välkommen gröna, granna, schöna, sanna sommar!

En vecka kvar i skolan (med arbete). Nästa vecka kommer de berömda tjeckerna på besök, igen, och då ska vi ta hand om dem och veckan efter det är det ju typ slut på allt. I alla fall har vi inga prov eller inlämningar då. Det känns så sjukt!!!! Man kan nästan säga att jag går ut nian om en vecka. Grundskolan är slut, finito, the end!
Det är SJÄLVKLART att det känns helt fantastiskt, strålande, utomordenligt underbart, men ändå så fruktansvärt TRÅKIGT att lämna klassen, och jag menar verkligen varenda en. .. hur som helst, det kommer bli en sjukt kul sista tid i nian, det är jag säker på. Jag ska ta vara på tiden tillsammans med alla tallås nior, och jag hoppas att alla andra också kommer att göra det.

Just idag är jag hemma och vilar upp mig kan man väl säga. Jag har inte sovit ordentligt på väldigt länge och i helgen har vi spelat cup i Hallsberg. Det var underbart väder för det mesta, och jag är helt underbart skollhet och rödbränd i ansiktet, plus att mina ögon svullnat upp och jag ser helt enkelt inte klok ut. Sol är bra, men inte när den ger mig en förfärlig bondbränna inför skolavslutningen, men what tha häck, that's life mothafacka.

Jag har inte bloggat på jättelänge och jag känner mig inte särskilt tvungen att göra det heller. Nu har jag bara tråkigt efter en timme engelskapluggande och mozart/bach/beethoven-nötande på spotify. Jag tror att jag ska ta mig upp från soffan och spela lite The Sims. höh.

Jag fick lust att lägga ut en massa favoritbilder från mina år på tallås osv. .. jag tror att det ska gå att ladda upp lite om inte internet är alltför segt. hur som helst, ha en bra dag!


ps.och efter att ha kollat i genom alla bilder, så har jag kommit fram till att jag verkligen inte orkar lägga ut bilder idag! hejråds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0