Hehhehehheheh


valborg börjar nu, inte nu men nu. .

Morr

sådär är jag just nu. jävla skitfan.

Tupp

Hallå! Sitter i skolan och väntar på att samhällskunskapen ska börja. Idag har jag bara två lektioner, Sam och Svenska. Vi håller på med samma grej i båda ämnena så det blir att läsa om mikrolån i två timmar i sträck. Nog om det. Efter skolan ska jag försöka möta upp Emsi så ska hon och jag ta tåget till Katrineholm. Härligt, bra, fint... Valborg tonight, mysigt. Hoppas på en rolig kväll! Lär bli kul, omständigheterna visar inte på annat. Hur som helst. Tänkte bara skriva lite, börjar om 6 minuter. Hörs!
Hönan Agda - Cornelis Vreeswijk

Power90


SOMMAAAAAAAR.......FILIPPAAAA........ Man kan ju undra om jag är homo, men så är inte fallet. Jag har bara inte träffat henne på år & dar (3 veckor vill säga).

Vetnivad? igår satt och och kollade på snapsvisor, hittade en del roliga som jag delar med mig av längre neher. Och på tal om år & dar så kolla på videon där nere, ett band som heter "År & Dar" där Alice Power90s brorsa lirade förut. Listen to it!SNAPSISAR
" Jag tror, jag tror på akvavit
jag tror, jag tror på dynamit
den ger en kraft att sjunga ut
och inga krämpor blir akut.
Man glömmer vardagslivets jäkt
och känner stundens ruseffekt.
En snaps, en skål, en truddelutt
och sen så tar vi våran hutt."

"Lille sup, lille sup,
lille söte supen
nu ska du, nu ska du,
ner igenom strupen"

" I natt jag drömde något
som jag aldrig drömt förut
Jag drömde det var strejk på Koff
och alla öl var slut
Jag drömde om en jättesal
där alla satt på rad
så kom där in en bryggare
som harkla' sig och sa:

"Det finns inga ölburkar mer
inte en endaste bärs",
Och de som hörde på de sa:
att detta blir en pärs
På gatorna gick folk omkring
och drog från krog till krog
och alla vråla dom av törst
och svimmade och dog."

Byebye

Vännor

Kulturellt möte kommer att äga rum på Björnåsen i morgon, valborg. Ska bli coolt. Indianer, svennar, stockholmare, galenpannor, göteborgare och katrineholmare....  Fan vad jag har tråkigt!! Om några timmar ska jag vara inne vid karlaplan och se på någon föreställning som är obligatorisk att se, inte så himla roligt. Dessutom är föreställningen inte ens bra enligt my friends. Ännu mer inte så bra. Bilder är kul, slänger upp ett gäng på alla mina female friends som kommer till oss i morgon. Helt sjukt vad snygga mina vännor är! Sick.
Lär väl skriva ett inlägg till om två sekunder. Jag blir så sentimental av alla bilder, och så längtar jag efter Lippin, och så tittar jag på bilder på Lippin och saknar henne ännu mer och blir än mer sentimental. Whatup.

Gavin Gavin Gavin Gavin!

Alltså, jag kan inte sitta still när jag lyssnar på hans musik, jag kan knappt vara tyst utan vill bara sjunga med. Åh, hans musik är genial! Hans röst är oemotståndlig. Hans nya album har 3 snuskigt sköna låtar - Free, Dancing Shoes och Stay. Lyssna! Helt sjukt att jag, efter 4-5 år fortfarande tycker att han bara blir bättre för varje gång jag lyssnar. Good job.

If It Makes You Happy

Yes, she makes me happy. Bilden makes me happy. Fredag i morgon, makes me happy. Jag ska träffa henne i morgon, makes me happieeeeer. Nu är det samhällskunskap, hipp hipp hurray!
If It Makes You Happy - Sheryl Crow

Luvtröja-Dag

Morning! Idag är en luvtröja-dag. Jag är trött, faktiskt helt slut, efter alla prov och allt som jag gjort dom här tre dagarna i skolan. I måndags skrev jag ett EOS-prov, som gick bra. På tisdagen skrev jag första delen av ett GeMU-prov (Gehörs & Musiklära) som gick bra, ett matteprov som gick helt okej, ett ljudtekniksprov som gick bra, och så spelade jag upp min sång inför en liten publik på kvällen och det gick helt okej. Igår skrev jag del 2 i GeMU-provet och det gick också bra, sen var det nationella i engelska som jag faktiskt har en aning om hur det gick...lämnade också in en VG/MVG-uppgift i EOS, som jag också var rätt nöjd med. Allt det där under tre dagar är en del faktiskt. Det här har jag gått och oroat mig för, pluggat inför, stressat inför i några veckor tillbaka, och så när jag väl har gjort allting jag oroat mig för så släpper alla spänningar på något sätt. Idag ska jag ha ensembleuppspel och ha gjort en kompskiss, och i morgon ska jag lämna in ett syfte-och frågeställningspapper till den stora, utredande uppsatsen som vi ska göra i Sam och Svenska. Det gäller att vara med på noterna nu på slutet, inte mycket mer än en månad kvar till sommarlovet nu..
Som sagt, luvtröja-dag. Är genomtrött och skulle helst av allt bara ligga kvar i sängen och sova tills på fredag vid lunchtid. Då ska jag åka hem till katrineholm och hjälpa mamma med allt ståhej inför valborgskvällen. Dagen efter valborg ska vi anordna bröllop hemma hos oss i Katna också, och det ska bli helt otroligt roligt. Min älskade gudmor ska gifta sig med min låtsaskusin. Hela släkten kommer, och det ska bli så kul så kul så kuuuuul. Min gudmor är världsbäst. Drar upp en bild på henne senare, nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa i väg mot skolan. Gäller att jag är koncentrerad de två återstående dagarna av denna skolvecka också, för jag kan absolut inte slappna av innan frågeställningen är klar. Det här måste ha varit ett otroligt intressant inlägg, men som sagt, jag har ingen fejja längre så då måste jag skriva av mig på något sätt. I loove to skriva.

