Varning Till Alla Känsliga Läsare/Tittare

idag var jag lite sent ute när jag satte mig på cykeln mot skolan. jag bromsade lite mindre än vanligt i nedförsbacken full av rullgrus några hundra meter från lägenheten, och detta resulterade i:
trasiga jeans. jag har använt dom typ 6 gånger, så dom var så gott som nya. mina nudie. mina förra nudies gick också sönder, när dom var nya, i en cykelolycka. jag har varit med om tre cykelolyckor i mitt liv och två av dom har pajjat mina älsklingsjeans.
så när jag väl vurpat tog det inte lång tid innan jag satt på cykeln mot skolan igen (jag hade ju fortfarande bråttom!!). då och då tog jag mig en titt på knät som såg ut som en stor köttklump full av blod. sen såg jag att det droppade blod på skorna och att jeansen var förstörda. då blev jag arg och började gråta. och som vilken schizofren människa som helst svor jag högt hela vägen till skolan över att mina jeans var trasiga; inte en tanke på smutsiga sår, stelkramp och den gråa, döda huden som fladdrade intill såret på min hand.
det ser värre ut i verkligheten. bu-hu.
och förresten, när jag väl kom till skolan var lektionen jag hade offrat mitt liv för inställd. skolsyster var inte heller på skolan idag. jag fick istället hjälp av den otroligt vänliga personalen på min skola som såg till att jag kom till södersjukhuset för att eventuellt sy. såret gick inte att sy, eftersom det var ett öppet sår. istället skrubbade läkaren såren med bl.a. en tandborste och sa "du som går på rytmus; tänkte du bli känd? i så fall kan jag skryta om att jag skrubbat ditt knä och sälja den här blodiga tandborsten dyrt!" okej!
men om jag ska vara optimist: jag kunde tyvärr inte närvara vid engelskprovet idag (och jag hade verkligen inte pluggat till det heller), sen tyckte min käre marcus så synd om mig att han gick och köpte nödvändigheter till mig direkt när han kom hem. och det var fullständigt nödvändigt. nu står min handy-man i köket och lagar mat och i kväll ska jag ligga och tycka synd om mig själv framför det nya programmet på fyran, herr och fru!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0