlig så red jag mellan att jag var 4 och 11 år. nåväl. Jag tror inte att jag börjar igen i alla fall!

bloggar med bilder är roligare ellerhur? så, njut nu. Jag kanske tar mig ett uppehåll snart igen.

<---MOA...CARRO--->Mycket bilder blir det. Men har man tröttnat på bilddagboken så har man.
Flottiga öron? Fota ditt eget så ska du få se!

Och så kör vi en dagens...


körkort/förarbevisNu har jag fått det! mitt efterlängtade förarbevis. Nu längtar jag bara till bil. Menmen, moppen på bilden är min om dryga veckan! Jag känner mig så oerhört liten när jag är glad för moppekörkort. Herre gud, jag är bara femton år. Det som jag tyckte var så mycket för några år sen bara. Jaja, får nöja mig med att övningsköra om ett år :)

EN BILD JAG ALDRIG SETT FÖRRHittade den här bilden på barrans dator nu. Den är från konfirmationen i Maj. Det är jag, barran, fredrik och simon på bilden. SÖT

Idag har jag sprungit runt och gjort en massa ärenden på stan. Köpt passande örhängen till min nya "piercing" i örfläbben, kollat att mina nya linser sitter som dom skall, och sist men inte minst så har jag solat. Känner mig fräsch som bara den nu. Barret är nere och städar sin kanins äckliga bur, hon ska snart på pianolektion och efter det vet jag inte vad som händer. Barrans padre sitter här och kollar på poker på tv. Jävla sydstadskortspel från början. Dom har t.om cow boy hattar på sig. Jaja. Skönt att jag har kommit igång med skrivandet igen, men nu känner jag att det blir alltför mycket pladder om annat som man inte vill höra. Så nu slutar jag.

(Ariverderchi)...?

Det är så illa...Det verkar vara så illa att jag har kommit igång med bloggandet igen, efter ett lååångt uppehåll. Det kan bero på att jag idag gjorde något som pirrade lite i magen och stack lite i örat (tog hål i örfläbben). Carolina gjorde också det. Därav bilden på henne och min brors pilske katt, findus. originellt namn, kan tyckas !
Jag känner mig i alla fall glad till och från. Jag är jättenervös inför gymnasieval, nationella prov m.m men hoppas på det bästa! Som jag brukar säga, jag kan ju inte vara bäst på precis allting, ellerhur?

Ska det som nyss börjat redan ta slut?Och nu när jag sitter och tänker på början av min gymnasietid går det inte att undvika tanken på att lämna 9a1. Älskade klass. Jag vet, alla säger att man inte kommer hålla kontakten och att det är skönt med en ny klass där alla har samma intressen. Men ändå. Klassen har tillfört så mycket. Den betyder oerhört mycket. Vi är och kommer alltid vara bäst, precis som alla andra nior ;)

gymnasiet, gymnasiet, gympa.Hur ska detta sluta?
Jag har gjort hundratals tester på vad jag skulle passa för och vad kompisar tycker m.m. Allting pekar åt samma håll - Media, Journalistik. Det är ju det jag vill, men då vill jag ju gå på en bra skola också. Inte bara något random mediaprogram i katrineholm (no affence). Men det finns väl annat jag vill göra också. Jag har väl inte pendlat i snart 2 år till eskilstuna för att bara flytta till Nackaa och börja plugga media. Neheheeedu. Jag blir antagligen kvar i eskilstuna. SMID(sam, idrott) eller något liknande.

Ni som redan valt, redan går på gymnasiet eller liknande, hur tänker man, hur ska man välja? vad är bra, vad är dåligt?
usch. nerver, nerver.
på tal om nerver, idag tog jag & barran hål i örat. dom i skolan sa "fan vad snyggt". Mamma sa "du är dum i huvet".... ibland tvivlar jag på att mina vänner talar sanning, eller så är det bara mamma själv som är dum in her huvud!
nerver, nerver... jag ska sjunga solo på FNkonserten och jag är faktiskt nervös. Känns på något sätt som att jag har mycket att leva upp till med tanke på mitt utomordentligt snygga efternamn.. bortsätt från det så är jag inte särskilt nervös. fast ändå är jag det.

hejdÅ

sitter och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.tur är i alla fall att man utvecklas som person. Allting som gick så bra! Usch. Jaja.

Helgen har spenderats i sporthallen. SM steg 1. Det gick bra, vi vann gruppen och gick till step threee på direkten. I fredags var min carolina här, vi tog det mest lugnt. Tur att hon är så bra som hon är. Jag har träningsverk som bara den, och egentligen ingenting att skriva om. Men det var ett tag sen. Kände att det kunde vara roligt med lite uppdatering. Jag ska ner och ta mig en tallrik mat, sätta mig i soffan och titta på gossipgirl. xoxo......

fint tycker jagThere are six billion people in the world. That makes me feel quite small, and you are the one I love most of all.

även jag behöver skriva av mig ibland.Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Allt var förbjudet.
Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om. Det ekar i huvet.
Jag somna´ den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria,
Men det visa´ sig dagen därpå att jag hade gjort fel.
Den uppgivna röst jag nyttjat så illa, den fick du att försvinna.
Dom stunder jag kände var nära var blott alvedon.
Här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom..
Som så många andra finner jag själv inga egna ord, så larsa får stå för poesin!

RSS 2.0