Vet Inte Vad Jag Ska Skriva Här

Hi. Nu sitter jag alone i min säng, funderade på att sova men blev istället attackerad av ångest för någon halvtimme sen. Ångest som tar kontrollen över mig, och jag spårar ur och gör allt mitt huvud säger åt mig. Sitter mest vid datorn nu för att inte göra någonting dumt. Borde egentligen göra en kompskiss och kolla i genom mikrofinanser, men sitter istället och lyssnar på en skitdålig låt vi ska sjunga upp på ensemblen i morgon - "Zombie" med The Carr...någonting. Den hamnar inte på min spellista, nej. Anyhow. På fredag är det valborg, ska bli jättemysigt. Allan & Dompidamp kommer till mig i Katrineholm, och Filippan, Carro & Kajsa kommer också. Några andra också, vi har ju vår årliga lilla get-together även i år. Nog om det. Jag sitter och gör det jag gör bäst - tittar på bilder som gör mig glad, och här är en av hundra. Blir glad av de flesta bilderna på henne och mig faktiskt. Just den här bilden är tagen under Rotary-repet i nian.
Fina? Kan diskuteras! Idag inaktiverade jag mitt facebook-konto också förresten... mest för att jag är en stolt jävel som måste överbevisa andra att jag klarar saker de tror skulle vara omöjliga för mig, men också för min egen skull. Kommer antagligen både blogga och plugga mer, vilket bara är bra saker. Nu ska jag försöka sova, i morgon ska jag ta tag i den där ångesten som bara biter tag i mig sådär. Jag ska se till att inte behöva få den igen, bli lite mer nöjd med min tillvaro och sluta jämföra mig själv med hur andra ser ut och har det. Jag måste ha kontroll över mig själv. Nej, nu går jag innan jag blir för djup! God natt.

Isn't She Lovely Made From Love

Min finfina vän Ingrid gjorde mig varm i hjärtat igår när jag läste hennes blogg. Hon är en väldigt fin tjej, duktig på det mesta... ja, faktiskt, jag vet inte någonting du inte kan förutom kanske handboll, men det kan du säkert också. Mycket bra brud helt enkelt! Nu ska jag snart tralla iväg till skolan och krama om henne.
Ingrids Blogg.
Isn't She Lovely

Sånguppspel

TJA!
Nyss hemkommen från sånguppspelet. Rätt speedad, vågar inte säga hur det gick. Jag lyssnade nyss på inspelningen av mitt uppträdande och det finns ju alltid saker jag vill förbättra, rätt mycket faktiskt, men jag är inte missnöjd, absolut inte. Hur som helst. Det finns sjukt många duktiga sångare och musiker överhuvudtaget på my schoooooool, men några jag verkligen måste berömma är ju Alice, Ingrid och Sara. Helt sjukt duktiga!
Nu sitter jag hemma och är jävligt lättad. Idag har jag skrivit tre prov och gjort ett praktiskt, tror nog att det gick bra på allihopa. I morgon har jag två prov varav ett nationellt, sen är det helg för mig.
Blabla, jag har ingenting att skriva. Är tom i skallen!

Ingrid Malmén Igen

Dagens lunchunderhållning - Ingrid och jag, jag och Ingrid. Åter till datorkunskapen... jag lär komma hem runt 6 ikväll. Helt sjukt lång dag. Ett prov har jag också. Helt osammanhängande. Adjöken.
och denna är från oktober 2009. möss-period.

G´natt!

Finns det någonting skönare än när man gjort klart ett skolarbete och känner sig nöjd? Tror inte det. I morgon ska jag räkna lite matte och öva på ett engelskatal. Det tar jag då, nu är jag ledig!

G´natt!

Är Med Barn...

Ja, nu har det alltså kommit ut. Hörde ryktesvägar att jag var med barn, så jag tänkte att det lika bra kan få komma ut... Nej, skämt åsido. Jag är inte med barn, väntar inte barn och tänker förmodligen, efter idag, aldrig skaffa barn heller(vilken cliff hanger!)

Efter dagens matcher ute i skärholmen åkte jag med mamma och pappa in till IKEA. Jag kan ju inte påstå att jag är något jättefan av IKEA, nej, jag ogillar verkligen IKEA för att vara ärlig. Efter dagens besök gillar jag det inte direkt mindre...

