Svälta Mig Till Lycka

så idag börjar det nya livet (precis som varje måndag...). om två veckor och några dagar går jag på sommarlov och då ska jag må bra med mig själv (det har jag sagt sen det var 8 veckor kvar till sommarlov). jag ska kunna slänga av mig en tischa och kasta mig i sjön utan några som helst tankar på hur min kropp ser ut ur olika vinklar. jag ska njuta i sommar, inte gömma mig!

jag absolut avskyr alla olika bantningsmetoder. om vill jag gå ner i vikt, då slutar jag hellre äta under en kort period, än att successivt gå ner ett kilo i månaden i femtio år; för jag kommer i vilket fall som helst gå upp alla kilon igen. men det blir ett senare problem.

jag älskar mat och jag tänker inte börja äta nyttigt och träna regelbundet. i alla fall inte nu. det kan jag göra i höst när jag fyller arton och kan köpa gymkort på fitness24seven (artonårsgräns).

så nu, i två veckor framöver, tackar jag nej till dålig mat. jag tackar även nej till bra mat. nu ska jag svälta mig själv till lycka. haha. (det här tänkte jag förra måndagen också, men i torsdags åt jag tårta och kakor, i fredags åt jag chokladbollar, i lördags åt jag fuccacia, igår åt jag godis och chokladbollar och en mcdonalds-meny. så hörni, var inte oroliga. jag kommer avsluta detta vansinne innan jag ens hinner börja.)
bara vanlig måndagsångest. nu ska jag köpa nya linser och pinna iväg till skolan.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du skriver lika bra som du tänker. :)

2011-05-23 @ 20:48:02
Postat av: Far din

Du skriver lika bra som du tänker. :)

2011-05-23 @ 20:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0