Åh Vilken Härlig Dag!

vilken bra dag jag har haft! så bra att jag måste skriva allt i minsta detalj för att minnas den här bradagen! jag hann med en lång och härlig frukost och trots mitt kassa morgonhumör gick cykelturen till skolan utmärkt. vid lunch stod utvecklingssamtal på schemat, och det var bara positiva omdömen och slutbetyg jag fick läsa på mina papper. en glad dotter och en ännu gladare mor gick ut från sal 115. jag gick vidare mot min sånglektion som jag varit lite nervös inför, men den gick bättre än på länge och min lärare fick gåshud och satt bara och log! det är så underbart att sjunga ibland. bara få göra av med energin!

när jag kom hem följde jag med marcus till vårdcentralen, där han fick reda på att han har halsfluss, så snart är det väl min tur antar jag.
när vi kom hem snörade jag på mig löparskorna och tog mig en härlig runda. nu har jag suttit och skrivit klart min uppgift i kulturhistoria som ska in på fredag, och i morgon är jag ledig! hur skönt? okej, vi i kör B har spelning på berns, men det ser jag inte som skolarbete! det är ju bara svinroligt!
dessutom kommer efterlängtade maja upp till stockholm i morgon, så då får jag tillbringa några timmar med henne! äntligen!
nu ska jag joina marcus som redan sovit i fyra timmar. peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0