Stora, klumpiga vagnar som, om jag går liiite för sakta, tränger i genom mina kläder och har sönder mina hälsenor. Små och snoriga barn som, om jag inte är beredd, puttar omkull mig genom att slåss mot mina knäveck. Men värst av allt - dumma frågor.

Där jag strosade omkring och nynnade på någon låt, gick en barnfamilj bredvid mig. En barnfamilj bestående av Storebror (8år), Lilla- och storasyster (6år) och lillebror (2år). Deras mamma handlade grejer medan barnen höll koll på varandra.

När vi hade hämtat alla grejer, ställt oss i kö och precis skulle gå ut såg jag att den minsta i barnfamiljen virrade runt tillsammans med en IKEA-arbetare. Dom skulle antagligen ropa ut i högtalarna att ett barn saknade sin mamma. Då fick jag syn på mellanbarnet, hon såg ut att leta efter sin lillebror så jag tänkte vara snäll och berätta för henne vart han var. Precis när jag trodde att jag fått ögonkontakt med henne vände hon sig om, så jag gick efter henne och sa "du, flickan..." utan att hon reagerade. Istället reagerade några kvinnor som sett samma sak som jag, den minsta killen, gå iväg med IKEAbruden. En av dessa kvinnor sa då till mig: "Den lilla, det är din eller? Jag såg honom gå bort mot kiosken med någon som jobbar här!"

Alltså, iklädd joggingbrallor, converse och Filippas jacka såg jag ut som en mamma som slarvat bort sin tvååriga unge. Okej, jag har tidigare nämnt att jag aldrig känt mig så gammal som jag gör just nu (har för övrigt aldrig varit så här gammal heller), jag har hittat en rynka, börjar bli stel i lederna, har inte lika lätt att lära mig saker, men herre gud. Ser jag ut som en mogen moder? Kanske trodde dom att jag var en ung mamma, som fått barn liiite för tidigt om man tänker på genomsnittsåldern för en mor. Men den kommentaren var stötande. Inatt kommer jag drömma mardrömmar där meningen "Den lilla killen, är det din eller?.... den lilla, är det din?... barnet som saknade förälder, är du de barnets mamma?..."

Nej, barn tänker jag nog aldrig skaffa. Då underlättar jag för nästa tonåring på IKEA, en mindre knuff i knävecket och kanske en mindre sjukdom med tanke på allt snor dom små liven bär runt på.

Nu ska jag studera.

Stay - Gavin DeGraw

Nu är jag tillbaka i min smutsiga lägenhet i Stockholm, match ikväll och resten av helgen. Sitter jag och pluggar in det sista inför helvetesveckan v.17! Skrev i några inlägg tidigare vad som väntar, plus att jag missat tre skoldagar denna vecka, så det blir nog en del att jobba med nästa vecka. Hur som helst! Snart är det valborg och det tröstar jag mig med. Hela den helgen är fullspeckad redan nu. Valborgsfest på fredagen, bröllop på lördagen och barnkalas på söndagen, min lillkusin Lucas fyller ett. Mysig helg helt enkelt.
Sitter och lyssnar på Gavins nya platta, en låt som fastnar är ju Stay. Mycket bra låt och fin text. Anyways. Måste koncentrera mig på skolarbetet nu. Tur att jag har min mamma som är här och städar upp efter att Simon varit själv en vecka. Brabrabrabra.

Maros Koko, And A Little Bit Of Thailand.

Jag skulle hemskt gärna åka utomlands igen. Gärna tillsammans med min fina familj. Jag sitter fortfarande här i Katrineholm och är sjuk, så nu har jag tittat i genom alla bilder på hela datorn och de som tilltalade mig mest var dessa nedan. Jag är verkligen ingen snömänniska. Jag avskyr att vara blek, avskyr att frysa osv osv. Nä, kolla in bilderna istället, roligare än mitt prat.
Bilderna är lite blandade. Några är från när vi var i Thailand i somras, och några är från när vi var där nu i februari/mars.
Nu måste Molle plugga, och i eftermiddag åker jag tillbaka till Stockholm och förhoppningsvis är jag då tillräckligt frisk för att spela match!
Ps. Loggade nyss in på spotify och upptäckte att ett snille skrivit "maros koko" när jag sagt "sök på mauro scocco!". Fick mig ett gott skratt här in my ensamhet. Haha. Ds.

Maros Koko - Till dom ensamma

If I Used To Love You, That Ain't Nothing Like I'm Lovin´ You Now.

Hi. Trots att jag trycker i mig äcklig vitlök och dricker te dagarna i ända blir jag inte friskare. Ögonen kliar och näsan är oanvändbar. Nu har jag pratat i telefon i en timme och syftet med samtalet var att människan skulle få höra hur jag lät, och det skrattades på andra sidan luren kan jag ju få tala om. Hur som helst. Ligger i min säng och lyssnar på Daniel Lemma, rätt underskattad artist faktiskt. Han ska tydligen spela på Peace & Love, och det ska jag nog kika på. Nåväääl. Ska jag väl göra mig ännu en kopp te, krypa ner till någon dålig film och somna. Det är rätt skönt att vara så här sjuk, för jag orkar verkligen inte plugga eller någonting. Om mindre än en vecka jag jag 6 prov på två dagar, men det är inte mycket man kan göra om ens största syretillgång fyllts av snor. Hur som helst. Det här får bli dagens sista inlägg. I morgon är en ny dag, och det är viktigt med sömn om man ska bli frisk! Hmmmm, nu droppar näsan igen, Ciao!Spellistan blir bara längre och längre. Inläggets låt: If I Used To Love You - Daniel Lemma

MoaLee Tänker Till

Hur kommer det sig att de finaste sakerna i livet är de jag är mest rädd för? Med de fina sakerna följer kanske de mest fruktansvärda, kan det vara så? Av någon anledning verkar det vettigt för mig. Jag tror, eller snarare vet jag, att man kan kontrollera sina känslor. Och kan man kontrollera sina känslor bör man kunna välja vilka av de där fina sakerna man vill uppleva i livet och med det undvika det man vet medföljer smärta och motgång. Kan det vara så enkelt? Frågan är ju bara om det kanske kan vara värt att genomgå den oundvikliga smärtan för att få uppleva det fina...Fin Låt

To Lose My Life Or Lose My Love

Filippa och jag smider planer för studenten.. Vi ska ut och tågluffa när vi gått ut gymnasiet. Askul! Tänk vad mycket man kan hitta på när man är sjuk och rastlös. Lalalala, Hejdå!Death - White Lies

You Make Me Feel Good

Halloj! Nu har jag avreagerat mig, sitter och pratar med fina Filippa, som också är hemma och är sjuk(surprise!). Hon är en bra jävel, det är Dominique också förövrigt, henne snackar jag med också. Jag är bara så himla glad, jag sitter och lyssnar på Ola, som jag aldrig gör, men låten jag lyssnar på (länkad längst ner) beskriver liksom allting i min skalle, typ. Eller nej, men refrängen gör det "You make me feel good!" , just den meningen beskriver mig. Äsch. Jag vet inte vad jag skriver. Jag är glad och assjuk. Nu ska jag prata vidare med Filippa.


Feelgood

Belief Make Things Real

Jag sitter och tittar på film, snyter mig och äter halstabletter. Jag är på mycket bra humör, men ändå rätt sur. Sur på fega skitar. Hur som helst, det är inte min sak att spekulera kring. Jag har tur i oturen med att bli sjuk just nu, måste jag säga. I helgen är det slutspel i handbollen, och det vill jag helst inte missa. Men det som är bra med att vara sjuk nu är att jag inte missar någonting i skolan. Idag har vi friluftsdag, och en mattelektion, men jag var redan klar med matten förra veckan så min lärare sa bara "gå hem och sov, MoaLee" igår när han såg mig. I morgon är det studiedag också, så det passar alldeles utmärkt! Anyhow, jag ska skriva en liten lista på nästa veckas prov och inlämningar och allt vad det är, håll i hatten.

Måndag: EOS-prov
Tisdag: Matteprov
Engelskanationella
GEMU(gehörs & musiklära)-prov
Sånguppsel 18.00
Ljudtekniksprov
och, trumvirvel - STRESSHANTERINGSKURS, som jag för övrigt ska ha gjort 5 övningar till.

UNDERBAR TISDAG.

Onsdag:GEMU-prov igen
Torsdag: nada
Fredag: ingenting.

Har hört att det ska vara olagligt med över 3 prov på en vecka... själv ska jag skriva 4 st på en dag, plus ett sånguppspel som är ett praktiskt prov. 5 prov på en dag.

Jag orkar inte ens gnälla, nu ska jag kolla på film!

En finfin bild. Hillbilly-farsa med en lintott till son som skriker "Hallejulia!" när fotot tas.

Belief

It Cuts Like A Knife

Efter en god middag som innehöll både varm- och efterrätt är jag nu mätt och belåten. Jag har ingenting att göra, så jag bloggar lite. Det är rätt roligt att blogga, trots att responsen jag får på det jag skriver och gör är noll, så är det kul! Japp. Jag sitter här hemma hos mursan och pappa, tittar lite på tv, bloggar lite, snackar lite i telefon, softar helt enkelt. Jag har varit förkyld i en dag och det svider redan på min näsa. Hur ska detta gå? Blablabla. Utöver min igentäppta nose mår jag bra, mycket bra. Skulle gärna ge mig ut och springa eller någonting, men då är det bra om jag kan andas tror jag. Nåväl , nåväl. Snart börjar någon film på kanal 9, "Matte Söker Husse" heter den och den ska jag somna framför har jag tänkt. Hejsvejs!


Två Bra Låtar, Tryck Här

Sjuk Som Bara Den

Hello. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på mat. Det är rena lyxen att vara här, speciellt när jag nu är sjuk. På tal om det så har jag nog aldrig varit såhär förkyld i hela mitt liv. Det bokstavligen rinner ur min näsa. Helt sjukt. Helt sjukt snuskigt. Hur som helst. Idag har en av mina balla vänner gjort en asball grej. Inget mer sagt om det. Nu ska jag äta mammas goda lax och en massa sallad. Hej å hå.


har på mig mina fula glajjor
för första gången på
hundra år.

U Got To Not Talk Dirty, Baby

Hey. Jag åkte till skolan för att skriva EOS-provet. När jag väl satt där och skulle skriva så började hela min hand darra, jag fick inte ut orden i mitt huvud, på papperet. Min lärare sa till slut att jag skulle gå hem och vila, göra provet en annan dag. Så på måndag nästa vecka får jag skriva det istället. Jobbigt att skjuta på saker, men så kan det vara. Snällt av min lärare tycker jag, i alla fall. Anyhow, jag ska nog ta ett tåg till Katrinholm nu och låta mina kära föräldrar ta hand om mig. Ibland är det skönt att bara få vara liten igen. Har jag tur kanske farmor kommer och lagar stuvade makaroner & stekt falukorv, det vore heaven. Jaja, Datorn hänger med dit så jag skriver antagligen senare.


Fake a smile

Rubriklåteeään

Sick And Tired

Okej, nu har jag gått upp. Jag känner mig snurrig i huvudet, är genomförkyld och har en jobbig huvudvärk in my skalle. Jag vill gå till skolan idag, för vi ska göra klart en uppgift i datorkunskapen och har prov i EOS, och jag avskyr att skjuta upp saker. Blä. Vadskajaggöravadskajaggöravadskajaggöravadskajaggöra?

................................................

Jag ringer mamma och ber henne sjukanmäla mig. Skit.

låtfan

I Began To Lose Control, I Was Shivering Inside, MmmHh!

Haha..

Jahapp, ännu en helg som nått sitt slut. I morgon har jag som sagt prov i EOS, känner mig inte direkt taggad inför det.. Skulle bra mycket hellre ligga kvar i min säng och sova hela dagen lång. Anyhow. Är inte så hungrig just nu, så det fick bli en macka och lika yoghurt till middag. Nu ska jag försöka plugga lite EOS. Vi får se hur det går, jag känner mig helt yr i huvudet.

DAGENS LÅT

I Can't Make You Love Me - Bonnie Raitt

Idag är jag uppe med tuppen. Kunde inte sova längre än till halv tio, så jag har satt mig framför extreme home makeover med en god frulle i knät. Idag ska jag plugga inför måndagens EOS-prov. EOS står för Estetisk Orientering, och provet vi har på måndag handlar om ljud, ljus och scenografi typ.. Hur som helst. Funderar på att dra ut på en springrunda innan jag tar tag i plugget, skulle vara skönt med tanke på att träningen i torsdags var inställd. Jajaa.. Byebyebyebyebye!Och så tänkte jag börja göra en grej, för er med Spotify. Från och med idag kommer jag att länka låtarna som jag döper inläggen efter, så slipper man söka upp låten själv om man inte hört låten tidigare! Hur som helst.. Här är detta inläggs rubriklåt: I Can't Make You Love Me - Bonnie Raitt

Säg Det Igen - Lisa Nilsson

Sitter själv hemma i lägenheten och väntar på att Alice ska kliva innanför dörren. Simon är nere i studion och spelar in sina låtar, och kommer inte hem före 18.00, i och för sig är det bara 30 minuter kvar till kl är 18. Hur som helst. Jag satt och klickade i genom bilder på datorn och hittade dom här från när jag och filippa var i st. anna skärgård i somras. Det var en av sommarens bästa dagar. Hon är en fin vän hon!

Ingrid Malmén

Ingrid åt inte vår skollunch idag, hon dekorerade sig själv med den istället. Hennes version av det hela skulle låta något så här:

Jag satt lite för långt ut på stolen då Jesper knuffade mig och så trillade jag ner bara. Egentligen var det Jespers fel, så jag tyckte inte att det var så pinsamt...

Den rena, skära sanningen är att hon satt, visserligen lite för långt ut på sin stol, fick en liten puff av Jesper och flög av stolen, drog med sig tallriken ner i golvet och fick maten över sig. Sedan satt hon kvar på golvet bland glasskärvor och matrester och gömde ansiktet i händerna medan hela vår matsal (4 skolor äter där inne, imagine the size) applåderade. Hon skämdes visst, och med all rätt. He-he.

Förlåt mig gud, för att jag anser skadeglädje vara den sanna glädjen. I am sorry.


Hon skäms visst.

Om 8 Minuter

Är i skolan och väntar på att få skriva ett prov kl 16.00. Det är bara ett G-prov, så det borde ju gå bra. Hur som helst. Om åtta minuter dör min dator. Jag är trött, hade nyss sånglektion som gick bra fast ändå inte. Justfasiken. Nej, jag måste använda dessa åtta minuter till att maila min lärare om att få ännu en sånglektion innan uppspelet är, v.17. Tja!


jag & dompan. Hon har på sig sin snygga jacka hon köpte på factory, och jag har för
ovanlighetens skull en pikétröja. shit, rosa är den också.

Hela Livet Var Ett Discoooo

God Morgon. Sitter i skolan, har svenska, pratar om fattigdom och uppskjutna uppgifter. Istället för att ha muntlig bokrecension i morgon så ska vi ha det nästa fredag. Då hinner ju jag läsa ut boken.. jag är på ca... sid 15 av 250. Hur som helst. I kväll är träningen inställd, men jag ska nog ge mig ut och springa lite ändå. Sen ska jag plugga på EOS-prov (estetisk orientering). Jaha, nähä. Nu måste jag lyssna på Magister Elias.

God Natt

Jag mår så himla bra. Sov gott.

Random Bildbomb

Fina kompisar. Från vänster: Alice Power90, Juicy Hallén, SallyBalle och Domidick.
Helt fascinerad av djungeln.
Skön familj.
mammas favvo
haha.
sommar 2009.
min idol.
En fin vän som tog hand om mig under en jobbig dag sommaren 2008.
Ta-i-rå
SEMIFINAL!
Justin Timberlake & Grönan 19 Juni 2007.
och så avslutar jag med två bilder från extrema perioder i mitt liv. Bilden till höger är arrangerad, förvisso, men den svartvita putmunnen är 13 år gammal och fullt allvarlig.


MoaLee...

...Is in school. Om 75 minuter börjar nästa lektion i ACT (stresshanteringskursen). Den håller på till 17.45, sen åker jag nog direkt till träningen om jag känner mig själv rätt. Idag kom jag som sagt till skolan en timme tidigare än vanligt, då la jag mig och sov i en halvtimme innan alla andra kom. Första lektionen var engelska, och jag var klar med allt där så då gick jag och la mig en halvtimme till. Efter engelskan var det svenska, sen ljudteknik och lunch. På lunchen sov jag en halvtimme till. Efter jag skrivit detta inlägg ska jag lägga mig och läsa, sen hoppas på att somna igen. herlich.

Trots att jag är rätt trött så mår jag väldigt bra. Mycket på grund av mitt betyg på min svensknovell som jag verkligen trodde att jag skulle misslyckas med. Jag tror till och med att jag skrev här i bloggen att min lärare oftast faller för svåra ord som bildar läckra meningar. Hur som helst skrev jag på mitt sätt och fick MVG- på den novellen ändå. Min lärare skrev t.o.m. att jag hade ett personligt uttryck i mitt sätt att skriva. Glad MoaLee.

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och lura lite.


en glad dag i nian.

Jag Var Först Av Alla

Det här inlägget får bli ett inlägg utan någon tillhörande bild. Jag sitter nämligen i skolan och den enda kameran jag har tillgång till är Photo Booth och ingen vill se hur jag ser ut just nu... eller så är det det kanske alla vill för att få någontin roligt att skratta åt. Kan i alla fall meddela att jag inte kommit ur puberteten, bara att ta sig en titt på min haka så är den saken uppenbar.

Jag kom precis in till skolan, blev frukost på pressbyrån för min del. Nu sitter jag här, helt själv, i vår annars så högljudda arbetssal. Tror nog att jag ska slänga mig på närmsta soffa och sova tills resten av rytmus börjar ramla in. Seeyou!

Stor Gul Taxi

DATORKUNSKAP. Jag ska lista ut vad jag tjänar i framtiden, mina utgifter och andra inkomster sen arbeta med det i Excell. Idag är längsta dagen på veckan - 16.10, sen är det träning direkt efter det. Ni undrade ju?


But I'm Just A Jealous Guy

Hallå! Nu är jag hemma i lägenheten igen, redo för sista tiden i ettan. Eller nej, redo är jag inte, jag skulle kunna sova i fem veckor känns det som, men jag har ju åtminstone rena kläder. Det är ungefär så redo jag kan bli. Nu ska jag kolla i genom mina engelskagrejer en sista gång sen ska jag sova!

Thanks för ett skönt lov, alla jag träffat. I morgon är det tillbaka till verkligheten som gäller.


Skönt väder inne på tåget.

En Intressant Tanke

Jag hatar att städa, diska, bära in ved, laga mat, bygga saker, plocka ur diskmaskinen, handla mat, plocka in i diskmaskinen osv osv. Jag hatar helt enkelt att hjälpa till hemma. Jag satt precis och funderade på detta bara för att mamma sa:

"MoaLee, ska du sätta dig och jobba matte nu, eller ska du vila hjärnan lite först?"

"Jag vet inte riktigt.."

"För om du ska vila hjärnan lite så får du gärna komma ut och hjälpa mig med veden."


W(hat)T(he)F(uck). Om jag nu vill vila, då vill jag ju inte bära in ved. Mamma sa att det var att vila hjärnan, men all fysisk ansträngning som inte har med handboll att göra är ju bara plågsamt. Jag är nog en av världens slöaste människor. Det är bara ett under att jag tycker om handboll och träningen kring handbollen så mycket som jag gör. Hur som helst, jag satt och tänkte på varför jag egentligen är så himla slö och hatar hemmasysslor, och jag tror att jag funnit mitt svar..

Eftersom mamma och pappa antagligen krävt min hjälp, mot min vilja i yngre dagar (även om jag sa nej redan då så frågade dom nog om hjälp, och detta säkerligen under trotsåldern) så har jag nog vant mig vid att inte göra det mina föräldrar ber mig om. Jag har nog märkt att sakerna mamma och pappa ber mig om som jag inte gör, dessa saker blir till slut gjorda av antingen mamma eller pappa. Härlig backup! Hur som helst, mina tankar gick något såhär:

Om jag var tvungen att hjälpa till när jag var liten, så kommer jag inte hjälpa till när jag är stor. Men om mamma och pappa förbjudit mig att göra någonting tråkigt (såsom att diska, laga mat, tvätta, hämta ved) så kommer jag garanterat att göra alla dessa småsysslor när jag blir äldre och får göra dom.

Smart, huh?

Nu ska jag plugga lite matte.

Mitt Lov Lite Snabbt

Nu ska jag skriva vad jag har gjort hela lovet. Dels för att minnas, dels för att veta vad jag fått gjort under lovet och dels för att... inte glömma!

Torsdag: Slutade skolan strax före elva, åkte sedan ut till min älsklingsfaster och älsklingsfarbror och sov där. Fredag:Vaknade upp hos fastern min, tog sedan tåget till Katrineholm och blev upphämtad av Carolina. Hon och jag gjorde oss i ordning hemma hos henne, åkte sen ut på födelsedagsfest ute i Forssjö. Lördag:Vaknade hemma, vet inte riktigt vad jag gjorde under dagen men på kvällen var det partaj hos Emma Winneeer. Helkul kväll! Söndag: Hemmadag och hemmakväll. Softsoft. Måndag: Match mot finland på morgonen hemma i Stockholm, åkte sedan tillbaka till Katrineholm. Farmor kom på middag, och jag fick mitt påskägg!!! Tisdag: Den ena åkte och dom andra kom. Alice & Dominique kom och hälsade på. Sjukt roligt, dom är tuffa. Onsdag:FILIPPA 17 ÅR :) Åkte till Factory med tjejerna, fikade på C&L, och sen var det dags för dom att åka hem. Torsdag: DOMINIQUE 16 ÅR:) Tog det lungt, träffade Filippis. Fredag: pluggade en del, fest med Astrid & Lippan på kvällen.Och idag är det lördag. Det var mitt lov. Idag har jag bara pluggat och träffat carolina nu på kvällen. Härligt lov.

Gårkvällen x3

Tack säger jag till hosten, Filippa och Astrid. Nu sitter jag hemma och väntar på att Carolina Barran Wall ska kliva innanför dörren. Mysipys.

Färdiiig

Jag är färdig med mitt engelskatal, jag är lättad, lycklig, duktig, jävligt sOFT!


Roxy Is The One Who Gave It To Me, uh uh uh uh

Hi. Det är lördag och jag är trött. Ingenting nämnt, ingenting glömt (eller ihågkommet) är vad jag säger om kvällen på landet. Nu sitter jag hemma i min egna säng, har precis ätit massa frukost och ska snart sova lite. Senare idag ska jag göra klart alla skolarbeten som ska vara klara när vi börjar skolan igen. Nej, jag är verkligen inte sugen på att börja skolan. Jag skulle gärna ha en vecka till, och då skulle jag bara sova och sova och sova. Hur som helst. Nu ska jag sätta på en film att somna till.


Trött bild på trötta tjejer. Filippa är bäst i världen.

Söt Liten Tjej, Kanske För Fin Flicka

God morgon! Precis käkat frukost och nu ska jag, tro det eller ej, plugga. Jag måste skriva en uppsats och ett tal på engelska, och sen ska jag bli bra på matte tills på måndag också. Det fixar ju jag! Hur som helst... om några timmar ska jag pinna in till Filippa och göra mig i ordning inför kvällen. Till Filippa kommer även Astrid, så vi tre ska hänga där ett tag innan vi tar bussen ut på landet. Känns som att kvällen kommer bli skön. Anyhow, nu ska jag sätta igång med skolarbetet. Jag bjuder på 3 bilder från min vakningsprocess i morse. Datorn stod på sängen när jag vaknade så det var ju bara att börja posera.


finn 1 fel

Humörsvängningar

Jag fortsätter i mitt sura spår. Jag har inte gått och lagt mig än, utan sitter uppe och chattar istället. Helt onödigt egentligen, med tanke på att allt jag får ut av alla konversationer är än mer ilska och dåligt humör. Rykten hit och rykten dit. Jag har varit i Katrineholm i sex dagar och har inte lyckats undgå rykten. Inget ont om alkoholiserade människor, men vissa i den här staden kommer sluta upp på en parkbänk med norrlands guld som sitt ända sällskap, och jag menar verkligen inte bara killar. Eller jag menar verkligen inte alls killar, nej, tjejer utan pengar och liv kan också dricka norrlands. Usch, vad trött jag blir. Har man ingenting bättre för sig i den här staden? Fasiken.

Jag får försöka drömma mig tillbaka till Thailand eller någonting. Det brusande, turkosblåa havet. Den vita sanden mellan tårna. Den goda maten och den tropiska värmen... fy vad töntigt, herre gud. Det är inte alls sådär glamoröst. Sanden fastnar alltid hela vägen upp till vaderna och havet var varmare än duschvattnet hemma. Visserligen var maten god, men ofta för stark för att äta så det enda positiva jag får ut av detta är väl viktnedgången pga minskat matintag och ökad svettning. Härligt humör är jag på, sa jag det?


Brända axlar hade jag också, så jag
fick gå runt i en varm skjorta. Soft!

Morr

Hello. Idag har jag traskat runt på Katrineholms gator & torg med Filippa. Skönt. Nu sitter jag hemma och är helt utslagen, vet inte vad som är felet på mig. Jag är trött, seg, stressad över att skolan snart sätter igång igen, och ännu mer trött. Blä. I morgon är det partaj igen. Denna gång ute på landet med skönt sällskap. Nu ska jag nog sova. Tack för mig.

Och Sen

Jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig hela långa veckan ut. Man blir så glad av Dominique och Alice. Dom är bland de bästa jag vet, och jag har varit med dom i två hela dagar - det kan ju inte bli mycket bättre än så!

Igår hämtade jag dom vid stationen, sen sprang vi några "ärenden" på stadens alla gator & torg. Vi åkte sen hem till mig, sen in till stan igen för att käka pizza. Träffade på en massa grabbar uppe vid tallås som sedan körde hem oss och stannade hos mig ett tag. Vi vaknade strax efter elva idag, åkte till factory där Dominique fick tag på två helt sjukt snygga jackor. Efter det åkte vi hem till mig och käkade middag, sen fick vi skjuts in till nya coffehouse där vi stötte på två grabbar från gårkvällen, tog en fika och sen var det dags för tjejerna att åka hem till storstan igen.

och sen och sen och sen.

Tack för besöket!


Jag är omringad av snygga vänner.

DomiDick & Allan

God morgon!

Idag vaknade jag kl 7.40 för att hela familjen skulle åka hemifrån. Nu sitter jag själv hemma i huset här i Katrineholm och väntar på att klockan ska slå 12. Klockan 12 kommer tåget från Stockholm att stanna i Katrineholm, och av tåget kommer Domi & Allan att hoppa!

Brudarna stannar över natten och åker hem i morgon kväll. Jag har lite ångest, för jag har ingen aning om vad jag ska ta med dom på för äventyr här under deras första visit i Sveriges Tråkigast Stad. ... Kanske åker de på en fest, eller troligtvis en hemmakväll ute på landet här, hemma hos mina föräldrar. We'll see.

Nu ska jag nog gå och lägga mig igen, har petat i mig lite frukost så jag lär ju sova rätt gott. Är min mage lugn, är jag lugn!


Alice...

...och Dominique!

Kan ju vara kul att lägga ut bilder på någonting annat än mig själv ibland!

Glad Påsk

Annandag påsk!

Hela familjen är här + farmor (med "här" menar jag Katrineholm alltså) och vi ska käka påskmiddag för första gången det här året, och antagligen för sista gången också. Jag är för hungrig, och bloggar för att inte äta upp maten som är framdukad innan alla satt sig. Nananana, tidsfördriv.

Mamma skrek "var så goda!" nyss, så nu drar jag!


en tandborste!

Tack För En Riktigt Rolig Kväll, Emman!


snodd bild från Emmas blogg.

För mer bilder kolla på EMMAS BLOGG


For Your Information

Hallo.

Idag är det påskafton, for your information. Jag sitter hemma, lite trött efter gårdagen, och har precis ätit frukost.

Igår tog jag tåget till Katrineholm, möttes upp av Carolina och åkte sen hem till henne i några timmar. Jag & Carro drog sedan vidare till en födelsedagsfest ute i Forssjö. Det var ju synd att musiken försvann och att alla lampor var tända större delen av kvällen, men bortsett från det hade i alla fall jag och carolina roligt, och det är ju huvudsaken!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ställa till med. Mamma jobbar och farmor är sjuk, så några påskägg blir det inte tal om. Hur som helst, nu ska jag hitta på någonting att göra. Slänger upp två bilder från gårkvällen på mig och Carolina.

Heido.
Gamla Bilder & Lureri


(min fader Hans på bilden)


Jag har lurat en människa idag och med tanke på dagens datum är det förlåtligt. Människan var ingen mindre än Carolina Wall. Vad jag sa är rätt internt, jävligt kul och himla privat. Too bad 4 u.


Helt Osammanhängande Inlägg

Hejsan!

Skärtorsdag och lov, livet är bra härligt ibland. Hur många dagar lov blir det nu då? fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och sen måndag har jag för mig. Underbara liv.

Idag efter skolan tog jag tunnelbanan bort till fruängen och hälsade på min kusin Per. Där var faster Monica med Roger, så nu sitter jag hemma hos Monica & Roger och har precis käkat middag. Jag lär inte göra någonting särskilt ikväll, utan blir nog kvar här. Jag älskar att umgås med min släkt, så egentligen kan det ju min skärtorsdag inte bli så mycket bättre än såhär. Anyway. I morgon ska jag åka till Katrineholm och träffa FinFilippa, så får vi se vart benen bär oss. Långfredag - årets tråkigaste dag, lär ju inte bli årets tråkigaste dag tillsammans med henne.

Påsken gör mig lycklig. Solsken, vårjackor och godis i överflöd, wunderbar. Nej, om jag skriver någonting mer ikväll återstår att se. Nu ska Monkan se på sitt favoritprogram - halv 8 hos mig.

Happy skärtorsdag!


Dunkadunka på årets tråkigaste fredag.

KickAssCousinHelt sjukt. 40 000 pers som skriker bara av att se honom. Jag är så jäkla glad för hans skull!

RSS 2.0